Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Bize çok faydan oluyor teşekkür ederim kendi adıma,o yüzden böyle bir fikir sunmuştum..Tabi ki önemli olan birbirimize faydalı olmamız..

Canim sagol, bir cok kadin bir sürü bahanenin arkasina siginiyor ve gün gectikce kilo aliyor. Her ne kadar ic güzellik önemli desek de istedigimiz kiyafeti giyip sokaga cikmak, begenilmek, kendimize güvenmek hangimiz icin önemli degil? Ben istiyorum ki bilinclenelim ve sporun hayatimizdaki önemini nihayet farkedelim. Ne kadar cok insana ulasip faydali olursam ben o kadar cok mutlu olurum. Sirf forumda degil inan arkadas, komsu cevremde bile bir sürü kisiyi bu spor isine bulastirdim. Bir komsum 60indan sonra spora basladi kadini görsen bir fit oldu bir mutlu. Benim ufacik bir payim olduysa bunda ben ondan daha cok sevinirim.

Canim sagol, bir cok kadin bir sürü bahanenin arkasina siginiyor ve gün gectikce kilo aliyor. Her ne kadar ic güzellik önemli desek de istedigimiz kiyafeti giyip sokaga cikmak, begenilmek, kendimize güvenmek hangimiz icin önemli degil? Ben istiyorum ki bilinclenelim ve sporun hayatimizdaki önemini nihayet farkedelim. Ne kadar cok insana ulasip faydali olursam ben o kadar cok mutlu olurum. Sirf forumda degil inan arkadas, komsu cevremde bile bir sürü kisiyi bu spor isine bulastirdim. Bir komsum 60indan sonra spora basladi kadini görsen bir fit oldu bir mutlu. Benim ufacik bir payim olduysa bunda ben ondan daha cok sevinirim.

Kesinlikle hepimiz için önemli insan kendini güzel hissettiği kadar mutlu ve özgüvenli oluyor...Ne kadar güzel yapıyorsun Derya abla,insanlara faydalı olmak bunun adı..
Ben de dün 2 mil ve ardından bölgesel birkaç hareket yapmıştım yazmayı unutmuşum.Az önce de 3 mil yaptım...

dediklerine kesinlikle katılıyorum derya abla
ayrıca sadece görünüm için değil sağlık içinde düzenli spor şart burada bizlere motivasyon sağladığın içinde teşekkür ederim ayrıca :KK16:

Pop sugar fitnessin sayfasinda, kilo verebilmek icin haftanin 5 günü bir saat kadar bir kardio calismasi yapilmasi gerektigni okudum ki benim daha önceki bilgilerimle de örtüsüyor. Bu hesaba göre 4 ve 5 mil leslie tamamdir kizlar. Ben bir iki gün nezle dolayisiyla yavasladim, ayrica yilbasi gecesi alisverisi, cocuklarin hediyeleri derken disarda kosturup durduk epey bir kardio olmustur bize. Carsamba, persembe gibi yeniden baslayacagim insallah. 4 cm kaldi belimden gidecek ama karnimdan daha bir 10 cm kadar vermek istiyorum. Belki belim incelirse orasi da farkeder. Yine de dayanamayip alisveristen dönünce squat yaptim 40 tane kadar.

Pop sugar fitnessin sayfasinda, kilo verebilmek icin haftanin 5 günü bir saat kadar bir kardio calismasi yapilmasi gerektigni okudum ki benim daha önceki bilgilerimle de örtüsüyor. Bu hesaba göre 4 ve 5 mil leslie tamamdir kizlar. Ben bir iki gün nezle dolayisiyla yavasladim, ayrica yilbasi gecesi alisverisi, cocuklarin hediyeleri derken disarda kosturup durduk epey bir kardio olmustur bize. Carsamba, persembe gibi yeniden baslayacagim insallah. 4 cm kaldi belimden gidecek ama karnimdan daha bir 10 cm kadar vermek istiyorum. Belki belim incelirse orasi da farkeder. Yine de dayanamayip alisveristen dönünce squat yaptim 40 tane kadar.
ben 8 gündür aralıksız yapıyorum leslie yi sanki biraz sıkılaştım
yada psikolojikmi bilemedim :KK52:
Ama 30 gün düzenli yapıcam sonra ölçülerimi karşılaştırıcam değişiklik varmı diye
ardından da 5 miles e geçicem :KK55: :KK55:

ben 8 gündür aralıksız yapıyorum leslie yi sanki biraz sıkılaştım
yada psikolojikmi bilemedim :KK52:
Ama 30 gün düzenli yapıcam sonra ölçülerimi karşılaştırıcam değişiklik varmı diye
ardından da 5 miles e geçicem :KK55: :KK55:

Sevgili sopranos mutlaka farkeder. Benim bir hafta siki calisma sonrasi bile fark oluyor cm olarak. Bir ay sonra göreceksin. Ilk basladiginda 4 hafta sürermis zaten sonuc alinmasi.

