Malim cunku aptalim gerizekalinin tekiyim . Hasta olsun yatalak olsun onune yemeğini koyacağım altini banyosunu oglu yapsinAy tövbe estafurull. Nedennkaynanaizin sirtini keseleyip sac tarayip kayinbabanizin corabini siz cikartiyorsunuz? Kaynananizin ve kayninizin soyledigi laflara takilmak yerine bunlara takilin. Yatalak hasta olurlar anlarim. Anlattiginiz kadariyla kimse yatalak degil.
Onu yapmaya çalışıyorum bendeBen bu konudan hic birsey anlamadim. Hepsinden uzak durun bence
Canım kiyamam sana hamileymişsin kv geldiğinde arada otur yaninda konuşmaya başlarsa ağrım var deyip geç odana dinlen bak 9 yıllık evliyim bu dedigimi bir kere bile yapamadım mıcık mıcık vakitli vakitsiz geliyorlar surat yapamıyorum hala.Onu yapmaya çalışıyorum bende
Kaynin onu yapmis eltin bunu yapmis bosver onlari onlar ytansin mesafeni koy. Benim evime gelmiyor kv cunku 2 senedir gitmiyorum.5 sene birlikte oturdum. Emdigim sut burnumdan geldi. Gitmiyorum oglu gidip geliyor kp de gelip torunlarini gorup gidiyo. Ben boyle bir yol buldum. Gidersem bayramda en fazla 15 dakika ondada hic konusmam elini oper donerim. Muhatrab olmuyorum kp gel kizim diyo gitmem gerek yok. Sorduklarina cvp ver yeter kotu konusma duymamazliktan gel o konusmaya baslayinca cik balkona tuvalete git odana git. Uzaklas ortamdanOnu yapmaya çalışıyorum bende
Yine denoyle demeyin allah kimseyi o hallere dusurmesin. Ama yapmayin yani kendinize yazik. Mesafeyi de zorunlu olmadikca konusmayarak koyabilirsiniz. Ben esimin annesiyle zorunlu olmadikca konusmam. Kaynanam cok iyi bir insandir hic problem yaşamadık cok sukur. Hicbir seyime de karismaz. Ama ben yine de ne olur ne olmaz diyerek bastan mesafe koydum ve surduruyorum. O sebepten mesela geldiginde genellikle diger eltimde kalir bizde fazla kalmaz. Koyde yasiyorlar, yazin isler guvler oldu mu diger eltimi cagirir bana bulasmaz. Hasta olur eltimle gider hastaneye vs.. gerek yok yani fazla samimiyete. Siz de fazla konusmayarak arayi soguk tutabilirsiniz.Malim cunku aptalim gerizekalinin tekiyim . Hasta olsun yatalak olsun onune yemeğini koyacağım altini banyosunu oglu yapsin
Saka mi buAma esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim
hep işin olsun o anlarda. çok yüz göz oluyorsun yapma bunu kendine.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dayanamiyorum-ne-olacak.1050366/page-4#post-54169817
Bu konuyu okuyanlariniz vardır .
Kv ve kp cok iyi davrandım hem evime geldiklerinde hemde evlerine gittigimde ama kv bize yatili bikacgun misafirlige geldiginde aramizda gecen sohbet
Kv:buyuk gelin dugunde cok sey istedi bizi cok yordu
Ben: ben aramiz bozulmasin diye birsey istemedim adetleri yerine getirmedim Ceyiz giderken sandik parasi istemedim . Ben Gelin cikarken kapiyi tutmadik .
Kv:Sen gelin cikmadin ki zaten sandiginda yoktu .
Ben: niye sandığı erkek tarafi alıyor ben size aldirmadim . Gelin ciktim ya babamin evinden .
