- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 53.267
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Matmazel -
Şimdi gerçekten hiç desteksiz çocuk büyüten kadınlar gelecekler yorumlara ![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen uyku saati cok gec ona yavastan basladim dunSelam, benim bebikte 1 yasina girecek insallah, biz rutini coktan oturttuk sayilir, kahvaltidan sonra başta kendi başıyla oynuyor, yemek su bu yaparken yanima alıyorum, yanımda oynuyor.
Uyku saati genelde 19 20 arasi oluyor, sizin bebeğiniz sanki biraz gec uyuyor gibi, uyku saatini biraz öne cekmeye çalışsaniz nasil olur?
Yemegi neden gec saatte yapıyorsunuz, gün içinde yapma imkanınız yok mu? Ben kendime liste hazırladım, ne gün ne yemeği yapilacak bellidir, sizde bi deneyin isterseniz.
Çünkü arkadaşın dediği gibi herkesin nazına oynuyorsunuz, hayat böyle geçmez.Yo bana da fikir oldu bir cogu
buzluk kullanimi ozellikle
Esim de yemem dedi ama artik o da kendine bi makarna haslayivericek napayim
Ben genel olarak acmistim konuyu ama sadece yemek yapma süreme falan evrildi konu
Yasam sartlarim bahane olarak goruluyor
Bulundugum yerde surucu kursu yok merkezde var
Esimin isyeri arabayla gitmesi gereken bir noktada
Evim yokusta ve bu beni hayli zorluyor
Daha once yokusta oturanlar beni anladi bari kapi onune cikar dediler gunes tepeye cikinca ciktik disari iyi de oldu bunu uyguladim
Biri liste yap haftalik dedi buna da bugun basliyorum ona gore de eve malzeme alicam daha mantikli geldi
Birileri uykusunu duzene oturt dedi erken uyursa kendine zamanin kalir dedi normalde 22.30 23te uyuyan cocugu dun 22de uyuttum ve kendime ozbakim yaptim (artik biyikli yazmiyorum)
Ay hayir hicbirini yapamam baska onerisi olan var mi falan da demedim
Neden birkac seye bu biraz zor dedigimde hepsine bahane bulmusum gibi lanse ediliyor?
Gelsinler hic desteksiz buyuten de vardir ama hicbir sey 4 4luk olmuyordur haliyleŞimdi gerçekten hiç desteksiz çocuk büyüten kadınlar gelecekler yorumlara![]()
Kavanozda karıştırması zor olmadı mı?Denedim ben maş fasülyesi ve mercimekle. Kavanoza tülbent geçirdim. Kısa sürede oldu. Lezzetliydi de
Kimse size 4 4 lük yapın demiyor ki ben tamamen desteksiz büyüttüm ve 30 dk lık yemekler yaptım oturup mantı yapmadım. Neden yapayım ki ? Amaç ne mesela ?Gelsinler hic desteksiz buyuten de vardir ama hicbir sey 4 4luk olmuyordur haliyle
Bunu kendinize neden yapıyorsunuz?Belkide
Bebegim 5 aylikken bahardi o zamanlar mutfakta ana kucagindaydi o, oturup manti yapmistim simdi hatirladim![]()
Cunku hic kavanoza koyup sonradan yemedikÇünkü arkadaşın dediği gibi herkesin nazına oynuyorsunuz, hayat böyle geçmez.
Ben anlıyorum sizi, benim de elim pratik değil.
Veya çocuğun uykusu kötüyse onu düzeltmek bazen mümkün olmaz.
Çocuk oyalamak çok zor, ben iş yaparken tencere tavayla oynamamıştır oğlum bir kez bile.
2 sene yarı aç yaşadık, bazen yaptım çoğu zaman dışardan söyledik, eşim de geç geliyordu çünkü.
Eşim yemek seçerdi, her zaman senin istediğin gibi yapamam dedim.
İnsanın yiyemediği birkaç şey olur dikkat edilir de kavanozdaki yemeği neden yiyemiyormuş mesela, saçma değil mi sizce de, sizin zorlandığınızı görmüyor mu?
Fazla pilavı bile dondurucuya atarım, beğenmeyen ekmek arası peynir yesin.
Evi temiz görmek isteyen eline süpürge alsın.
Hayatı zorlaştıran sizsiniz, bunu anlatmaya çalışıyoruz, ama evet bazı arkadaşların dilinin ayarı yok ona katılıyorum.
