• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni tanımayan birilerinin fikrine olan ihtiyacım

Bütün yorumları okudum hepsi benimde düşünüp hissedip farkına varıp ama kendime bile söylemediğim sürekli kendimi bi şekilde kandırdığım şeylerdi.Daha bu yazdıklarım çok özet kısmı yazsam sizinde sıkılacağınız sacma sapan ayrıntılar hep suclanıp evden kovulmuş gibi gösterilip tek basıma gecirdiğim 8 koca yılım var. tesekkur ediyorum çocuklarım ve kendim için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum umarım bu yazılarımda bırıne ısık olur güvensizliği ilk hissettiğinde o evlilikten gider

Merhaba yıllardır forumu okuyucu olarak kullanıyorum beni tanımayan objektif olarak bana yorum yapabilecek burdan baska bir yer gelmedi aklıma .8.5 yıllık evliliğim ve biri 7.5yasında biri 8 aylık iki kızım var evlendiğimiz neredeyse ilk günlerden bu yana esim sureklı evde durma konusunda problem yasıyo ben uyuduğumda oda dısarıda arkadasları ile olmak istiyo ve gec saatlerde dönüp sabah kalkamadığımiçin 10-11 gibi evden cıkmış oluyo (kendi işini yaptığı için rahat ) evlendiğimiz günden bu zamana kadar aramızda surekli bir didişme var ilk kızım doğduktan sonra sorumsuz olup eve gelme cocukla ilgilenme konusunda beni çok gerdiği için bosanma lafı cok gecti kızımız 2 -3 yaslarındayken esimin benden habersiz işyerini babasına devir edip kendini asgari ücretli çalışan yaptıgını ögrendim ilk güvensizliğim burda basladı kendimi çok kandırılmış hissettim farklı sebepleri vardı dedi bir sekilde ikna oldum daha sonra evlenmeden önce babasının üzerine alınmış bizim oturdugumuz evi bir küslük zamanında bana sormadan sattılar o sırada yine bosanmaya kalktık bir şekilde barıstık sonra bizim bundan sonra alacagımız ev senin üzerine olmazsa evliliğimiz bitmiş bil şeklinde sart kostum belli zaman gecti ve oturacagımız evin tapusu yine bır sekilde babasının üzerne alınmış sürpriz olarak bana emrivaki yapıldı yıne sesimi cıkarmadım artnıyetli düşünmedim gectim oturdum 2. Kızım dunyaya geldi 8 yıllık evliliğimizde evlilik birliğinde edindiğimiz 1 tane malımız yok ticaretle ugrasıp iyi kazandıgını söylediği halde bu 1. Konu 2 ise esim kızım 8 aylık 80 dk yanımızda kalmadı lohusalığımda ve sonrasında hep yanlız kaldım ailesinden ve esimden hiç destek görmedim benim yanım hariç her yerde ve herkese destek oldu tek basıma kalıyorum cocuguma tek bakıyorum ama evliyim ve son gunlerde herseyi sürekli düşünür oldum saglıkta iyi gunde veya hastalıkta (bir kez cok hastalandım bana gecmesinde bende diger kızla ilgileniyim diye yanıma bıle ugramayıp annesigile gitti) yanımda olmayacak beni eşi gibi görmeyen biriyle daha yazamadıgım o kadar çok sey varki çocuklarım için devam etmelimiyim bu arada devlette calısan maasımın kendi kendime yetebileceği biriyim
Esiniz cok akilli bir insan ki kendi uzerine herhangi bir mal mulk almamis ustune kendini asgari ucretli gostermis. Bosanma durumunda hic birsey alamayacaginizi biliyorsunuz degil mi? Buna buyuk olasilikla nafaka da dahil.
Bunu bilerek bosanmaya kalkin.
Ben olsam bosanmazdim bu durumda. Evleri ayirirdim ama asla bosanmazdim.

