Merhaba yıllardır forumu okuyucu olarak kullanıyorum beni tanımayan objektif olarak bana yorum yapabilecek burdan baska bir yer gelmedi aklıma .8.5 yıllık evliliğim ve biri 7.5yasında biri 8 aylık iki kızım var evlendiğimiz neredeyse ilk günlerden bu yana esim sureklı evde durma konusunda problem yasıyo ben uyuduğumda oda dısarıda arkadasları ile olmak istiyo ve gec saatlerde dönüp sabah kalkamadığımiçin 10-11 gibi evden cıkmış oluyo (kendi işini yaptığı için rahat ) evlendiğimiz günden bu zamana kadar aramızda surekli bir didişme var ilk kızım doğduktan sonra sorumsuz olup eve gelme cocukla ilgilenme konusunda beni çok gerdiği için bosanma lafı cok gecti kızımız 2 -3 yaslarındayken esimin benden habersiz işyerini babasına devir edip kendini asgari ücretli çalışan yaptıgını ögrendim ilk güvensizliğim burda basladı kendimi çok kandırılmış hissettim farklı sebepleri vardı dedi bir sekilde ikna oldum daha sonra evlenmeden önce babasının üzerine alınmış bizim oturdugumuz evi bir küslük zamanında bana sormadan sattılar o sırada yine bosanmaya kalktık bir şekilde barıstık sonra bizim bundan sonra alacagımız ev senin üzerine olmazsa evliliğimiz bitmiş bil şeklinde sart kostum belli zaman gecti ve oturacagımız evin tapusu yine bır sekilde babasının üzerne alınmış sürpriz olarak bana emrivaki yapıldı yıne sesimi cıkarmadım artnıyetli düşünmedim gectim oturdum 2. Kızım dunyaya geldi 8 yıllık evliliğimizde evlilik birliğinde edindiğimiz 1 tane malımız yok ticaretle ugrasıp iyi kazandıgını söylediği halde bu 1. Konu 2 ise esim kızım 8 aylık 80 dk yanımızda kalmadı lohusalığımda ve sonrasında hep yanlız kaldım ailesinden ve esimden hiç destek görmedim benim yanım hariç her yerde ve herkese destek oldu tek basıma kalıyorum cocuguma tek bakıyorum ama evliyim ve son gunlerde herseyi sürekli düşünür oldum saglıkta iyi gunde veya hastalıkta (bir kez cok hastalandım bana gecmesinde bende diger kızla ilgileniyim diye yanıma bıle ugramayıp annesigile gitti) yanımda olmayacak beni eşi gibi görmeyen biriyle daha yazamadıgım o kadar çok sey varki çocuklarım için devam etmelimiyim bu arada devlette calısan maasımın kendi kendime yetebileceği biriyim