Sagol m tavsiyelerine uyacağımAllah'ım bunlar nasıl insanlar ya. O kadar hizmete hürmete insan bunları nasıl söyler.
Keşke gelmese. Eşin diyemezmi sonra gelin diye. Diyemezse mesafeli ol. Gelmeden önce söyle saç baş banyo terlik çorap işlerine karışmam, evi toparlar yemeği yapar köşeme çekilirim de. Baktım çok vıdı vıdı yapıyor hemen yoruldum de odana geç. Amaaa oğlum seni istemedi falan derse kibarca ama benimle evlendi yapacak bişey yok şimdi bana aşık de. Kavga edecek tartışacak bi mevzu açarlarsa açmaya çalışırlarsa bunu eşim akşam gelince konuşalım de
Bu insanlarla Allah yardımcın olsun.
Esim vana dicek ki babamin corabini cikar... o coraplari alir onun agzina sokarim. Bide hamile halimle. Masaya su koymam beee. Kim ki onlar. Bu kocayada hala seviyorum diyorsun ya sende ayri bi hikayesin
Bir daha yapma lütfen. Iyiligi abartmissin.Evet yaptim bunlari ayda yılda bir geliyorlar iyi davranayim hizmet edeyim super gelin olayim derken abarttim cunku safim ben aptalim kafasizim ben
Siz sırtınızı keselerken sizi boşatmaya çalışıp kendine öyle bağıran birde aşiftelik yapan eltiyi nasıl koruyor anlamadım. Çocukları var mı ondan mo böyle yapıyorKaynim benimle o türlü alay ettigi icin bende ac kopek dedim onun söylediği lafin karşı ligi buydu emin olun. Karisinin evlenmeden önce baska bi sevgilisu varmış ayrılmışlar sonra kaynimla evlenmis eski sevgiliside asker olmus eltim benim bekleyenim var boşanıp ona gidecegim sizin oglunuzun işi iyi değil dedi . Kaynimda beni birakip gider diye karısına yaranmak icin geldi benimle tartıştı. En son kv me o..pu diye bagirdi eltim ama kocası hic bişey diyemedi kaynanam desen eltime cok iyi davraniyor bosanacak diye
Ayıp olmaz.Gerekmedikçe konuşmayın siz konuşunca yüz bulup söz söylerler.İhtiyaçlarını da oğulları gidersinTamam ama gelince mesela evde ikimiZ olacagiz kv ile fazla konuşmasam ayip olurmu
YarinNe zaman gelecek ?
Çocukları var evetSiz sırtınızı keselerken sizi boşatmaya çalışıp kendine öyle bağıran birde aşiftelik yapan eltiyi nasıl koruyor anlamadım. Çocukları var mı ondan mo böyle yapıyor
Sizin çocuğunuz var mıÇocukları var evet
Ayaktan corap cikart nedir ya? 50 sene oncesindenmi geliyor bunlar? Saygini goster seviyorsan sevgini goster, tamamen iliskini kopartma esin icin cnku esler nkdr umursamiyor gibi davransada er yada gec ya yuzune vurur yada ailelerini kiymete bindirirler. Esini annesi buyutmus bu yasa getirmis annesi sonucta oyusden esinin mesafe koymasini suan bekleme. Ama onlar sana EL KIZI mualemesi yapiyorsa sende ona gore davran. Esine deki ben evimde suan yatili misafir istemiyorum, annen gelip gidicekse gelebilir ama yatili asla istemiyorum de ve ben senin esinim de evin hizmetcisi degilim de. Yemek hazirlad koyarim de normal ihtiyaclarina yaparim tabiki de ama sirt surtme sac kurutma corap cikartma yapmiycam de .. yapma kimse deger kiymet bilmiyor ben kendimde yeni anneyim ama bu kv kp ler cok cahil oluyorlar gercekten cekmek zorunda kalmak oda ayri bir dert ama bir yere kadar.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dayanamiyorum-ne-olacak.1050366/page-4#post-54169817
Bu konuyu okuyanlariniz vardır .
