Kv ve esimin ailesine karşı nasil mesafe koyabilirim ?

Henuz 5 aylik evliyim ve bu olaylar ben 1 aylik evliyken oldu . Bana nasil koyabilirim akil verin kv ters bi laf ederse ne diyecegim
Beş aylık daha çok yeni. Bu kv yatalak mi? Senin mesafe koyman için basında adam gibi bi kocaya ihtiyaç var öncelikle. Anne babacı eşin varsa zor

Hic bir zman sesimi çıkarmadım ailede her onune gelen bi laf etti bende insanim dayanamadim bu kadar fedakarligima karsi oratada birsey yokken bana bunları söyleyen onlar bende insanim bıktım artik
Sende haklısın canım insanı canından bezdiriyorlar...
Kv sizde neden yatılı kalıyor?
Kayninlarda da kalıyor mu?
Banyosuna filan yardım etme onlar gelmeden eşinle konuş saygıda kusur etmeyecegim ama kişisel ihtiyaçlarını kendileri halletsin sende onlarin yaninda bana yap deyip durma de.
Zaten kötülük eden yaranıyor canim.

Hayir hic bir bedensel engeli yok
E neden kişisel bakımlarını siz yapıyorsunuz anlamadım? Saçmalığa bak.
Siz baştan çok yüz vermişsiniz. Ne demek çorabını çıkar, ne demek yıka tara kurut. Oldu paşam başka bir istekleri var mı?
Bir daha sakın öyle şeyler yapmayın. Gerekmedikçe konuşmayın ve şahsi hiçbir işlerini yapmayın, kimseyi de öne sürüp kavga etmeyin.

Haklısınız esime soyleyecegim peki baska nasıl mesafe koyabilrim
Birazda siz arkasinda dolanmayin konusuşsun kendi halinde, ilgilenmeyin. Yine ogluyla ilgili bir sey derse bu benim ailem benim özelim siz karismayin deyin. Insallah iyi olursunuz

Kv kp cok mu yaslilar yani kp corabini cikaramiyor mu, kv sacini tarayip kurutamiyor mu?
Iyice lacka olmus evlilim kaynin bu laflari soylerken esinin sesi cikmamasi cok tuaf.
Ben kesin ve net bir sekilde soylerim istemiyorum gorusmek diye gidip gelmem.

Bedensel engelleri yok diyorsunuz ne alaka o zaman kayınpederin çorabını çıkarmak?? Eşiniz sizi eş değil ailesine köle aldı sanırım. Egolarını mı tatmin etmeye çalışıyorlar? Sizden önce kim çıkarıyorsa çorabını yine o çıkarsın.

Tamam ama gelince mesela evde ikimiZ olacagiz kv ile fazla konuşmasam ayip olurmu

Eşinin yanında olmasına çok sevindim bu paha biçilmez bir mutluluk artık hiç bişeyden korkma düşünme
Hazır eşin senin tarafına geçmişken sen de yapma fazla fedakarlık eşin nie yapmıyorsun derse de yaparken kötü oldum şimdi de yapmadan demicem dersin

Bana da bi kere çorabını çıkardı ama sora ....... şimdi aylardır küsüm kurtuldum

Tesekkur ederim

Bak canim seni cok iyi anliyorm ben de o kadar sey yaptim ama benden kotusu yok. Bence sen annesi gelmeden esini uyar bana emrivaki yaptirma sac yika corap cikar vs deme diye soyle. Olurki istemedigin bi durumla karsi karsiya kaldin benim belim agriyor de bir de az konus yuzune de pek gulme gerekmedikce konusma yuz verme bunlar gibiler tepene cikar. Oglunun evi olmasi fark etmez yuzsuzmuski hâlâ geliyor. Pas verme nasil olsa yaranamiyorsun. Begenmiyorsa da gelmesin bir daha evine. O laf sokarsa sen de sok. Yapin oyle degildir ben de oyleyim yapamiyorum ama sen yap icine atma.

He yalniz birakma takipte ol muska filan yapmasin o varken de gidince de evini sirkeli su ile sil dua oku.

Cok.haklısın yapimda yok beceremiyorum emin ol ama elimden geleni yaoacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…