Sevgili sopranos mutlaka farkeder. Benim bir hafta siki calisma sonrasi bile fark oluyor cm olarak. Bir ay sonra göreceksin. Ilk basladiginda 4 hafta sürermis zaten sonuc alinmasi.

zaten sen benim idolümsün valla :KK52:
3 çocuğa rağmen ve hayatın yorucu temposuna rağmen sporu resmen aşkla yapıyorsun ama eminim spor sadece vücuduna değil ruhuna hatta cildine bile iyi gelmiştir :KK16:

zaten sen benim idolümsün valla :KK52:
3 çocuğa rağmen ve hayatın yorucu temposuna rağmen sporu resmen aşkla yapıyorsun ama eminim spor sadece vücuduna değil ruhuna hatta cildine bile iyi gelmiştir :KK16:

Spor benim hayatimin bir parcasi artik vazgecmeyi de düsünmüyorum. Kardio, pilates, yoga hepsinin yerine göre faydalari oldu bana.

call 6.saatim bitti.
Leslie ile yürüdüm :emir_bebek:

İçim rahat :nazar: Yeşilçay içiyorum

günaydın kızlar.;
bende dün önce 3 mil yaptım sonra da karın hareketleri. fotolarımı görenlerden yorum istiyorum. sizce ben biraz daha kilo vereyim mi yoksa sadece spora yüklenip sıkılaşmamı yapsam. gerçi cuma sabah yeni fotolarımı paylaşıcam. en son 2 ay önce koymuştum. bakalım fark var mı arada.

slm hanımlar ya ben daha öncede demiştim haziran ayında doğum yaptım doğumdan 4 ay sonra doğuma girerken ki kg ma tekrar ulaştım ve hayatımda hiç bu kadar kg lu almadım maksium 70 kg olan ben 83 kg oldum diyet yaptım tabi spor yapmadan 78 e düştüm şimdi leslie baladım 1 haftadır yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum emzdirdiğim için çok dikkat etmiyorum. yaza kadar da leslie devam edeceğim. ilk başta 1 mil sonra 2 mil sonra 3 mil derken son 4 gündür 4 mil fast yapıyorum sanki işe yaramayacak gibi geliyor ideal kg 60 benim 65 olsam yeter boyumda 1.70 sizce verebilir miyim umutlarım tükeniyor :KK43:

ya kızlar birde malum doğum olunca benim göbek kocaman leslie de bacaklarım çok çalışıyor göbeğede faydası olur mu ki yoksa ayrı göbek mi çalışsam

3 mile weight loss walk ile başlamak faydalı olur mu acaba ??? Benim amacım ilk olarak kilo vermek ve sonra da tabi sıkılaşmak.

slm hanımlar ya ben daha öncede demiştim haziran ayında doğum yaptım doğumdan 4 ay sonra doğuma girerken ki kg ma tekrar ulaştım ve hayatımda hiç bu kadar kg lu almadım maksium 70 kg olan ben 83 kg oldum diyet yaptım tabi spor yapmadan 78 e düştüm şimdi leslie baladım 1 haftadır yapıyorum yediklerime de dikkat ediyorum emzdirdiğim için çok dikkat etmiyorum. yaza kadar da leslie devam edeceğim. ilk başta 1 mil sonra 2 mil sonra 3 mil derken son 4 gündür 4 mil fast yapıyorum sanki işe yaramayacak gibi geliyor ideal kg 60 benim 65 olsam yeter boyumda 1.70 sizce verebilir miyim umutlarım tükeniyor :KK43:

canım 4 fast miles en az haftada 4 gün yapılırsa bence kesinlikle işe yarar emzirdiğin için diyet yapmaman lazım
ama yinede en azından şekeri kessen daha iyi sonuç alırsın

ya kızlar birde malum doğum olunca benim göbek kocaman leslie de bacaklarım çok çalışıyor göbeğede faydası olur mu ki yoksa ayrı göbek mi çalışsam

vücuttaki yağların erimesi için kardio şart tempolu yürüyüş de bir kadrio çeşidi bu yüzden göbek bölgendeki yağlanmaya da fayda edicektir mutlaka... yalnız yanında birde göbek için mekik yada farklı antremanlar yaparsan hem kilo verir hemde göbeğin sıkılaşır

3 mile weight loss walk ile başlamak faydalı olur mu acaba ??? Benim amacım ilk olarak kilo vermek ve sonra da tabi sıkılaşmak.
faydalı olur düzenli yaparsan
ama bir müddet sonra vücudunda alıştıkça diğer videolarıda denemelisin ben mesela 3 mille başladım şu anda 4 fast miles yapıyorum 3 mile göre daha tempolu ve daha yorucu

2014 yılı 2013 yılından daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu ve tüm hayırlı dileklerimizin gerçek olacağı,sevgiyle,aşkla, barışla,bereketle dolu bir yıl olsun...Herkesin yeni yılı kutlu-mutlu olsun...

bugün leslie ile 9. günüm :KK8:
akşam üzeri 4 fast miles yaptım akşam yemeğimi yedikten sonra kendimi hala enerjik hissettiğim için
az öncede 3 miles yaptım :KK76: :KK76:
bugün lük sporumu tamamladım :KK52:

Kizlar hepinize mutlu, huzurlu ve spor dolu bir yil diliyorum.

bugün dışarıdaydım akşamda misafir geldi leslie yapamadım şimdi başlıyorum 4 fast miles e :KK55: :KK55:

günaydın kızlar.;
bende dün önce 3 mil yaptım sonra da karın hareketleri. fotolarımı görenlerden yorum istiyorum. sizce ben biraz daha kilo vereyim mi yoksa sadece spora yüklenip sıkılaşmamı yapsam. gerçi cuma sabah yeni fotolarımı paylaşıcam. en son 2 ay önce koymuştum. bakalım fark var mı arada.

Canim senin de benim gibi belki birkac kilo fazlaligin var ama ordan burdan cikan yaglarimiz icin kardiodan vazgecemeyiz. Kardio ve bölgesel hareketleri bir arada götüreceksin mecburen hem yaglar erisin hem de ayni anda sikilasma olsun diye.

X