• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ve esimin ailesine karşı nasil mesafe koyabilirim ?

Kaynin onu yapmis eltin bunu yapmis bosver onlari onlar ytansin mesafeni koy. Benim evime gelmiyor kv cunku 2 senedir gitmiyorum.5 sene birlikte oturdum. Emdigim sut burnumdan geldi. Gitmiyorum oglu gidip geliyor kp de gelip torunlarini gorup gidiyo. Ben boyle bir yol buldum. Gidersem bayramda en fazla 15 dakika ondada hic konusmam elini oper donerim. Muhatrab olmuyorum kp gel kizim diyo gitmem gerek yok. Sorduklarina cvp ver yeter kotu konusma duymamazliktan gel o konusmaya baslayinca cik balkona tuvalete git odana git. Uzaklas ortamdan
Haklisin canim ama esim şimdiden basladi bebek dogunca kurban da gidelim diye bende daha bebegin kirki cikmamis olacak iyi hissedersm gideriz diye gecistirdim o zamanda iyi degilim bebegin kırkı cikmadi diyecegim

Hastanede yattim kanamam oldu inadından aramadi bile :KK70:

E iste onlar geldiginde ortaligi inlet kanamam var diye. Git hastaneye. Doktorla yanliz görüs alma kimseyi iceri doktora kv kp ye hizmet etmek zorunda birakildigini anlat.
Eve gidincede yerinden kipirdama. Yat dinlnen. Doktor düsük riski var de. Yemek icin bile kalkma

Eşiniz ne yapıyor size bunları derken.. Hadi anasını yıkayamadı, babasının çorabınıda mo çıkaramıyor? Hem annesi kaç yaşında da saçını bile kurutamıyor..
Olurmu esim yaparsa olmaz bana yaptirmali ki onun karisi iyi desinler memnun kalsınlar ama ters tepti

E iste onlar geldiginde ortaligi inlet kanamam var diye. Git hastaneye. Doktorla yanliz görüs alma kimseyi iceri doktora kv kp ye hizmet etmek zorunda birakildigini anlat.
Eve gidincede yerinden kipirdama. Yat dinlnen. Doktor düsük riski var de. Yemek icin bile kalkma
Simdi bu dedigin cok kolay yaparim aklimada gelmedi değil bu seferde kv ben sana bakiyim diyecek bizim eve iyice yerleşecek üstelik elini işe degmez bu sefer gene ben hizmetci olurum arada :(

Haklisin canim ama esim şimdiden basladi bebek dogunca kurban da gidelim diye bende daha bebegin kirki cikmamis olacak iyi hissedersm gideriz diye gecistirdim o zamanda iyi degilim bebegin kırkı cikmadi diyecegim
Hayir tavrini bastan koy gitmicem sen istersen gitt de

Simdi bu dedigin cok kolay yaparim aklimada gelmedi değil bu seferde kv ben sana bakiyim diyecek bizim eve iyice yerleşecek üstelik elini işe degmez bu sefer gene ben hizmetci olurum arada :KK43:
hafiften başın dönsün, miden bulansın hemen uzanmak zorunda ol birazdan geçer de ama yatana kadar geçmesin gibi gibi

Sen deli misin? Ne corap cikartmasi! Ne sac kurutmasi!

Bastan soyle kocana! Artik ben eski ben degilim. Yemek cay ikram vs neyse herseyi yaparim ama kendimi ezdirmem de. Corap giydir diyecegine sen giydir de, annenin saclarini da sen kurut.

Gelin degil de hastabakici sanki. Senin kocan bile bile eziyor onlarin yaninda.

Benimkide zorladi 1 kere. Annemin sirtini yika diye. 8 aylik hamileyken yikamak zorunda kaldim. O ilk ve son oldu. Sıkar bir daha tabi.

O kadar mesafeliyim ki bana artik tek kelime edemiyor. Cunku bir kere cinnet gecirtmisti bana anladi sonunda.
Bende yapmayacağım birdaha kendi oglu yapsin haklisin oda ailesinin yaninda beni ezdiryor kocam boyle yaptıktan sonra onlar daha kotu yapar

Olurmu esim yaparsa olmaz bana yaptirmali ki onun karisi iyi desinler memnun kalsınlar ama ters tepti
Daha 5aylık evliymişsin, bu kadar şeye ne gerek var?? Birkaç gün kalmada yıkanmayı versinler, eşin kadın tutsun, olmadı hamama yollasın.. Hiç kasma kendini, bundan sonra farklı olduğunu göster.. Mesafeli dur, sizli konuş.. Ama asla saygını bozma.. Gerektiği kadar konuş..
Buyrun, hoşgeldiniz de.. Misafire gerektiği kadar hazırlık ve hizmet et.. İlaçları hatırlatmayı bırak.. Kocası arasın, oğlu arasın, hatırlatsın.. Yorgunum, halsizim de, geç yat içerde, arada yanında oturursun.. Konuştuklarını da duymayıver..
Böyle yazıyorum, bence çalışmıyorsunuz.. Çalışana da çektiriyorlar ama bu kadar yapamazlardı..

