Kv ve esimin ailesine karşı nasil mesafe koyabilirim ?

Malim cunku aptalim gerizekalinin tekiyim . Hasta olsun yatalak olsun onune yemeğini koyacağım altini banyosunu oglu yapsin

Onu yapmaya çalışıyorum bende
Canım kiyamam sana hamileymişsin kv geldiğinde arada otur yaninda konuşmaya başlarsa ağrım var deyip geç odana dinlen bak 9 yıllık evliyim bu dedigimi bir kere bile yapamadım mıcık mıcık vakitli vakitsiz geliyorlar surat yapamıyorum hala.
Ama sen hamilesin takma bak bebeğine yazık kiyamam stresli hamilelik bebeğe de yansıyor takma kafana ağrım var de git odana.

Onu yapmaya çalışıyorum bende
Kaynin onu yapmis eltin bunu yapmis bosver onlari onlar ytansin mesafeni koy. Benim evime gelmiyor kv cunku 2 senedir gitmiyorum.5 sene birlikte oturdum. Emdigim sut burnumdan geldi. Gitmiyorum oglu gidip geliyor kp de gelip torunlarini gorup gidiyo. Ben boyle bir yol buldum. Gidersem bayramda en fazla 15 dakika ondada hic konusmam elini oper donerim. Muhatrab olmuyorum kp gel kizim diyo gitmem gerek yok. Sorduklarina cvp ver yeter kotu konusma duymamazliktan gel o konusmaya baslayinca cik balkona tuvalete git odana git. Uzaklas ortamdan

Malim cunku aptalim gerizekalinin tekiyim . Hasta olsun yatalak olsun onune yemeğini koyacağım altini banyosunu oglu yapsin
Yine denoyle demeyin allah kimseyi o hallere dusurmesin. Ama yapmayin yani kendinize yazik. Mesafeyi de zorunlu olmadikca konusmayarak koyabilirsiniz. Ben esimin annesiyle zorunlu olmadikca konusmam. Kaynanam cok iyi bir insandir hic problem yaşamadık cok sukur. Hicbir seyime de karismaz. Ama ben yine de ne olur ne olmaz diyerek bastan mesafe koydum ve surduruyorum. O sebepten mesela geldiginde genellikle diger eltimde kalir bizde fazla kalmaz. Koyde yasiyorlar, yazin isler guvler oldu mu diger eltimi cagirir bana bulasmaz. Hasta olur eltimle gider hastaneye vs.. gerek yok yani fazla samimiyete. Siz de fazla konusmayarak arayi soguk tutabilirsiniz.

Sırt keselemeyi saç taramayı anladım da hafi yaşlıdır uzanamıyordur falan dedim. Ama saç kurutmak ne yani? CÇorap çıkartmak ne ya.

Sen deli misin? Ne corap cikartmasi! Ne sac kurutmasi!

Bastan soyle kocana! Artik ben eski ben degilim. Yemek cay ikram vs neyse herseyi yaparim ama kendimi ezdirmem de. Corap giydir diyecegine sen giydir de, annenin saclarini da sen kurut.

Gelin degil de hastabakici sanki. Senin kocan bile bile eziyor onlarin yaninda.

Benimkide zorladi 1 kere. Annemin sirtini yika diye. 8 aylik hamileyken yikamak zorunda kaldim. O ilk ve son oldu. Sıkar bir daha tabi.

O kadar mesafeliyim ki bana artik tek kelime edemiyor. Cunku bir kere cinnet gecirtmisti bana anladi sonunda.

Annesini babasini dusunuyorsa sevgili kocacin, birak o yapsin bu hizmetleri!

Çorap çıkarmak nedir midem bulandı. Bu nasıl bi yasam tarzı. Sen bunu yapmak zorunda falan değilsin. Hamileyim diyorsun bide eşin kıymetini biliyor olsa asla bunlara müsade etmezdi

Besleme mısınız siz saçını tara çorabını çıkar burnunu sil bu ne be ? Ayıp valla. Herşeyi yapmak zorunda değilsiniz. Eşinize baştan istemediğinizi söyleyin ya da annen varsa ben 1 ay annemlere gidiyorum deyin olsun bitsin

hep işin olsun o anlarda. çok yüz göz oluyorsun yapma bunu kendine.
ayrıca kv nin altını bezlemediğin kalmış bebek mi o? ve neden size uyumaya geliyor evi mi yok?

Canım benim sanma ki kardeşi olmasaydı seni kıyaslamayacaktı eşimin annesinin bir komşusu kendi kızını bile benimle kıyasladı bedava gitmiş diye sanki biz ne istedik ne yaptılar bende senin gibi her türlü adeti geleneği vs. es geçtim baktım bunlar benim kafama göre değil nişanlılıktan itibaren arama mesafe koydum aramadım sormadım görmedim etmedim düğünde birkaç birşey yapmaya çalıştılar ama nafile ne eşim ne ben aldırmadık ki eşim kına günü benim arkamda durup reddedilmiş beni savunduğu daha doğrusu ailemle birlikte beni savunduğu için bugün olmuş münakaşaya girmedim aylar oldu şükür yüzlerini görmeyeli böylesi en güzeli kendi evlatları bile onlara göre değil ben nasıl uyayım gelirse elinden gelen hizmetin en güzelini yap hatta bence bu bahaneyle mutfaktan çıkma uğraştırıcı şeyler yap yemektir çaydır bunlar herkesin eli ayağı varmış şükür yok saç taramak yok çorap çıkarmak falan sana hiçbirşey yapmamış böyle düşünen insanlar için gerek yok.

Çok şaşırdım, kp çorabını çıkarmak, kv’deyi yıkamak-saçını taramak-kurutmak bunlar nedir ya ? Kendi ailenize yapıyormusunuz bunları ? Eşiniz de çok garip ne münasebet annemin saçını kurut demek ya, kendi kurutsun çok istiyorsa gerçekden çok şaşkınım :/

Madem hamilesin sen iyi degilim diye ayil bayil fenalas. Sen onlara bakacagina onlar sana baksin

Tamam tavsiyelerini göz önünde bulunduracagim :)

Kendi kendime dedimki yasli insanlar yapsam ne olur sevinsinler ama ben yaptıkça kv laf soktu

Eşiniz ne yapıyor size bunları derken.. Hadi anasını yıkayamadı, babasının çorabınıda mo çıkaramıyor? Hem annesi kaç yaşında da saçını bile kurutamıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…