• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapan nasil yapiyor🤷‍♀️

Aslan kadını, yengeç anaçlığıyla birleşince planlı, pratik, düzenli, mutlu..
Astrolojiyle ilgilisiniz bende biraz ders almıştım geçen sene çok ilgim var

Benim bi olan defterim var yazarım o gün neler yapacağımı . Herşeyim düzenli mesela akşamları birkaç gündür yaprak sarıp buzluğa atıyorum . Bu akşam ceviz var onun kırıp kavanoz yapacağım sabahları oğlumun kahvaltısına pratik olsun diye . Sabah oğlumu okula eşimi işe bırakıp eve geliyorum 08:-30-11:30 arası temizlik kahvaltı düzen yapıyorum . Öğlen oğlumu alıp geliyorum yemek yiyoruz akşamın yemeğini yapıyorum. Sonra oyun saatimiz başlıyor onunla oyun ve kahve . 16:30 da evden geri çıkıyorum market vs eksikler oradan eşimi almaya gidiyorum . 17:30 eve dönüyorız 1 saat aile oyun saati . 18:30 ekran saati başlıyor 30 dk . 19:00 yemek 20:00 yatış. Çocuğum 20:00 de uyuması için 2 aylıkken başladım uğraşmaya akşamları eşimle dizi izleriz kahve çay duş bakım yaparım . Böyle olması için ciddi çabalamanız lazım yapabilirsiniz ama gerçekten . Böyle böyle düzen kurulacak ki sende rahat mutlu olman lazım
Sen muhteşem bir kadınsın biliyorsun di mi?

Maşallah! :KK60::KK60::KK60:

Yükselenim yengeç burcum aslan 🤣
Valla helal olsun ajanda falan
Benimde burcum aslan bu arada
Ve bugun sunu farkettim
Mutfaga gectim aksam dizi actim cocuk esimdeydi
Isleri bilerek uzattigimi farkettim 😮
Yani yarim saatte bitecek isleri 1 saate yaydim ve hizimi alamayip bide helva yaptim
O arada cay demledim ve cocuga corba yaptim
Daha da is buluyordum cocuk cok agladi isleri bitirip salona gectim
Yani farketmeden kendimi orada tutmak icin ya isi yavas yapiyordum ya da ekstra is cikariyordum
Bunu farkettigimde sok oldum
Muhtemelen bu konuyu acmasam daha da farketmiyor olacaktim
Kendimi bilerek ya da bilmeyerek mutfaga hapsediyormusum
Kacis gibi hissettim
Bi nevi mola vermisim gibi
Aslinda kendimi yoruyordum ama sonucta cocuk esimdeydi
Daha uzun tek basima kalmak icin mi mutfakta isim bitmiyordu diye dusundum kafam karman corman oldu 🫨

Back