Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Dua edin benim için lüfen. Sağlıcakla kalın...

Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Dua edin benim için lüfen. Sağlıcakla kalın...

Gecmis olsun canim, dualarimiz seninle olsun. Meleklerinden yardim iste yaninda olmalari icin...

callanetics de yapmayı düşünüyorum ben 10 saat programını ama videoları bulamıyorum senin bi fikrin var mı ?

callanetics de yapmayı düşünüyorum ben 10 saat programını ama videoları bulamıyorum senin bi fikrin var mı ?

O konuda cok fikir beyan edemeyecegim, cünkü ben denedim ama beni cok bunaltti ve devam edemedim. Video linkleri verilmisti sanirim callanetics basliginda bende videolari yok internetten bakmistim.
Ben sadece sunu önerebilirim. Önce bir plan yapin kafanizda ve hedefinizi koyun. Kilo mu vermek istiyorum, fit kalmak mi? Kilo vermeyi ne kadar zamana yayabilirim? Beslenmemi diyet degil de ömür boyu saglikli beslenme olarak düzenleyebilir miyim? Haftada kac gün ne kadar spora ayirabilirim. Ben kendim icin haftalik karar veriyorum. O hafta ne kadar zamanim varsa ona göre videolari da kararlastirip sadik kalmaya calisiyorum. Callanetics yerine yoga denesen? Yapanlar cok memnunuz diyor ama ben daha basliklarda öncesi ve sonrasi resimler göremedim hic. Sana yavas bir program uygunsa basliktaki linklerden indirip dene istersen. Basligin ilk mesajinda olacak hepsi.

Dün akşam leslie 3 fast miles yaptım,harikaydı:) Annem de 2 mil yaptı.
Az önce elektrikler yoktu vaktim varken spor yapayım dedim.Bilgisayarımda indirilmiş zumba vardı 40 dk onu yaptım.Çok iyi hissediyorum:)
Mesela vücudumu güzel bir şekle sokmak için ne tür sporlar yapılmalı?

Benim için dua eden tüm arkadaşlarıma çokkkk teşekkür ederim, döndüm sonunda. Şimdi iyileşmeyi ve patoloji raporunu bekliyorum, İNŞALLAH tertemiz çıkar.

merhaba canım bişey sormak istedim...kilo vermek için...... leslie 3 ve 4 fast den sonra önerebilecegin videolar var mı ?

benim kendi yaptigim xhit daily ve fitness blender in videolari var hiit cardio olarak gecenler kisa sürede cok kalori yakmaya yönelik. Cok zorlayici olduklari icin haftada 3ten fazla önerilmiyor ama kisa olanlari var onlardan baslanabilir. Ayrica haftada 3 kez de tabii bölgesel calismak lazim karin, bacak, üst vücut ... Ben kol hareketlerini 1,5 lt lik pet siselerle yapiyorum. Biraz incele istersen begenecegin videolar bulacaksin.

şöyle kalçaları taş gibi yapan bi video var mı bildiğiniz?şöyle 10 dakikalık falan... lesliden sonra yapayım diyorum ... kalçam gitmedi yaa belim inceldi kalça sapasağlam yerinde

şöyle kalçaları taş gibi yapan bi video var mı bildiğiniz?şöyle 10 dakikalık falan... lesliden sonra yapayım diyorum ... kalçam gitmedi yaa belim inceldi kalça sapasağlam yerinde

brazil butt lift basliginin ilk mesajinda linkler var cabim bum bum rapido ve bi tane daha kisa video olmasi lazim bir göz at istersen. En temel hareketler var bir de p4p kanali var you tube da onun da kalca videolari cok hos türkce olan versyonu da var, ayrica xhit daily nin de kisa kisa videolari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…