Kv ve esimin ailesine karşı nasil mesafe koyabilirim ?

Halhala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.480
902
123
34
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dayanamiyorum-ne-olacak.1050366/page-4#post-54169817
Bu konuyu okuyanlariniz vardır .
Kv ve kp cok iyi davrandım hem evime geldiklerinde hemde evlerine gittigimde ama kv bize yatili bikacgun misafirlige geldiginde aramizda gecen sohbet
Kv:buyuk gelin dugunde cok sey istedi bizi cok yordu
Ben: ben aramiz bozulmasin diye birsey istemedim adetleri yerine getirmedim Ceyiz giderken sandik parasi istemedim . Ben Gelin cikarken kapiyi tutmadik .
Kv:Sen gelin cikmadin ki zaten sandiginda yoktu .
Ben: niye sandığı erkek tarafi alıyor ben size aldirmadim . Gelin ciktim ya babamin evinden .
Herneyse bizde kalırken banyoya girdi sirtini keseledim saclarini taradim sonra esim annemin sacini kurut dedi bende kuruttm yattik hastaneye goturdum butun kontrolleri yapildi doktor igne hap verdi bende igne yapmayı ogrettim ogrenene kadar ignelerini ben yaptim hapin vakti gelince hatirlattim
Sonra kvnin evine gittik orda bana esim yokken ''oglum seni istemiyor '' dedi ne diyeceğimi bilemedim benimde kısmetim coktu vs geveledim birşeyler . Sonra ilacinin vakti geldi bende hatirlattim ilacını ic diye esimde kendisi öğrensin vaktini surekli sen mi hatırlayacaksın dedi kv de ''Mecbur hatırlatacak'' dedi. Esim de ne mecburiyeti var dedi ben gene agzimi acip bisey söyleyemedim. Küs oldugum eltim geldi bende sofrayı haZırlıyordum kvye anne nereye koyayim dedim oda eltimin yaninda bana bagirdi koy iste oraya diye . Çok zoruma gitti . Sonra kaynim geldi esiyle tartıştığım için arkamdan utanmıyormu o kim oluyo benim karıma laf ediyor utanmaz demis . Bende bu yuzden konusmadim onunla sonra ertesi gun birsey söyledi kv ve kaynim alay ettiler güldüler bana bende sinirlendim karsilik verdim kaynimla tartıştık sonra ben sen nasil benimle boyle konusursun desim kaynim istedigimi soylerim begemmiyorsan evine git dedi ne esim birsey soyledi ne kv ne kp herkes sustu sonra esim beni susturmaya calisti . Tartışmanın üstüne esim kaynima hiç tepkisini koymadi onunla sanki birsey gibi sakalasti muhabbet etti . Sonra eve gelince ben esime bisuru sey soyledim beni.korumadin o kendi karisini koruyor sen beni ortaya atıyorsun vs annesinin soylediklerini anlattim bu konu üZerine uzun süre tartıştık esim bazen sen haklisin dedi bazende edebinle dursaydinda abimle annem sana laf etmeselerdi dedi sonra ben hep agladim babama anlattim babam lara küs gittim esim geldi yalvardi yakardi ben herseyi anlattim senin o kardeşin serefsiZ Allah belasini versin dedim. Kv ve kp aradim kaynimdan için sizin o aç kopek yüZünden yuvam yıkılıyor siz benim yuvami yikiyorsunuz kvdem aramizi bozdu bosanacagim ben sizin oyuncaginiz degilim dedim daha birsuru laf saydim kp hep alttan aldi kv arkadan sen oğluma huzursuzluk yapıyorsun dedi bende bağırdım cagirdim Sizin yuzunuzden yuvam yikilyo bidaha gelemeyeceğim bosanacagim diye. Sonra esim geldi özür diledi yemin etti birdaha baskalari icin seni uzmeyecegim ben neyin ne oldugunu anladim dedi Kuran i kerime el basti seni kimseye ezdirmeyecegim biri birsey soylerse sana seni koruyacagim diye eve geldik . Kv birdaha gelmem evinize isim yok sizin evinizde demişti ama şimdi aradan 1 ay gecti haber göndermiş gelip bikacgun sizde kalacagim diye ben simdi mesafemi koymak istiyorum eskisi kadar iyi davranmak istemiyorum mesela banyoda yardım etmek sacini kurutmak taramak istemiyorum yada fazla fedakarlik yapmak istemiyorum . Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim ne cok sıcak ne cok soğuk bana tavsiyeler verin lutfen cok ihtiyacjm var.

