- 8 Aralık 2017
- 1.523
- 1.968
- 48
Beş aylık daha çok yeni. Bu kv yatalak mi? Senin mesafe koyman için basında adam gibi bi kocaya ihtiyaç var öncelikle. Anne babacı eşin varsa zorHenuz 5 aylik evliyim ve bu olaylar ben 1 aylik evliyken oldu . Bana nasil koyabilirim akil verin kv ters bi laf ederse ne diyecegim
Sende haklısın canım insanı canından bezdiriyorlar...Hic bir zman sesimi çıkarmadım ailede her onune gelen bi laf etti bende insanim dayanamadim bu kadar fedakarligima karsi oratada birsey yokken bana bunları söyleyen onlar bende insanim bıktım artik
E neden kişisel bakımlarını siz yapıyorsunuz anlamadım? Saçmalığa bak.Hayir hic bir bedensel engeli yok
Birazda siz arkasinda dolanmayin konusuşsun kendi halinde, ilgilenmeyin. Yine ogluyla ilgili bir sey derse bu benim ailem benim özelim siz karismayin deyin. Insallah iyi olursunuzHaklısınız esime soyleyecegim peki baska nasıl mesafe koyabilrim
Malim çünkü acik ve net peki bu kadar fedakarlık yapan birine boyle hakaretmi etmeleri lazımdıSen niye yikiyorsun?
Sen niye sac tariyorsun?
Sen kpnin CORABINİ niye çıkartıyorsun??
InsallahBirazda siz arkasinda dolanmayin konusuşsun kendi halinde, ilgilenmeyin. Yine ogluyla ilgili bir sey derse bu benim ailem benim özelim siz karismayin deyin. Insallah iyi olursunuz
Malim çünkü acik ve net peki bu kadar fedakarlık yapan birine boyle hakaretmi etmeleri lazımdı
Tamam ama gelince mesela evde ikimiZ olacagiz kv ile fazla konuşmasam ayip olurmuSende haklısın canım insanı canından bezdiriyorlar...
Kv sizde neden yatılı kalıyor?
Kayninlarda da kalıyor mu?
Banyosuna filan yardım etme onlar gelmeden eşinle konuş saygıda kusur etmeyecegim ama kişisel ihtiyaçlarını kendileri halletsin sende onlarin yaninda bana yap deyip durma de.
Zaten kötülük eden yaranıyor canim.
Eşinin yanında olmasına çok sevindim bu paha biçilmez bir mutluluk artık hiç bişeyden korkma düşünmehttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dayanamiyorum-ne-olacak.1050366/page-4#post-54169817
Bu konuyu okuyanlariniz vardır .
Kv ve kp cok iyi davrandım hem evime geldiklerinde hemde evlerine gittigimde ama kv bize yatili bikacgun misafirlige geldiginde aramizda gecen sohbet
Kv:buyuk gelin dugunde cok sey istedi bizi cok yordu
Ben: ben aramiz bozulmasin diye birsey istemedim adetleri yerine getirmedim Ceyiz giderken sandik parasi istemedim . Ben Gelin cikarken kapiyi tutmadik .
Kv:Sen gelin cikmadin ki zaten sandiginda yoktu .
Ben: niye sandığı erkek tarafi alıyor ben size aldirmadim . Gelin ciktim ya babamin evinden .