Kv ve kp cok iyi davrandım hem evime geldiklerinde hemde evlerine gittigimde ama kv bize yatili bikacgun misafirlige geldiginde aramizda gecen sohbet
Kv:buyuk gelin dugunde cok sey istedi bizi cok yordu
Ben: ben aramiz bozulmasin diye birsey istemedim adetleri yerine getirmedim Ceyiz giderken sandik parasi istemedim . Ben Gelin cikarken kapiyi tutmadik .
Kv:Sen gelin cikmadin ki zaten sandiginda yoktu .
Ben: niye sandığı erkek tarafi alıyor ben size aldirmadim . Gelin ciktim ya babamin evinden .
Herneyse bizde kalırken banyoya girdi sirtini keseledim saclarini taradim sonra esim annemin sacini kurut dedi bende kuruttm yattik hastaneye goturdum butun kontrolleri yapildi doktor igne hap verdi bende igne yapmayı ogrettim ogrenene kadar ignelerini ben yaptim hapin vakti gelince hatirlattim
Sonra kvnin evine gittik orda bana esim yokken ''oglum seni istemiyor '' dedi ne diyeceğimi bilemedim benimde kısmetim coktu vs geveledim birşeyler . Sonra ilacinin vakti geldi bende hatirlattim ilacını ic diye esimde kendisi öğrensin vaktini surekli sen mi hatırlayacaksın dedi kv de ''Mecbur hatırlatacak'' dedi. Esim de ne mecburiyeti var dedi ben gene agzimi acip bisey söyleyemedim. Küs oldugum eltim geldi bende sofrayı haZırlıyordum kvye anne nereye koyayim dedim oda eltimin yaninda bana bagirdi koy iste oraya diye . Çok zoruma gitti . Sonra kaynim geldi esiyle tartıştığım için arkamdan utanmıyormu o kim oluyo benim karıma laf ediyor utanmaz demis . Bende bu yuzden konusmadim onunla sonra ertesi gun birsey söyledi kv ve kaynim alay ettiler güldüler bana bende sinirlendim karsilik verdim kaynimla tartıştık sonra ben sen nasil benimle boyle konusursun desim kaynim istedigimi soylerim begemmiyorsan evine git dedi ne esim birsey soyledi ne kv ne kp herkes sustu sonra esim beni susturmaya calisti . Tartışmanın üstüne esim kaynima hiç tepkisini koymadi onunla sanki birsey gibi sakalasti muhabbet etti. Sonra eve gelince ben esime bisuru sey soyledim beni.korumadin o kendi karisini koruyor sen beni ortaya atıyorsun vs annesinin soylediklerini anlattim bu konu üZerine uzun süre tartıştık esim bazen sen haklisin dedi bazende edebinle dursaydinda abimle annem sana laf etmeselerdi dedi sonra ben hep agladim babama anlattim babam lara küs gittim esim geldi yalvardi yakardi ben herseyi anlattim senin o kardeşin serefsiZ Allah belasini versin dedim. Kv ve kp aradim kaynimdan için sizin o aç kopek yüZünden yuvam yıkılıyor siz benim yuvami yikiyorsunuz kvdem aramizi bozdu bosanacagim ben sizin oyuncaginiz degilim dedim daha birsuru laf saydim kp hep alttan aldi kv arkadan sen oğluma huzursuzluk yapıyorsun dedi bende bağırdım cagirdim Sizin yuzunuzden yuvam yikilyo bidaha gelemeyeceğim bosanacagim diye. Sonra esim geldi özür diledi yemin etti birdaha baskalari icin seni uzmeyecegim ben neyin ne oldugunu anladim dedi Kuran i kerime el basti seni kimseye ezdirmeyecegim biri birsey soylerse sana seni koruyacagim diye eve geldik . Kv birdaha gelmem evinize isim yok sizin evinizde demişti ama şimdi aradan 1 ay gecti haber göndermiş gelip bikacgun sizde kalacagim diye ben simdi mesafemi koymak istiyorum eskisi kadar iyi davranmak istemiyorum mesela banyoda yardım etmek sacini kurutmak taramak istemiyorum yada fazla fedakarlik yapmak istemiyorum . Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der hep esim boyle derse gene ne yapayim . Yada kv ters birsey söylerse ne cevap vereyim yada nasil davranayim ne cok sıcak ne cok soğuk bana tavsiyeler verin lutfen cok ihtiyacjm var.
