Ya ben şunu bilirim şunu söylerim; insan saygı gördükce şımaran varlık. Yeri geldiğinde lafı esirgemiyeceksin, sende sok lafını ya! Bak eltin çatır çatır söylemiş değerli olmuş.
Ayrıca ne münasebet canım, kendi saçını kendi yıkayıp kurulasın, eli ayağı kırık mı? Oğluşu da meraklıysa kendisi yapsın.
Offf! Çok doluyum zaten şu Anneci erkeklere. Bir bitmediniz!
Guzel bir ilişki kurulmuyor iste ne kadar saygili davranirsam o kadar cok laf sokuyor . Ama diger gelini kv me o..spusun sen dedi hakaret etti benim bekleyenim var oglundan bosanip ona gidecegim dedi . Kvdem ona cok iyi davraniyor hiç kotu laf etmiyor ben saygili davrandim ama bana bunları yapti ben nasil mesafe koyabilrim diyorum fikir istiyorum yoksa bende denedim guzel bir iliski kurmayi olmuyor
Corap cikarmak hastalik sakatlik yoksa olmaz ama yasli kayinvalidenin sirtini keselemekte bir sey yok. Annemin de kayinvalidemin de banyosuna yardim ederim ihtiyaclari olsa. Henuz ikisinin de yok ama erkek haliyle oğluna yap demem. Yasli insanlarin bakimina yardim etmek cok normal. Ananemi ve hasta teyzemi de hep annem yikamistir.
Corap cikarmak hastalik sakatlik yoksa olmaz ama yasli kayinvalidenin sirtini keselemekte bir sey yok. Annemin de kayinvalidemin de banyosuna yardim ederim ihtiyaclari olsa. Henuz ikisinin de yok ama erkek haliyle oğluna yap demem. Yasli insanlarin bakimina yardim etmek cok normal. Ananemi ve hasta teyzemi de hep annem yikamistir.
O sizin görüşünüz.
Ben de annem isterse gidip sırtını keselerim ki defalarca yaptım da. Ama kv nin sırtını keselemek saçını kurutmak da nedir? Normal biri bunu gelininden istemez zaten. Üstelik kadir kıymet bilmeyen çaçeron tipler.
Ayrıca bunu kocası söylüyor yap diye. Gönül rızasıyla yapılan bir şey yok ortada.. Bir de kp in çorabını çıkarma kısmı var ki hiç diyecek laf bulamıyorum..
''Ama esim mesela annemin sacini kurut babamin çorabıni cikar der '' Yok ben buna takıldım !!
Bunlar kaç yaşındalar ilk sorum _?
Ayrıca kızı yokmu ! Bşrde neden kaynında biraz kalmıyorlar sebep ?
Eşin çok hörmet etmek istiyorsa işten gelsin babasının çoraplarını çıkarsın.
İyi valla hem hizmet et hem hakaret etsinler....
mecbur kalmadigi surece kimse kimseden kisisel bakimi icin yardim istemez bence. Kayin validen gereksiz olduğu halde yardim istiyosa garip bi insanmis. Ki, normal de ihtiyaci olsa bile cekinerek ister boyle birseyi... israr bile etmemeli. Ay insallah esimin annesi babasi boyle seyler istemez. Ben tahammul edemezdim