Kv ve esimin ailesine karşı nasil mesafe koyabilirim ?

Sagol m tavsiyelerine uyacağım

Yapmanız gereken tek şey tavrınızı bozmamanız. Eşiniz size yalvar yakar dondurduyse bi zahmet kraliçeymissiniz gibi davransınlar.

Siz sırtınızı keselerken sizi boşatmaya çalışıp kendine öyle bağıran birde aşiftelik yapan eltiyi nasıl koruyor anlamadım. Çocukları var mı ondan mo böyle yapıyor

Şaka gibi konu,şaka gibi bir aile...kusura bakmayin da,gercekten nasil bir anormal ilişki aile içinde....herneyse,size tavsiyem,madem hamilesiniz onlar geldigi zaman yatin yataga,kalkmayin bile sancim var,midem bulaniyor halsizim vs biseler uydurun,onlar size baksınlar,yemeginizi yataginiza getirsinler..ayrıca kocaniz da çok garip geldi bana,sac kurut sirt kesele de ne demek?corap cikart ne demek?aklim almıyor

Çocukları var evet
Sizin çocuğunuz var mı
Şimdi okudum hamileymişsiniz.
Allah aşkına hiçbirşey yapmayın, midem bulanıyor başım dönüyor eğilemem, düşük riskim varmış doktor öyle dedi.
Bunlara bu müstahak. Hiç polemiğe girmeyin, bebeğinizi düşünün, bunlara yaranılmaz zaten. Ananız sizi çorap çıkarıp kese yapasınız diye doğurmadı.
Bu Arada elti ve kayın ile aynı ortamda bulunmayın, kaç aylık hamilesiniz.
Bunlar sizin çocuğunuz yok bunların var diye ikili oynuyorlar da dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirsiniz vakti gelince

Ayaktan corap cikart nedir ya? 50 sene oncesindenmi geliyor bunlar? Saygini goster seviyorsan sevgini goster, tamamen iliskini kopartma esin icin cnku esler nkdr umursamiyor gibi davransada er yada gec ya yuzune vurur yada ailelerini kiymete bindirirler. Esini annesi buyutmus bu yasa getirmis annesi sonucta oyusden esinin mesafe koymasini suan bekleme. Ama onlar sana EL KIZI mualemesi yapiyorsa sende ona gore davran. Esine deki ben evimde suan yatili misafir istemiyorum, annen gelip gidicekse gelebilir ama yatili asla istemiyorum de ve ben senin esinim de evin hizmetcisi degilim de. Yemek hazirlad koyarim de normal ihtiyaclarina yaparim tabiki de ama sirt surtme sac kurutma corap cikartma yapmiycam de .. yapma kimse deger kiymet bilmiyor ben kendimde yeni anneyim ama bu kv kp ler cok cahil oluyorlar gercekten cekmek zorunda kalmak oda ayri bir dert ama bir yere kadar.

4 aylik hamileyim oyle yapacağım artik

Bu yaZdigin bana kendi annemi hatirlatti. Annem kv desine hic saygisizca davranmadi ama yengem sicti sivadi resmen.. kufur hakaret herseyi yapti kv sine ama annem dik durdu mesafe koydu bizleri birarada tuttu babamda onlarin nekdr ailemize zarar verdigini gordugu icin mesafe koyunca hazmedemiorlar hala ailedeki sevilmeyen biziz. Ama neneme ve dedeme saygisizlik yapanlar kufur edenler daha anlatmadigim herseyi yapanlarla birbirlerine kenetlenms durumdalarki buda bizim zerre umrumuzda degil Bir laf vardir oksayan ellin kiymetini bilmeyenler tekmeleyen ayagi operler Buyusde bence koy mesafeni yuz goz olma esinlede konus .. babanin yaninda kim var de annesi babasimi ? Hayir senin yanindada yillar sonra ben olucam ona gore davran de

Cok guzel fikir bunlari deneyeceğim çalışmıyorum üniversite mezunuyum okuduğum bile basima bela dünyanın lafini sayiyolar sonra da sen okumus yazmış kizsin boyle şeyleri niye takiyon diyorlar
Ee çalış canım.. Gir bir işe.. Birde onlar gelmeden halsizleşmeye başla.. Bu gece aniden hastalan, sabah aile hekimliğine gideyim de, sonra gittim doktora bu dönem bulaşıcı hastalık varmış, bol C vitamini al, dinlen dedi de.. Onlar gelmeden yap ki onlar geldi yaptın demesin kocacığın..
Bak herkesin sınır car, seninde onlarında.. Ne sen aş, ne onlara aştır o çizgiyi..

Hayir hic bir bedensel engeli yok
Kv ve kp ' inin hic bir bedensel engeli yoksa neden corabini sen cikarip sirtini keseliyorsun ? Deli oluyorum varya gelinlerine boyle davranan insanlara !Gelin kole degildir ! Sen onun corabini cikarinca seninle iyi gecinecekse hic gecinmesin daha iyi Kendi kizlarina aynisi yapilsa acaba ne yaparlar ? O gencecik kizlarin en guzel zamanlarinda onlari uzdukleri icin hic mi Allahtan korkmuyor vicdan azabi duymuyorlar anlamiyorum

11 senelik evliyim ... bugune kadar annemin bile sacını kurutmadım...siz şakasınız ve aşırı cahıl

Birden fazla iyilik yapılmaz.. içinden geliyorsa dahi yapma.. kv geldiğinde bile aynı odada bulunamamaya çalış.. o salondaysa sen mutfağa geç mutfağa gelirse salona geç.. kv laf söylerse de kibarca ''diğer gelinine yakışır bir laf ona söylemeyi dene istersen de''.. ay valla iyi susmuşsunuz .. içim şişti...

Ooo yarin geliyorlarsa sen bu gece fenalas geceden hastaneye git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…