Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim
Guzel bir ilişki kurulmuyor iste ne kadar saygili davranirsam o kadar cok laf sokuyor . Ama diger gelini kv me o..spusun sen dedi hakaret etti benim bekleyenim var oglundan bosanip ona gidecegim dedi . Kvdem ona cok iyi davraniyor hiç kotu laf etmiyorSaygıyı yitirmeden mesafeli ve güzel bir ilişki kurulabilir . .
Nasıl başlarsa öyle gider. .
Elbette eşin de çok önemli evlilikte . .
Hic bir zman sesimi çıkarmadım ailede her onune gelen bi laf etti bende insanim dayanamadim bu kadar fedakarligima karsi oratada birsey yokken bana bunları söyleyen onlar bende insanim bıktım artikBikere sizin de agziniz bozuk. Eşinizin ailesi sonuçta, soylenmeyecek şeyleri soylemissiniz.iyice yüz göz olmuşsunuz. Bu saatten sonra biraz eşini düzeltmeye çalış yoksa ailesiyle ,sen bir nane olmazsınız. ..
Henuz 5 aylik evliyim ve bu olaylar ben 1 aylik evliyken oldu . Bana nasil koyabilirim akil verin kv ters bi laf ederse ne diyecegimBu mesafeyi keşke en başta koymuş olabilseydin. Aile çok iç içe saygı denen birşey yok. Kimse sözünü esirgemiyor. Eş senin arkanda durmuyor doğru düzgün. Bu evliliğin sonu ne olur bilmem ama böyle giderse ezildikçe sende psikoloji falan kalmaz. O durumda mesafe konmuş yada konmamış ne farkeder bilemedim. İş işten geçtikten sonra
Boyle yaparsam hersey iyi olur sandim ama olmadi
Şaka falan mısınız siz? Umarım öylesinizdir.
Neden başkasının sırtını keseleyip çorabını siz çıkarıyorsunuz? Elleri yok mu?
Midem bulandı aile ilişkinizden.
Bu kadar kullandırmayın kendinizi..
Fazla samimi davranmak istemiyorum ama nasıl yapacagimi bilmiyorumYuhh...ne demek çorap çıkartıp saç kurutmak bana göre eşiniz fiziksel şiddetten daha kötüsünü yapıyor...kv nizi ölecek kadar çok sevseniz dahi saçini kurutmayın..ne münasebet..ben olsam evime dahi almam..
Haklısınız esime soyleyecegim peki baska nasıl mesafe koyabilrimBence once esinizle konusun ve size boyle seyler soylememesi icin tembih edin, başa donmek istemediginizi belirtin. Esiniz de mesafeli davranmis olur boylece
Aynen ben iyi davrandim ama ise yaramadi daha kotu oldu herseyNasıl hayatlar nasıl laflar?
Sırt kesele saç kurut tara kp çorabı
Elti başka koca ister kayın evden kovar koca pısırık
Elleri yok mu bunların hep dile vurmuş
Boyle yaparsam hersey iyi olur sandim ama olmadi
Hayir hic bir bedensel engeli yokKv kp’in bedensel engelleri mi var?
Gelmesinler diyemem ama geldiklerinde mesafe koymak istiyorumÇorap çıkarınca neden iyi olasın ki ? Bu adam yatalakta sen bakıcısı mısın?
Geldiğinde uzat ayağını o seninle iyi olmak için çıkarıcak mı ? Yoksa kocan ayağınla birlikte kafanı mı kırıcsk?
Gelmesinler söyle kocana giderim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?