Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Dua edin benim için lüfen. Sağlıcakla kalın...
Gecmis olsun canim, dualarimiz seninle olsun. Meleklerinden yardim iste yaninda olmalari icin...
Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Dua edin benim için lüfen. Sağlıcakla kalın...
derya1970 birşey sorabilirmiyim
callanetics de yapmayı düşünüyorum ben 10 saat programını ama videoları bulamıyorum senin bi fikrin var mı ?
Benden esneme videosu soran arkadaslar vardi. Size gönderdigim link hem tüm vücudu esnetiyor hem de cok basit. Tavsiye ederim.
Stretching Routine: Warm Up Exercises - YouTube
merhaba canımbişey sormak istedim...kilo vermek için...... leslie 3 ve 4 fast den sonra önerebilecegin videolar var mı ?
şöyle kalçaları taş gibi yapan bi video var mı bildiğiniz?şöyle 10 dakikalık falan... lesliden sonra yapayım diyorum ... kalçam gitmedi yaa belim inceldi kalça sapasağlam yerinde