Siz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz ama çocuklarınız tercih hakları bile olmayan bir hayatı yaşamaya mahkum edilmiş..olmaz arkadaşım, bu yaşanılan hayat değil.
Sakin kafayla iyice düşünün, gerçekten nasıl bir hayatınız olsun istiyorsunuz. Maddi & manevi imkanlarınız ne durumda. Sonrasında aksiyon alırsınız. Bana kalsa boşanın derim ama 2 çocuk olunca üzülüyor insan
Tesekkur ediyorum kırmadan yorumunuz için bende hep okurdum hep bu kadarda olmaz derdim içimde bi şüpheyle okurdum her zaman etrafımdaki arkadaslarım dahi anladı ama herkesin ağzını kapattım aldatma olmadıkça bosanmayı düşünmem derdim hep lafta kalır derdim baktım şuan kızımda beni suçluyo 10 yıl dahada gecse aynı seyleri hissediyo olucam bu karara tesadüfen arkadasından duydugum annesinin online bankacılığını kullandığı gecen haftalarda bir yatırım yaptıkları ( babasının arsa satıp babasının olan parası beni ilgilendiren hiç yanı yok ama benimle sohbet olarak bile paylasmadıgı Bundada bir art niyet oldugu dolayısı ile beni arkadası kadar bile yakın görmediği son noktayı koymamda sebep oldu tekrar tesekkur ederim her satırı benzer durum yasayanlara örnek olsun

Evi annem ödüyo 7-8 ay ortak ödedik ileride yarısı benim yarısı annemin olacaktı durumlar böyle olunca annem satar cocuklarımla seni oturturum dedi. Anlasmalı olarak hemen bosanıcam covuklarım tum gıderleri ve bakımı babası ustlenicek ayrı bi acınca kendime cocuklarımı alıcam en çok üzüldüğüm 8 aylık çocugum mahvolacak

Tesekkur ediyorum kırmadan yorumunuz için bende hep okurdum hep bu kadarda olmaz derdim içimde bi şüpheyle okurdum her zaman etrafımdaki arkadaslarım dahi anladı ama herkesin ağzını kapattım aldatma olmadıkça bosanmayı düşünmem derdim hep lafta kalır derdim baktım şuan kızımda beni suçluyo 10 yıl dahada gecse aynı seyleri hissediyo olucam bu karara tesadüfen arkadasından duydugum annesinin online bankacılığını kullandığı gecen haftalarda bir yatırım yaptıkları ( babasının arsa satıp babasının olan parası beni ilgilendiren hiç yanı yok ama benimle sohbet olarak bile paylasmadıgı Bundada bir art niyet oldugu dolayısı ile beni arkadası kadar bile yakın görmediği son noktayı koymamda sebep oldu tekrar tesekkur ederim her satırı benzer durum yasayanlara örnek olsun
Dünde sordum ama cevap alamadım.
Üsteki mesajınızı da ekledim, bu süreçte çocuklarınız, bebeğiniz nerede kalacak? Mesajınızı yanlış mı yorumladım bilmiyorum ama yanlış üstüne yanlış kararlar alıp küçücük bebeğiniz, her şeyin farkında olacak yaşta kızınız varken, onlardan ayrılmanız gereken harika bir çözüm bulmamışsınızdır umarım.

Son düzenleme:
İşte tam olarak burda karar verdim ayrılmaya kalktık bu surecte bende cok konustum oda zateb eve gelmiyordu ayrı kaldık tekrar deneyelim dedik 2. Gunden baktım gece 5 evde yok bahcedeyim diye mesaj atmış sabahı aradım 10 da annesigikde 1 yıne aradım uyuyordu neyse dedim aksamı yıne muhabbet döndü ben istediğim zaman arkadaslarımla cıkarım bana gıdenezsın dersen daha cok gıderim bunun gibi bir çok sey hepsini yazsam cok sıkıcı olur ogunden sonra dedimki oluru yok sanırım baktım kendimi hastalandırıcam tek basına debelenmekten vezgecmeye karar verdim . Soruyada cevabım refah dediğim gibi durumunda bi sıkıntı yok yemek yemek istediğimizde dısarı cıkmak istediğimizde bi problem olmaz yenilen içilen esirgemez cocuklardan benden
Motivasyonunuza hayran kaldım, yemek yemeyi içmeyi öocuklardan esirgemez diye kendinizi avutuyorsunuz bence, o çocukların hakkına girmişsiniz başınızda bir koca olsun diye , çocuklara üzüldüm sadece