Kendime deger vermiyorum sanirimBunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Sanirim farklilik olsun hep tekrara dusmeyelim diyeKimse size 4 4 lük yapın demiyor ki ben tamamen desteksiz büyüttüm ve 30 dk lık yemekler yaptım oturup mantı yapmadım. Neden yapayım ki ? Amaç ne mesela ?
Estağfurullah.Kendime deger vermiyorum sanirim
Sanirim farklilik olsun hep tekrara dusmeyelim diye
Misal ben makarnayi domatesli sarimsakli sos yaparak seviyorum esim az salcali seviyor haslayip ikiye boluyorum kim nasil seviyorsa oyle yapiyorum
Bu bile oyaliyor
30dkda sadece salata yapabilirim galiba
Dün gece ben size ciddi sorunlarınız var dedim bana kızdınız . Yine söylüyorum sorunlarınız var mesela bir sorun da kendinize değer vermiyor olmanız . Aşırı anlamsız şeyler yapıyorsunuz aklım almıyorKendime deger vermiyorum sanirim
Sanirim farklilik olsun hep tekrara dusmeyelim diye
Misal ben makarnayi domatesli sarimsakli sos yaparak seviyorum esim az salcali seviyor haslayip ikiye boluyorum kim nasil seviyorsa oyle yapiyorum
Bu bile oyaliyor
30dkda sadece salata yapabilirim galiba
Ne yapmam lazim? Makarnayi sevmedigim sekilde yaparak mi? Ya da esimin sevdigi tarzda? Benim sevdigim sekilde adam yemiyor onun sevdigi sekilde de ben sirf hamur yiyormusum gibi geliyorDün gece ben size ciddi sorunlarınız var dedim bana kızdınız . Yine söylüyorum sorunlarınız var mesela bir sorun da kendinize değer vermiyor olmanız . Aşırı anlamsız şeyler yapıyorsunuz aklım almıyor
Mantı yapmayı mesela ? Bunları yapıyor olmanız sizi yoruyor kendinize değer vermiyorsunuz . Bende temizlikle ilgili çocuk küçükken saçma şeyler yapıyordum nerede görsen tanırım bu ruh haliniNe yapmam lazim? Makarnayi sevmedigim sekilde yaparak mi? Ya da esimin sevdigi tarzda? Benim sevdigim sekilde adam yemiyor onun sevdigi sekilde de ben sirf hamur yiyormusum gibi geliyor
Ayri ayri sosluyorum diye sorunlu mu oldum
1 kere yaptim zaten konu manti degil de yemek icin cok zaman harciyor olmak isteMantı yapmayı mesela ? Bunları yapıyor olmanız sizi yoruyor kendinize değer vermiyorsunuz . Bende temizlikle ilgili çocuk küçükken saçma şeyler yapıyordum nerede görsen tanırım bu ruh halini
Birinizden biriniz biraz fedakarlık edeceksiniz o zaman bazen o bazen sen . Yoksa hasta olursun başına bir şey gelir Allah korusun. Adam zevki sefa içinde yer içer gezer sen hasta kadın1 kere yaptim zaten konu manti degil de yemek icin cok zaman harciyor olmak iste
Bem cacik cok severim esim yemez diye yapmiyorum
Mesela tavuklu pilav cacik menu tamamdir kafamda ama o yemiyor yanina sulu yemek yapiyorum
Bikkinlik geldi artik
Oyle zaten olan kadina oluyor cogu zamanBirinizden biriniz biraz fedakarlık edeceksiniz o zaman bazen o bazen sen . Yoksa hasta olursun başına bir şey gelir Allah korusun. Adam zevki sefa içinde yer içer gezer sen hasta kadın
Bu söylediklerimi Babannem bana söyler kadın haklı yaniOyle zaten olan kadina oluyor cogu zaman![]()
Aynen simdiye kadar kim sacini supurge etmis de yaranmis ki zatenBu söylediklerimi Babannem bana söyler kadın haklı yani
Bazen yaptığın şeyler için bile yapmasaydın denir . Mesela bizim ev eşime göre hiç kirlenmez . Hiç temizlik yapılması gerekmez . Bir kere bile ev süpürmüş bulaşık makinesi boşaltmış değilAynen simdiye kadar kim sacini supurge etmis de yaranmis ki zaten
benim annem de sizin gibi herkesin sevdiği çeşidi ayrı ayrı yapardı, yaptı senelerceNe yapmam lazim? Makarnayi sevmedigim sekilde yaparak mi? Ya da esimin sevdigi tarzda? Benim sevdigim sekilde adam yemiyor onun sevdigi sekilde de ben sirf hamur yiyormusum gibi geliyor
Ayri ayri sosluyorum diye sorunlu mu oldum