Arkadaslar ben ilk kez baslicam hangisi ile baslamami onerirsiniz
1 mil yapip dene canim hafif gelirse arttirirsin kondisyonuna göre. Fast miles olanlar hizli olanlar, simdi öneride bulunamiyorum spor gecmisini kilonu filan bilmedigim icin.
Tamam tesekkurler kilom 85.
kızlar :26:şimdi 1 mill daha yatım acaba 30 dk bulmadığı için faydası olmuyormudur bide sırtım ağrıyor yaparken kalbe bi sakıncası varmıki
Olur canim merak etme gündüz de yapmistin. Kendini cok da zorlama kondisyonun artacaktir zamanla hic merak etme. Leslie Amerikan Kalp Sagligi Vakfinin destekledigi 7den 70e her yasta insanin yapabilecegi en zararsiz sporlardan biri. Göreceksin bak yaptikca daha fit olacaksin ve zorlanmamaya baslayacaksin. Amerikada yasayan dr. Mehmet Oz de leslie ya da jillian i tavsiye ediyor ama jillian sana cok agir gelir simdi.
Merhaba kızlar. Ben yaklaşık 15 gündür diyet yapıyorum ve kendimce de spor yapıyorum ama şimdi bu konuyu okudum fakat nasıl yapacağımı yazdıklarınızı okumama rağmen bir türlü anlayamadım :) nasıl başlamam gerekiyor
Ben de cuma günü başladım.İlk gün 3 mil yaptım.Akşamı da 2 mil...
Cumartesiden beri de 2 mil yapıyorum günde 1 kez...
57.8 ile başladım.
wuhuhuhuuuuuu 3 mega miles derim ötesini es geçeim sağol derya abla sayende keşfettim en çok beni o terletti sanırım bugün için koca bir tick atıyorum
canım merhaba
viddeoyu yapıyorsun aynı hareketleri ağır bir hareket yok zaten 1 mil 2 mil 5 mile kadar gidiyor istediğini seç dene
ben 2milden başladım direk gerçi çok yormadı ama gerçekten güzel enerji harcatıyor :) teşekkür ederim
istedigin milden baslamiyirsun canim videinun basini yapman lazim cunku o isinma bolumu. Her milin sonunda birakabilirsin ancak mutlaka sondaki soguma ve esneme bolumunu de yapman lazim. Yoksa kaslarin zarar gorur ve agrilarin cok olur.ben 2milden başladım direk gerçi çok yormadı ama gerçekten güzel enerji harcatıyor :) teşekkür ederim
yaptım bunları gerçekten 4-5 mil hikaye ölüyorum sandım sonlara doğru bende karar aldım 2-3 güne bir bundan yapacağım daha benim bunye alışamadı devamlı bu videolara arada yapsam da kar :)Ögleden sonra kizimla birbucuk saat yürüdük. Ancak kendime geliyorum. Kizlar size son verdigim iki leslie linkini mutlaka deneyin derim. 4-5 mil yaninda sönük kaliyor. Sipir sipir terledim ben iki gündür.
http://www.youtube.com/watch?v=itCVlx4JR1A&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=28
http://www.youtube.com/watch?v=iRLDi6-x4Cs&list=PLYgVKKyEx8ySGQfAZ578tJHpYEReu8kHW&index=26
ya millet 50-60 kg bende 75 ım moralim bozuluyor onları görünce :)bende yarın başlıcam inşallah 77 kilo ile
maşallah o nasıl bel öyle ya :)mrb bayanlar!!!! şu an itibariyle ölçülerimi aldım ve sizinle paylaşmak istiyorum...
bel: 68 -1
göbek:84 -1
kalça:94 -2
yani kısacesı 1 cm incelmişim..
az gibi görünebilir fakat ben bunu yememden hiç kısmadan yaptığım için çok mutlu oldum.
ya kesinlikle ben daha önce plates yaptım bu kadar zevk almadımTebrik ederim canim, nasil sekilleniyor degil mi insanin vücudu? Diyet kilo verdiriyor tamam ama spor sekilli inceltiyor önemli olan da bu. Gögsün sarkmiyor, etlerin bir yandan toparlaniyor incelirken. Daha uzun sürüyor belki ama bence daha kalici. Iste son kalan yaglar biraz inatci oluyor ama zamanla onlar da gider herhalde.
bende 82 kg ile başladım diyete spora 78-79 ile çok fark ediyor leslie ile vermekTamam tesekkurler kilom 85.
bak buna katılıyorum insan zayıfladıkça çkolatadan daha çok seviniyorDiyet destekli Leslie ile incelmeye devamSon yazdığımda 60.4 kgdım artık 59.6. Durmak yok kızlar inceldikçe o kadar mutlu oluyorum ki, o zevki hiçbir çikolata ya da tatlı yaşatmıyor bana Hadi hepimize kolay gelsin
maşallah canımKizlaaaaaar!!! Önce masallah deyin lütfen. Bugün aylardan beri ilk kez 57 kiloyu gördüm tartida. Gözlerime inanamadim. Ama tüm hafta hic bos birakmadan leslie yaptim. Yaa ben bu kadina asigim... Üstelik de mc donalds filan yedim cumartesi günü. Iki gün ara veriyorum simdi carsamba devam edecegim insallah yeni yogun bir haftaya...
Kizlar cikolatayi tamamen kesmenize gerek yok bitter yiyin her gün bir parca. Hem nefsiniz körelir hem de yag yakmaya yardimci biter cikolata. Sizevictoria secret sayfasinda okudugum ve bir süredir de mutfaktan eksik etmedigim yag yakici bir kac besin yaziyorum tabii hepsini ölcülü yemek sartiyla.
Bitter cikolata
Badem
Ceviz
Yulaf
Ben kendime mesele orta boy bir kase hazirliyorum karisik badem, ceviz, kuru üzüm diyorum ki bugünlük istikhakim bu kadar. Gün icinde atistiriyorum. Yulafi da süt yada yogurtla karistirip bekletiyorum yumusasin diye, icine meyve dogruyorum bir kasik da bal. Her gün yemiyorum tabii ama yenebilir de ufak bir canak.