Merhaba yıllardır forumu okuyucu olarak kullanıyorum beni tanımayan objektif olarak bana yorum yapabilecek burdan baska bir yer gelmedi aklıma .8.5 yıllık evliliğim ve biri 7.5yasında biri 8 aylık iki kızım var evlendiğimiz neredeyse ilk günlerden bu yana esim sureklı evde durma konusunda problem yasıyo ben uyuduğumda oda dısarıda arkadasları ile olmak istiyo ve gec saatlerde dönüp sabah kalkamadığımiçin 10-11 gibi evden cıkmış oluyo (kendi işini yaptığı için rahat ) evlendiğimiz günden bu zamana kadar aramızda surekli bir didişme var ilk kızım doğduktan sonra sorumsuz olup eve gelme cocukla ilgilenme konusunda beni çok gerdiği için bosanma lafı cok gecti kızımız 2 -3 yaslarındayken esimin benden habersiz işyerini babasına devir edip kendini asgari ücretli çalışan yaptıgını ögrendim ilk güvensizliğim burda basladı kendimi çok kandırılmış hissettim farklı sebepleri vardı dedi bir sekilde ikna oldum daha sonra evlenmeden önce babasının üzerine alınmış bizim oturdugumuz evi bir küslük zamanında bana sormadan sattılar o sırada yine bosanmaya kalktık bir şekilde barıstık sonra bizim bundan sonra alacagımız ev senin üzerine olmazsa evliliğimiz bitmiş bil şeklinde sart kostum belli zaman gecti ve oturacagımız evin tapusu yine bır sekilde babasının üzerne alınmış sürpriz olarak bana emrivaki yapıldı yıne sesimi cıkarmadım artnıyetli düşünmedim gectim oturdum 2. Kızım dunyaya geldi 8 yıllık evliliğimizde evlilik birliğinde edindiğimiz 1 tane malımız yok ticaretle ugrasıp iyi kazandıgını söylediği halde bu 1. Konu 2 ise esim kızım 8 aylık 80 dk yanımızda kalmadı lohusalığımda ve sonrasında hep yanlız kaldım ailesinden ve esimden hiç destek görmedim benim yanım hariç her yerde ve herkese destek oldu tek basıma kalıyorum cocuguma tek bakıyorum ama evliyim ve son gunlerde herseyi sürekli düşünür oldum saglıkta iyi gunde veya hastalıkta (bir kez cok hastalandım bana gecmesinde bende diger kızla ilgileniyim diye yanıma bıle ugramayıp annesigile gitti) yanımda olmayacak beni eşi gibi görmeyen biriyle daha yazamadıgım o kadar çok sey varki çocuklarım için devam etmelimiyim bu arada devlette calısan maasımın kendi kendime yetebileceği biriyim
Anasının evinde kalıp evine gelmeyen adam kocam değil ancak eski kocam olur, göz göre göre ikinci çocuğu yapıp vebaline girmişsiniz, açıkçası siz kimsenin umrunda değilsiniz ama çocuklara çok üzüldüm özellikle ikinci çocuğa. Kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz ,umarım bir an önce silkelenip kendinize gelirsiniz.

Çocuk olduğu zaman aldatma, şiddet, kötü aliskanliklar yoksa idare edilmeli diye düşünüyorum ama siz maddi ve duygusal anlamda şiddet görüyorsunuz. 😞
Şu an duygu durumunuz karışık geldi bana, çokta haklısınız. Gerekli adımları atmadan önce çocuklarınız için gerekli maddi güvenceleri sağlayın derim. Erkek milletinin sözünde durup duzenli nafaka odeyeni çok az

Back