Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
oley :) ya aslında yiyorum ama eskisi gibi değil benim siz gibi kg az değil ya daha çok dikkat etmem lazım ama emziriyorumda gerçi emzirmek de kalori yaktırıyor bence

Emzirmek tabii ya depolarin kullanildigi icin o dönemde kilo verdirir ama dikkat et ben her seferinde emzirmeyi kestikten sonra aldim kilolari. Insan herseyi ölcülü yiyebilir bence sadece akilli davranmaliyiz. Makarna da yiyebilirsin, hamur isi de ama gündüz ye mesela o günün aksami daha hafif atlat. O kadar iradeli olmayi ögrenmemiz lazim. Ben cumartesi cocuklarla mc donalds a gittim aksam sadece activia ile meyve yedim. Dün de kiymali makarna yedim öglen ama aksam yine activia ile meyve yedim. Kahvaltida zaten istedigimi yiyorum. Öglen agir bir sey yediyseniz aksamüstü bir mil hizli leslie yapin hazim icin ya da cikip yarim saat yürüyün. Insan hayat boyu böyle ufak tefek hileler yaparsa kilo almaz.

Kizlaaaaaar!!! Önce masallah deyin lütfen. Bugün aylardan beri ilk kez 57 kiloyu gördüm tartida. Gözlerime inanamadim. Ama tüm hafta hic bos birakmadan leslie yaptim. Yaa ben bu kadina asigim... Üstelik de mc donalds filan yedim cumartesi günü. Iki gün ara veriyorum simdi carsamba devam edecegim insallah yeni yogun bir haftaya...

maşallah:nazar::KK9:

Emzirmek tabii ya depolarin kullanildigi icin o dönemde kilo verdirir ama dikkat et ben her seferinde emzirmeyi kestikten sonra aldim kilolari. Insan herseyi ölcülü yiyebilir bence sadece akilli davranmaliyiz. Makarna da yiyebilirsin, hamur isi de ama gündüz ye mesela o günün aksami daha hafif atlat. O kadar iradeli olmayi ögrenmemiz lazim. Ben cumartesi cocuklarla mc donalds a gittim aksam sadece activia ile meyve yedim. Dün de kiymali makarna yedim öglen ama aksam yine activia ile meyve yedim. Kahvaltida zaten istedigimi yiyorum. Öglen agir bir sey yediyseniz aksamüstü bir mil hizli leslie yapin hazim icin ya da cikip yarim saat yürüyün. Insan hayat boyu böyle ufak tefek hileler yaparsa kilo almaz.

bende bu sabah abarttım melesa iş yerinde yedik arkadaşlarla birlikte o yüzden öğren galeta çay ile geçirdim akşam da karnıbahar yemeği yoğrtlı kereviz ve bir dilim çavdar yiyeceğim bende çok sıkı diyet yapmıyorum ama bu şekilde dengeliyorum :)

kızlar 4 mil fast de leslie nin kızı varmış hangisi acaba ya merak ediyorum :)

kızlar 4 mil fast de leslie nin kızı varmış hangisi acaba ya merak ediyorum :)

Marie diyo ya arkada saclari bagli kiz. Yanina gidiyo sonlara dogru konusuyo. Düz sacli olan. O da egitmenlik yapiyormus.

birde 5 milin 2. milinde de yanda satı tişörtlü bi hatun var o nasıl kıvırma ya çok komik :)

istedigin milden baslamiyirsun canim videinun basini yapman lazim cunku o isinma bolumu. Her milin sonunda birakabilirsin ancak mutlaka sondaki soguma ve esneme bolumunu de yapman lazim. Yoksa kaslarin zarar gorur ve agrilarin cok olur.

aa ben sondakileri pek yapmıyordum :S çok teşekkür ederim bundan sonra onları da yapayım :)

Kizlaaaaaar!!! Önce masallah deyin lütfen. Bugün aylardan beri ilk kez 57 kiloyu gördüm tartida. Gözlerime inanamadim. Ama tüm hafta hic bos birakmadan leslie yaptim. Yaa ben bu kadina asigim... Üstelik de mc donalds filan yedim cumartesi günü. Iki gün ara veriyorum simdi carsamba devam edecegim insallah yeni yogun bir haftaya...

Ablacım maşallah tebrik ederim..:)

canım ben mc donalds yediğim zaman hiiç kilo almıyorum nedense :) ben de h.sonu hiç yapmadım şimdi yapıcaaammm :)

merhaba kızlar bugünde sporumu yaptım içim rahar ama bugün akşam yemeğini çok kaçırdım yaa :KK17:
bu hafta sıkı tutup dikkat etmem lazım :KK55:

walk to the hits party remix yaptım ne değişik 3 mil ama terletiyor ama insanın aklı karışmıyor değil mesela dün yaptığım 3 mega miles daha çok ince hareket vardı ama bugünki kadar terletmedi :S

slm kızlar dün akşam 4 mil fast yaptım bugün farklı bir mil yapacağım. bu arada doğumdan önce giydiğim bir pantolanun içine girdim bu sabah ve işe onu giydim çok mutlu oldum alkışlar bana :) yaşasın leslie...:)

X