bugün 14. gün ikimille leslie bitti... misafirlerim zayıfladığımı farkettiler sevindim tabii ama iki rakama düşmeden sevinmek yok....yarın anneme gideceğim orda pc yok ben masaüstüne yüklettim arkadaşlara leslieyi 3 mille 4 mille 5 mille olarak ..birde cdye kopyalamayı bilsem yanımda götürür annemdede yapardım yada artık bir gün mola vermiş olacam yada erken gelirsem akşama yaparım....
aynen ben 2 sene öncede 4 yada 5 mille yapsamda en çok 2 millede bırakıyordum yaramaz bir kızım vardı o zaman küçüktü onu yaptığıma şükrediyordum...bende herkeze anlatıyorum ama anlamıyorlar ben spor salonlarına çok para verdim ,hem evinden çıkmak zorunda kalıyorsun hemde bu kadar hiçbiri etkili olmamıştı...hele benim için şu anda büyük nimet biri 9 aylık diğeri 4.5 yaşında iki çocukla mümkün değil ne yürüyüşe nede spora çıkamıyorum....
verirsin ama sürekli yap birde genelde akşam yemeklerini az yemeye çalış ben öyle yapıyorum....
kolay gelsin sizede....
Kar atmak leslie'yi den daha çok kalori yaktı benceBugün bize yilin ilk kari yagdi. Esim Almanya da oldugu icin küremek isi de bana düstü tabii. Bu ülkede en nefret ettigim is. Müstakil evler cok güzel ve rahat ama kar yagdigi zaman her gün kar araclarinin evinin girisine, garajinin önüne yigdigi karlari küremek sana kaliyor. Herkes ayni problemle ugrastigi icin Türkiyede ki gibi iki kurus vereyim küreteyim olayi da yok yani. Aynen bahce islerini de herkesin kendi yaptigi gibi. Neyse en azindan yollari acik ve temiz tutuyorlar buna da sükür. Benim 4 mil hayallerim suya düstü tabii. Aksam biraz gücümü toplayabilirsem yapabildigim kadar leslie yapmak istiyorum.
Kar atmak leslie'yi den daha çok kalori yaktı bence
Kar atmak leslie'yi den daha çok kalori yaktı bence
Bugün bize yilin ilk kari yagdi. Esim Almanya da oldugu icin küremek isi de bana düstü tabii. Bu ülkede en nefret ettigim is. Müstakil evler cok güzel ve rahat ama kar yagdigi zaman her gün kar araclarinin evinin girisine, garajinin önüne yigdigi karlari küremek sana kaliyor. Herkes ayni problemle ugrastigi icin Türkiyede ki gibi iki kurus vereyim küreteyim olayi da yok yani. Aynen bahce islerini de herkesin kendi yaptigi gibi. Neyse en azindan yollari acik ve temiz tutuyorlar buna da sükür. Benim 4 mil hayallerim suya düstü tabii. Aksam biraz gücümü toplayabilirsem yapabildigim kadar leslie yapmak istiyorum.
1 saat kar kuremek 435 kalori yaktiriyor :)
Selam günaydın herkese... dün sporumu yapamadım ne yazık ki işten geç çıktım... Ama zaten 5 mil'den sonra vücudum da toparlanamadı henüz...hatta bugün de yapamayacağım sanırım işlerimden dolayı... Yarın telafi edeceğim inşallah bu 2 günü....
Ogulcuklarim nerelerdesin canim yokoldun yine...
ayyy acayıp motıve oldum bende böyle olmak istıyorum