Herneyse bizde kalırken banyoya girdi sirtini keseledim saclarini taradim sonra esim annemin sacini kurut dedi bende kuruttm yattik hastaneye goturdum butun kontrolleri yapildi doktor igne hap verdi bende igne yapmayı ogrettim ogrenene kadar ignelerini ben yaptim hapin vakti gelince hatirlattim
Sonra kvnin evine gittik orda bana esim yokken ''oglum seni istemiyor '' dedi ne diyeceğimi bilemedim benimde kısmetim coktu vs geveledim birşeyler . Sonra ilacinin vakti geldi bende hatirlattim ilacını ic diye esimde kendisi öğrensin vaktini surekli sen mi hatırlayacaksın dedi kv de ''Mecbur hatırlatacak'' dedi. Esim de ne mecburiyeti var dedi ben gene agzimi acip bisey söyleyemedim. Küs oldugum eltim geldi bende sofrayı haZırlıyordum kvye anne nereye koyayim dedim oda eltimin yaninda bana bagirdi koy iste oraya diye . Çok zoruma gitti . Sonra kaynim geldi esiyle tartıştığım için arkamdan utanmıyormu o kim oluyo benim karıma laf ediyor utanmaz demis . Bende bu yuzden konusmadim onunla sonra ertesi gun birsey söyledi kv ve kaynim alay ettiler güldüler bana bende sinirlendim karsilik verdim kaynimla tartıştık sonra ben sen nasil benimle boyle konusursun desim kaynim istedigimi soylerim begemmiyorsan evine git dedi ne esim birsey soyledi ne kv ne kp herkes sustu sonra esim beni susturmaya calisti . Tartışmanın üstüne esim kaynima hiç tepkisini koymadi onunla sanki birsey gibi sakalasti muhabbet etti. Sonra eve gelince ben esime bisuru sey soyledim beni.korumadin o kendi karisini koruyor sen beni ortaya atıyorsun vs annesinin soylediklerini anlattim bu konu üZerine uzun süre tartıştık esim bazen sen haklisin dedi bazende edebinle dursaydinda abimle annem sana laf etmeselerdi dedi sonra ben hep agladim babama anlattim babam lara küs gittim esim geldi yalvardi yakardi ben herseyi anlattim senin o kardeşin serefsiZ Allah belasini versin dedim. Kv ve kp aradim kaynimdan için sizin o aç kopek yüZünden yuvam yıkılıyor siz benim yuvami yikiyorsunuz kvdem aramizi bozdu bosanacagim ben sizin oyuncaginiz degilim dedim daha birsuru laf saydim kp hep alttan aldi kv arkadan sen oğluma huzursuzluk yapıyorsun dedi bende bağırdım cagirdim Sizin yuzunuzden yuvam yikilyo bidaha gelemeyeceğim bosanacagim diye. Sonra esim geldi özür diledi yemin etti birdaha baskalari icin seni uzmeyecegim ben neyin ne oldugunu anladim dedi Kuran i kerime el basti seni kimseye ezdirmeyecegim biri birsey soylerse sana seni koruyacagim diye eve geldik . Kv birdaha gelmem evinize isim yok sizin evinizde demişti ama şimdi aradan 1 ay gecti haber göndermiş gelip bikacgun sizde kalacagim diye ben simdi mesafemi koymak istiyorum eskisi kadar iyi davranmak istemiyorum mesela banyoda yardım etmek sacini kurutmak taramak istemiyorum yada fazla fedakarlik yapmak istemiyorum . Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim ne cok sıcak ne cok soğuk bana tavsiyeler verin lutfen cok ihtiyacjm var.
Tamam tavsiyelerini göz önünde bulunduracagim :)Canım kiyamam sana hamileymişsin kv geldiğinde arada otur yaninda konuşmaya başlarsa ağrım var deyip geç odana dinlen bak 9 yıllık evliyim bu dedigimi bir kere bile yapamadım mıcık mıcık vakitli vakitsiz geliyorlar surat yapamıyorum hala.
Ama sen hamilesin takma bak bebeğine yazık kiyamam stresli hamilelik bebeğe de yansıyor takma kafana ağrım var de git odana.
Hastanede yattim kanamam oldu inadından aramadi bileMadem hamilesin sen iyi degilim diye ayil bayil fenalas. Sen onlara bakacagina onlar sana baksin
Kendi kendime dedimki yasli insanlar yapsam ne olur sevinsinler ama ben yaptıkça kv laf soktuÇok şaşırdım, kp çorabını çıkarmak, kv’deyi yıkamak-saçını taramak-kurutmak bunlar nedir ya ? Kendi ailenize yapıyormusunuz bunları ? Eşiniz de çok garip ne münasebet annemin saçını kurut demek ya, kendi kurutsun çok istiyorsa gerçekden çok şaşkınım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?