Saygıyı yitirmeden mesafeli ve güzel bir ilişki kurulabilir . .
Nasıl başlarsa öyle gider. .
Elbette eşin de çok önemli evlilikte . .

Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim

Şaka falan mısınız siz? Umarım öylesinizdir.

Neden başkasının sırtını keseleyip çorabını siz çıkarıyorsunuz? Elleri yok mu?
Midem bulandı aile ilişkinizden.
Bu kadar kullandırmayın kendinizi..

Bu mesafeyi keşke en başta koymuş olabilseydin. Aile çok iç içe saygı denen birşey yok. Kimse sözünü esirgemiyor. Eş senin arkanda durmuyor doğru düzgün. Bu evliliğin sonu ne olur bilmem ama böyle giderse ezildikçe sende psikoloji falan kalmaz. O durumda mesafe konmuş yada konmamış ne farkeder bilemedim. İş işten geçtikten sonra

Saygıyı yitirmeden mesafeli ve güzel bir ilişki kurulabilir . .
Nasıl başlarsa öyle gider. .
Elbette eşin de çok önemli evlilikte . .
Guzel bir ilişki kurulmuyor iste ne kadar saygili davranirsam o kadar cok laf sokuyor . Ama diger gelini kv me o..spusun sen dedi hakaret etti benim bekleyenim var oglundan bosanip ona gidecegim dedi . Kvdem ona cok iyi davraniyor hiç kotu laf etmiyor ben saygili davrandim ama bana bunları yapti ben nasil mesafe koyabilrim diyorum fikir istiyorum yoksa bende denedim guzel bir iliski kurmayi olmuyor

Bence once esinizle konusun ve size boyle seyler soylememesi icin tembih edin, başa donmek istemediginizi belirtin. Esiniz de mesafeli davranmis olur boylece

Bikere sizin de agziniz bozuk. Eşinizin ailesi sonuçta, soylenmeyecek şeyleri soylemissiniz.iyice yüz göz olmuşsunuz. Bu saatten sonra biraz eşini düzeltmeye çalış yoksa ailesiyle ,sen bir nane olmazsınız. ..
Hic bir zman sesimi çıkarmadım ailede her onune gelen bi laf etti bende insanim dayanamadim bu kadar fedakarligima karsi oratada birsey yokken bana bunları söyleyen onlar bende insanim bıktım artik

Henuz 5 aylik evliyim ve bu olaylar ben 1 aylik evliyken oldu . Bana nasil koyabilirim akil verin kv ters bi laf ederse ne diyecegim

Yuhh...ne demek çorap çıkartıp saç kurutmak bana göre eşiniz fiziksel şiddetten daha kötüsünü yapıyor...kv nizi ölecek kadar çok sevseniz dahi saçini kurutmayın..ne münasebet..ben olsam evime dahi almam..

Boyle yaparsam hersey iyi olur sandim ama olmadi

Fazla samimi davranmak istemiyorum ama nasıl yapacagimi bilmiyorum

Bence once esinizle konusun ve size boyle seyler soylememesi icin tembih edin, başa donmek istemediginizi belirtin. Esiniz de mesafeli davranmis olur boylece
Haklısınız esime soyleyecegim peki baska nasıl mesafe koyabilrim

Boyle yaparsam hersey iyi olur sandim ama olmadi

Çorap çıkarınca neden iyi olasın ki ? Bu adam yatalakta sen bakıcısı mısın?

Geldiğinde uzat ayağını o seninle iyi olmak için çıkarıcak mı ? Yoksa kocan ayağınla birlikte kafanı mı kırıcsk?

Gelmesinler söyle kocana giderim de

Gelmesinler diyemem ama geldiklerinde mesafe koymak istiyorum hastaneye götürmek istemiyorum yada boyle seyler yapmak ama yüze duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…