Herneyse bizde kalırken banyoya girdi sirtini keseledim saclarini taradim sonra esim annemin sacini kurut dedi bende kuruttm yattik hastaneye goturdum butun kontrolleri yapildi doktor igne hap verdi bende igne yapmayı ogrettim ogrenene kadar ignelerini ben yaptim hapin vakti gelince hatirlattim
Sonra kvnin evine gittik orda bana esim yokken ''oglum seni istemiyor '' dedi ne diyeceğimi bilemedim benimde kısmetim coktu vs geveledim birşeyler . Sonra ilacinin vakti geldi bende hatirlattim ilacını ic diye esimde kendisi öğrensin vaktini surekli sen mi hatırlayacaksın dedi kv de ''Mecbur hatırlatacak'' dedi. Esim de ne mecburiyeti var dedi ben gene agzimi acip bisey söyleyemedim. Küs oldugum eltim geldi bende sofrayı haZırlıyordum kvye anne nereye koyayim dedim oda eltimin yaninda bana bagirdi koy iste oraya diye . Çok zoruma gitti . Sonra kaynim geldi esiyle tartıştığım için arkamdan utanmıyormu o kim oluyo benim karıma laf ediyor utanmaz demis . Bende bu yuzden konusmadim onunla sonra ertesi gun birsey söyledi kv ve kaynim alay ettiler güldüler bana bende sinirlendim karsilik verdim kaynimla tartıştık sonra ben sen nasil benimle boyle konusursun desim kaynim istedigimi soylerim begemmiyorsan evine git dedi ne esim birsey soyledi ne kv ne kp herkes sustu sonra esim beni susturmaya calisti . Tartışmanın üstüne esim kaynima hiç tepkisini koymadi onunla sanki birsey gibi sakalasti muhabbet etti. Sonra eve gelince ben esime bisuru sey soyledim beni.korumadin o kendi karisini koruyor sen beni ortaya atıyorsun vs annesinin soylediklerini anlattim bu konu üZerine uzun süre tartıştık esim bazen sen haklisin dedi bazende edebinle dursaydinda abimle annem sana laf etmeselerdi dedi sonra ben hep agladim babama anlattim babam lara küs gittim esim geldi yalvardi yakardi ben herseyi anlattim senin o kardeşin serefsiZ Allah belasini versin dedim. Kv ve kp aradim kaynimdan için sizin o aç kopek yüZünden yuvam yıkılıyor siz benim yuvami yikiyorsunuz kvdem aramizi bozdu bosanacagim ben sizin oyuncaginiz degilim dedim daha birsuru laf saydim kp hep alttan aldi kv arkadan sen oğluma huzursuzluk yapıyorsun dedi bende bağırdım cagirdim Sizin yuzunuzden yuvam yikilyo bidaha gelemeyeceğim bosanacagim diye. Sonra esim geldi özür diledi yemin etti birdaha baskalari icin seni uzmeyecegim ben neyin ne oldugunu anladim dedi Kuran i kerime el basti seni kimseye ezdirmeyecegim biri birsey soylerse sana seni koruyacagim diye eve geldik . Kv birdaha gelmem evinize isim yok sizin evinizde demişti ama şimdi aradan 1 ay gecti haber göndermiş gelip bikacgun sizde kalacagim diye ben simdi mesafemi koymak istiyorum eskisi kadar iyi davranmak istemiyorum mesela banyoda yardım etmek sacini kurutmak taramak istemiyorum yada fazla fedakarlik yapmak istemiyorum . Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim ne cok sıcak ne cok soğuk bana tavsiyeler verin lutfen cok ihtiyacjm var.
Bende buna uğraşıyorum ama bilmiyorumEderler. Asla yapma birdaha. Sakın. Saygini geri kazan. Acil hemde
Tesekkur ederimEşinin yanında olmasına çok sevindim bu paha biçilmez bir mutluluk artık hiç bişeyden korkma düşünme
Hazır eşin senin tarafına geçmişken sen de yapma fazla fedakarlık eşin nie yapmıyorsun derse de yaparken kötü oldum şimdi de yapmadan demicem dersin
Bişey diilTesekkur ederim
Biktim.yeminle dengesiz bu kadın eltim kotu davraniyor ona yalakalik yapiyo ben iyi davranıyorum bana laf sokuyoBana da bi kere çorabını çıkardı ama sora ....... şimdi aylardır küsüm kurtuldum
Olmaz canım yemegini yap evini toparla vs vs yeri gelince konuş.Tamam ama gelince mesela evde ikimiZ olacagiz kv ile fazla konuşmasam ayip olurmu
Cok.haklısın yapimda yok beceremiyorum emin ol ama elimden geleni yaoacagimBak canim seni cok iyi anliyorm ben de o kadar sey yaptim ama benden kotusu yok. Bence sen annesi gelmeden esini uyar bana emrivaki yaptirma sac yika corap cikar vs deme diye soyle. Olurki istemedigin bi durumla karsi karsiya kaldin benim belim agriyor de bir de az konus yuzune de pek gulme gerekmedikce konusma yuz verme bunlar gibiler tepene cikar. Oglunun evi olmasi fark etmez yuzsuzmuski hâlâ geliyor. Pas verme nasil olsa yaranamiyorsun. Begenmiyorsa da gelmesin bir daha evine. O laf sokarsa sen de sok. Yapin oyle degildir ben de oyleyim yapamiyorum ama sen yap icine atma.
He yalniz birakma takipte ol muska filan yapmasin o varken de gidince de evini sirkeli su ile sil dua oku.
Aceba bi is uydursam kendime akşama kadar yanina ugramasam olurmuOlmaz canım yemegini yap evini toparla vs vs yeri gelince konuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?