Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

Ezbere yap canim zamanini hesaplayip. Hareketler o kadar basit ki...

Tesekkür ederim benim de 14,7 ve 2 bucuk yasinda 3 tane var. Öyle spor salonuna filan gitmeye hic vaktim yok kisin bizde hava cok soguk ve karli oluyor uzun yürüyüsler yapmam da mümkün olmuyor. O yüzden evde spor yapmak en ideali bizler gibi cocuklu insanlar icin. Hem de istedigini giy, dusunu yap, bornozunla cayini ic keyifli bence.

Kar atmak leslie'yi den daha çok kalori yaktı bence

Hem nasil canim cikti resmen. 40 küsür basamagi, evin önünü, garajin önünü iki kez küremek zorunda kaldim cünkü durmadan kar yagdi. Bu gece de böyle yagarsa yarin isim hazir.

Kendimi zar zor motive edip 2 hizli mil yaptim ama sürünerek. Dusumu yaptim simdi cayimi icip dinlenmekten baska bir sey düsünemiyorum.

1 saat kar kuremek 435 kalori yaktiriyor :)

1 saat kar kuremek 435 kalori yaktiriyor :)

Bilgi icin tesekkür ederim canim, hic aklima gelmedi dogrusu buna bakmak. Demek ki bugün leslie ve ev isleri de yaptigima göre epey bir kalori harcamisim. Eh yorgun olmam sasirtici olmasa gerek.

Selam günaydın herkese... dün sporumu yapamadım ne yazık ki işten geç çıktım... Ama zaten 5 mil'den sonra vücudum da toparlanamadı henüz...hatta bugün de yapamayacağım sanırım işlerimden dolayı... Yarın telafi edeceğim inşallah bu 2 günü....

Arada bir iki gün moladan bi sey olmaz. Vaktin olunca telafi edersin.

Bugün iki saat kadar yürümem gerekti disarda islerim vardi, ardindan biraz da kar küreyince leslie ye halim kalmadi. Yarina insallah. Gecen hafta ne düzenli gitmistim...

bende leslieci olduuum :) kilom 68 dün 2mil biraz hafif gibi geldi bugün 3 mil yaptım başlangıç olarak 3 mil iyidir bence...

Ben de bugün kismet olursa söyle doya doya bi leslie yapmak istiyorum. Bu hafta cok stresli ve yorucu gecti, sporumu düzenli yapamayinca hic stres atamiyorum.

Eveeet 3 hizli mil yapildi. Oh rahatladim cok sükür. Terimi de attim stresimi de. Umarim bolca da kalori atmisimdir...

Ogulcuklarim nerelerdesin canim yokoldun yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…