Daha 5aylık evliymişsin, bu kadar şeye ne gerek var?? Birkaç gün kalmada yıkanmayı versinler, eşin kadın tutsun, olmadı hamama yollasın.. Hiç kasma kendini, bundan sonra farklı olduğunu göster.. Mesafeli dur, sizli konuş.. Ama asla saygını bozma.. Gerektiği kadar konuş..
Buyrun, hoşgeldiniz de.. Misafire gerektiği kadar hazırlık ve hizmet et.. İlaçları hatırlatmayı bırak.. Kocası arasın, oğlu arasın, hatırlatsın.. Yorgunum, halsizim de, geç yat içerde, arada yanında oturursun.. Konuştuklarını da duymayıver..
Böyle yazıyorum, bence çalışmıyorsunuz.. Çalışana da çektiriyorlar ama bu kadar yapamazlardı..
Cok guzel fikir bunlari deneyeceğim çalışmıyorum üniversite mezunuyum okuduğum bile basima bela dünyanın lafini sayiyolar sonra da sen okumus yazmış kizsin boyle şeyleri niye takiyon diyorlar

Saka mi bu
Yapiyor musun bunlari neden nicin ya senin degerin yok mu kendi gozunde?
Evet yaptim bunlari ayda yılda bir geliyorlar iyi davranayim hizmet edeyim super gelin olayim derken abarttim cunku safim ben aptalim kafasizim ben

Kendi kendime dedimki yasli insanlar yapsam ne olur sevinsinler ama ben yaptıkça kv laf soktu

Yaşlı insan ama dil’de pabuç gibi, “oğlum seni istemiyor” ne demek, hiç bir şey yapmam yerinde olsam, o iyilik bilmez edepsiz kaynananda da azıcık yüz olsa gelmezdi zaten.

Yine denoyle demeyin allah kimseyi o hallere dusurmesin. Ama yapmayin yani kendinize yazik. Mesafeyi de zorunlu olmadikca konusmayarak koyabilirsiniz. Ben esimin annesiyle zorunlu olmadikca konusmam. Kaynanam cok iyi bir insandir hic problem yaşamadık cok sukur. Hicbir seyime de karismaz. Ama ben yine de ne olur ne olmaz diyerek bastan mesafe koydum ve surduruyorum. O sebepten mesela geldiginde genellikle diger eltimde kalir bizde fazla kalmaz. Koyde yasiyorlar, yazin isler guvler oldu mu diger eltimi cagirir bana bulasmaz. Hasta olur eltimle gider hastaneye vs.. gerek yok yani fazla samimiyete. Siz de fazla konusmayarak arayi soguk tutabilirsiniz.
Aynen buyuk konuşmayalım genede

Yaşlı insan ama dil’de pabuç gibi, “oğlum seni istemiyor” ne demek, hiç bir şey yapmam yerinde olsam, o iyilik bilmez edepsiz kaynananda da azıcık yüz olsa gelmezdi zaten.
Aynen dil papuc kocam diyor ki nasilsa atti ortaya karisini kotu davraniriz dediler bundan sonra kimseye fırsat vermeyecegim . Bakalim n3 kadar sadik kalacak . Kendisi gelmem etmem dedi tukurdugunu yaladi resmen yuzsuz

Bu ne be yok banyo yaptıracağım saç tarayıp kurulucam hasta ise yapilir sapa sağlam bide üstüne laf söylüyor sana evimin 1 mt ilerisine yaklastirmam geldiğinde yüz verme sakin kendi kendine takillaf etmeyebaşlarsa kesin net konuş oğlun beni seviyor saçma sapan konusacaksan değil de emin ol susar o zaman deli ile deli olacaksın

Allah'ım bunlar nasıl insanlar ya. O kadar hizmete hürmete insan bunları nasıl söyler.

Keşke gelmese. Eşin diyemezmi sonra gelin diye. Diyemezse mesafeli ol. Gelmeden önce söyle saç baş banyo terlik çorap işlerine karışmam, evi toparlar yemeği yapar köşeme çekilirim de. Baktım çok vıdı vıdı yapıyor hemen yoruldum de odana geç. Amaaa oğlum seni istemedi falan derse kibarca ama benimle evlendi yapacak bişey yok şimdi bana aşık de. Kavga edecek tartışacak bi mevzu açarlarsa açmaya çalışırlarsa bunu eşim akşam gelince konuşalım de

Bu insanlarla Allah yardımcın olsun.

Bu ne be yok banyo yaptıracağım saç tarayıp kurulucam hasta ise yapilir sapa sağlam bide üstüne laf söylüyor sana evimin 1 mt ilerisine yaklastirmam geldiğinde yüz verme sakin kendi kendine takillaf etmeyebaşlarsa kesin net konuş oğlun beni seviyor saçma sapan konusacaksan değil de emin ol susar o zaman deli ile deli olacaksın
Aynen deliyle deli olalim bakalim nolcak

Esim vana dicek ki babamin corabini cikar... o coraplari alir onun agzina sokarim. Bide hamile halimle. Masaya su koymam beee. Kim ki onlar. Bu kocayada hala seviyorum diyorsun ya sende ayri bi hikayesin

Back