4 aylik hamileyim oyle yapacağım artikSizin çocuğunuz var mı
Şimdi okudum hamileymişsiniz.
Allah aşkına hiçbirşey yapmayın, midem bulanıyor başım dönüyor eğilemem, düşük riskim varmış doktor öyle dedi.
Bunlara bu müstahak. Hiç polemiğe girmeyin, bebeğinizi düşünün, bunlara yaranılmaz zaten. Ananız sizi çorap çıkarıp kese yapasınız diye doğurmadı.
Bu Arada elti ve kayın ile aynı ortamda bulunmayın, kaç aylık hamilesiniz.
Bunlar sizin çocuğunuz yok bunların var diye ikili oynuyorlar da dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirsiniz vakti gelince
Bu yaZdigin bana kendi annemi hatirlatti. Annem kv desine hic saygisizca davranmadi ama yengem sicti sivadi resmen.. kufur hakaret herseyi yapti kv sine ama annem dik durdu mesafe koydu bizleri birarada tuttu babamda onlarin nekdr ailemize zarar verdigini gordugu icin mesafe koyunca hazmedemiorlar hala ailedeki sevilmeyen biziz. Ama neneme ve dedeme saygisizlik yapanlar kufur edenler daha anlatmadigim herseyi yapanlarla birbirlerine kenetlenms durumdalarki buda bizim zerre umrumuzda degil Bir laf vardir oksayan ellin kiymetini bilmeyenler tekmeleyen ayagi operler Buyusde bence koy mesafeni yuz goz olma esinlede konus .. babanin yaninda kim var de annesi babasimi ? Hayir senin yanindada yillar sonra ben olucam ona gore davran deGuzel bir ilişki kurulmuyor iste ne kadar saygili davranirsam o kadar cok laf sokuyor . Ama diger gelini kv me o..spusun sen dedi hakaret etti benim bekleyenim var oglundan bosanip ona gidecegim dedi . Kvdem ona cok iyi davraniyor hiç kotu laf etmiyorben saygili davrandim ama bana bunları yapti ben nasil mesafe koyabilrim diyorum fikir istiyorum yoksa bende denedim guzel bir iliski kurmayi olmuyor
Ee çalış canım.. Gir bir işe.. Birde onlar gelmeden halsizleşmeye başla.. Bu gece aniden hastalan, sabah aile hekimliğine gideyim de, sonra gittim doktora bu dönem bulaşıcı hastalık varmış, bol C vitamini al, dinlen dedi de.. Onlar gelmeden yap ki onlar geldi yaptın demesin kocacığın..Cok guzel fikir bunlari deneyeceğim çalışmıyorum üniversite mezunuyum okuduğum bile basima bela dünyanın lafini sayiyolar sonra da sen okumus yazmış kizsin boyle şeyleri niye takiyon diyorlar
Kv ve kp ' inin hic bir bedensel engeli yoksa neden corabini sen cikarip sirtini keseliyorsun ? Deli oluyorum varya gelinlerine boyle davranan insanlara !Gelin kole degildir ! Sen onun corabini cikarinca seninle iyi gecinecekse hic gecinmesin daha iyiHayir hic bir bedensel engeli yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?