Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Selam kizlar. Ben de sizlerin mesajlarindan farkettim ki maalesef birkac leslie videosu silinmis. Radio hits i ben bilgisayarima indirmistim ama forum kabul etmiyor o tip dosyalari. Tekrar you tubeda arastiralim bulursak listede güncelleriz.

mail olarakda atamazmısınız acaba ...gerçekten acaip faydasını görmüştüm tabi biraz yememide keserek!!

Güzel bir araştırma olmuş, teşekkürler...ben geçen fast mile'de 300 kalori falan yakmıştım...yani demek leslie ile ortalama 15 dk içinde 85-100 kalori yakılıyor (daha önceden de öyle diyordun zaten Derya Abla) demek hiit olanlarda ektsra yakılıyor diyorlardı en az yarısı kadar da yakılabiliniyor...

ayy ciyakkkkkkkkk hiç birşey bilmiyorum :KK43: yaktığınız kaloriyi nasıl hesapladınız? 300 kalori yaktığınızdan bahsediyorum...

ayy ciyakkkkkkkkk hiç birşey bilmiyorum :KK43: yaktığınız kaloriyi nasıl hesapladınız? 300 kalori yaktığınızdan bahsediyorum...

Ya panik yapmana gerek yok, 1 seneye kadar bende bilmiyordum forum ve Derya Abla sayesinde öğrendim böyle şeyleri....
Saatler var kalp atış hızını hesaplayıp , yaktığın kaloriyi söylüyor (tabi bu kalori senin yaşına kilona göre değişiyor saatte verilerini giriyorsun)...değişik markaları var ama en iyisi polar markasının...

Güzel bir araştırma olmuş, teşekkürler...ben geçen fast mile'de 300 kalori falan yakmıştım...yani demek leslie ile ortalama 15 dk içinde 85-100 kalori yakılıyor (daha önceden de öyle diyordun zaten Derya Abla) demek hiit olanlarda ektsra yakılıyor diyorlardı en az yarısı kadar da yakılabiliniyor...
4 fast Milesın kalori yakımına baktığınız için teşekkürler öncelikle :) ben çok seviyorum zaten hiit olanları hep söylüyorum.. 4 fast miles favorim , gerçekten hareketleri daha etkili yaptığınız zaman( yani tekmeleri ayaklarınızı çok yukarı kaldırarak karnınızı içine çekerek yaptığınız da, dizleri kaldırmayı da aynı şekilde) çok güzel bir video. 5 mile'de bayağa yorucu uzun olduğu için.

Bu aralar yapamıyorum ben kısmetse pazartesi günü tekrar başlayacağım. Derya abla ele takılan ağırlıkları da alıyorum hayırlısıyla :) senin sayende haberim oldu çok teşekkürler :)

Bu arada okudugum bir bilgiyi sizlerle paylasayim. Yarim saatlik bir hiit kardio yaptigimiz zaman vucut o gun yatana kadar hatta uyku sirasinda bile 200 kaloriye kadar ekstra harcayabiliyormus. Yani sporla 400 harcadiysak o gun icin arti 200 daha ekleyecegiz. Tabii bu sadece hiit kardio icin gecerli.

Bu bilginin doğru olduğunu kendiniz de test edebilirsiniz. Mesela ben 4 fast miles yaptıktan sonra en ufak hareketim de hemen terlemeye başlıyorum. Vücudun hâlâ çalıştığını hissedebiliyorsunuz.

Ben de bugün 4 Fast mile yaptım yarın 3 Fast mile yapıp arkasına başka videolar eklemeyi planlıyorum

3 mega mil ve radio hits yok ve indirmediğim için pişman oldum :/ Tekrar yüklenir mi dersiniz?

Leslie Sansone's Walk to the Hits Radio eliniz de bu videonun 4 mile olanı var mı??
daha önce youtube de vardı ama silinmiş:KK43:

evet herkese uygun olan farklı videolar var ama senin istikrarını görünce leslie ye daha yakın oldum :KK1:

Kizlar telefondan yaziyorum kusura bakmayin. Haklisin canim leslieden vazgecemiyorum cunku faydasini goruyorum. Diger calismalari da yanisira yapiyorum ama bas calismam leslie.

özel mesaj yazamıyorum..kocanın mail adresini yazacağım...sorun değil :) sukruakova34@hotmail.com...yollayabilirseniz sevinirim...teşekkür ettim şimdiden

Canim Avusturya da yim biliyorsun günlerdir kara battik. Elektrik kesintileri yüzünden internet calismiyor ancak telefondan yazabiliyorum o da zar zor sarj ediyorum. Telefonumda video yok bu durum düzelir düzelmez laptoptan gönderecegim. Kusura bakma lütfen gecikme icin.

selam umarım herkez iyidir
ben 135 kilo olmuşum çokmutlu oldum:21: artık herkez farkediyor inceldiğimi 5 gün 2 mill yapıyorum herşey güzel olucak inşallah
derya abla çok teşekkurler motivasyo için:KK54:

selam umarım herkez iyidir
ben 135 kilo olmuşum çokmutlu oldum:21: artık herkez farkediyor inceldiğimi 5 gün 2 mill yapıyorum herşey güzel olucak inşallah
derya abla çok teşekkurler motivasyo için:KK54:

Kilolari kendim vermis kadar mutlu oldum inan. Kendini hazir hissettiginde hizli 2 mil ypamayi dene. Mesel 4 fast miles in sadece 2 milini v.s.

X