Dedigimi unutma bunlarin ne yapacagi belli olmaz evini sirkeli su ile sil yalniz birakma kadini da killandim pislik bunlar ya ancak huzur bozuyorlar laflari kime geciyorsa ona yukleniyorlarCok.haklısın yapimda yok beceremiyorum emin ol ama elimden geleni yaoacagim
Sürekli yalnız bırakmak olmaz canım konuş ama mümkün mertebe seviyeli olsun.Aceba bi is uydursam kendime akşama kadar yanina ugramasam olurmu
Lütfen iyilik yapma bak yalvarıyorum sana şimdi yolun başındayken mesafeni koyBiktim.yeminle dengesiz bu kadın eltim kotu davraniyor ona yalakalik yapiyo ben iyi davranıyorum bana laf sokuyo
Aynen bende eşimi cok seviyorum . Biraz once esim aradi nasilsin diye iyiyim dedim gözyaşlarımi tutamadım oda seni cok seviyorum aglama lütfen nie agliyorsun dedi bende basim cok ağrıyor ondan dedimLütfen iyilik yapma bak yalvarıyorum sana şimdi yolun başındayken mesafeni koy
Nasıl mesafe koyucam deme kötü de davranma ama mesafe koy
Bak benlm kaynanan iyi kayınpederimin Allah cezasını vermesin
İki üç kere ezdi beni
Gelin şunu yap bunu yap
Dedim lan senede ya bir ya iki görüyorum susuyum ama bi patladım
Sessizim die ezmeye çalışıosunuz dedim
Oğlunuz mutlu daha ne istiyosunuz
Bozmaya mı çalışıyorsunuz dddim
Eşimi o kadar seviyorum ki o kadar iyiki sizle alakası yok dddim
Normalde utangacım ben de iyi safın tekiyim ama dayanamadım ağlaya ağlaya dedim
Eşim beni korumadı ama kızmadı da sadece sustu izledi
Keşke korusaydı ama şükür allahtan demedi babamla nasıl konuluyosun die
O zamandan beri de küsüm
Hamile halimle hamileligimin basinsan beri ağlıyorum sinir stres Tek dileğim benim canimi yakti onunda cani yansin beni unutsunBu bazi kvleri anlamiyorum ya sevgili degiliz evlenip barklanmisiz oglunuz mutlu neden huzur bozuyorsunuz. Ama lafa gelince ogullarini cok dusunurler guya yersen... Su okunan selalar yuzu hurmetine kim huzurumuzu bozmaya calisirsa Allahim bin beter etsin kendi baslarinin dertlerine dusup bizle ugrasacak vakit bulamasinlar insallah.
Sen de kaynanan geldiginde daralinca buraya gir bize yaz dertlesiriz yol gosteririz sana canim.
Üniversite mezunuyum ızmir de yaşıyorum ama hamileyim suanÇalışma ihtimalin yok mu ne mezunusun nerde yaşıosun
Guzel bir ilişki kurulmuyor iste ne kadar saygili davranirsam o kadar cok laf sokuyor . Ama diger gelini kv me o..spusun sen dedi hakaret etti benim bekleyenim var oglundan bosanip ona gidecegim dedi . Kvdem ona cok iyi davraniyor hiç kotu laf etmiyorben saygili davrandim ama bana bunları yapti ben nasil mesafe koyabilrim diyorum fikir istiyorum yoksa bende denedim guzel bir iliski kurmayi olmuyor
Boyle yaparsam hersey iyi olur sandim ama olmadi
Ilk evlerine gittiğimde kocamla benim sacimi kesti zorla yok ben turbeye götüreceğim vs diye sonra bize geldiginde yatak odasının dolabina kadar acip bakti ben nasil pesine duseyimDedigimi unutma bunlarin ne yapacagi belli olmaz evini sirkeli su ile sil yalniz birakma kadini da killandim pislik bunlar ya ancak huzur bozuyorlar laflari kime geciyorsa ona yukleniyorlar
Sen inanamiyorsun bile ama ben yaşıyorum bunlari ne komik degilmiKeşke sanmasaymışsın. Ben kocamın bile saçını kurutup çorabını çıkarmıyorum. Hasta değil aciz değil çok şükür.
Ay yok ya ben bu konuya inanmadım.. Çeker giderim ben buralardan
CAnım lütfen takma boşa takıosunAynen bende eşimi cok seviyorum . Biraz once esim aradi nasilsin diye iyiyim dedim gözyaşlarımi tutamadım oda seni cok seviyorum aglama lütfen nie agliyorsun dedi bende basim cok ağrıyor ondan dedimneden neden bizi rahat birakmiyorlar neden nolurdu sanki bana o laflari soylemeselerdi nolurdu ne gecti ellerine
Sagol beni dusundugun icinCAnım lütfen takma boşa takıosun
Zaten ne zaman oturup iki laf etsek bisey cikiyoKayınpederin çorabını çıkartmakla ya da kayınvalidenin saçlarını kurutmakla fedakar gelin ya da iyi gelin olunmaz ki.
İnsan bir hastalık olmadığı müddetçe kendi anne babasına eşine yapmaz. Bence hemen silkelenip kendinize gelin. Bunlar sizi iyi etmez. Gülen yüzünüzü eksik etmeyin evinizde. İyi ağırlayın ikramınız saygınız yerinde olsun. Fazla muhabbete girmeyin. Çünkü eşinizin ailesi bir garip, 2 çift laf edilecek insan değiller.
Ac kopek lafini soylememin anlami buyuk kaynim kardesinin butun parasini yemis zamanında banada gelmiş sizin paraniz yok evinizde bisey yok diyor . Bende ben gördüm gecirdim onun gibi aç köpek degilim dedim . Yani esimin durumu normal ama diyelim ki fakir eşim evine bakamıyor bu benim sucummu benim basima kakiliyo benimle alay ediliyor evinizde su yok bu yok diye. Yoksa onane ayrica zamaninda elini avcunu yemeseydidr
Ananla babanla muhatap etme beni, hizmetçilik yapmayacağım geçti o günler, Kadir kıymet bilmeyenle işim olmaz diyip aç köpek lafını cümle içinde kullanmadan olayı başınızdan savmaya çalışın.
Bu Arada kaynınız ne terbiyesiz kadın kavgasına seviyesizce dahil olmuş.
Kimsenin evladina köpek serefsiZ gibi söylemleriniz saygiyi gösterir diyorsunuz ya bende bi ananin evladiydim bi babanin kiziydim bende insandim kaynimin bana söyledikleri dogru seyler degildi evinizde suyok buyok diye bana güldü beni görmemiş kefesine koydu evimizde birseyler eksikse oda benim kabahatim degil kardesinin problemi benimle alay etmesi gerekmezdi . Bu davranışına karşılık bende ben gordum gecirdim onun gibi ac kopek degilim dedim . Onun o kadar konuşmasına bu laf az bile emin olun .sizin validenize k.babanıza gösterdiginiz hürmet sizden eksiltmez bunu yapmayarak ceza da uygulamış olmazsınız ama sizin kalkıp kimsenin evladına köpek şere.siz gb söylemleriniz size verilen saygıyı ve edebi gösterir unutmayın lütfen.
ya gelmelerini engelleyin yada geldiklerinde valideniz konuyu açtıgında hemen agzını kapatıp bu konular bir daha açılmamak üzere kapandı demeyi deneyin.
oglunuzun yanında konuşalım açık ve net dersiniz
ama lütfen bu saçını taramamlarla insan ilişkilerinde ceza yada ödül degildir eli var tarar degil mi?
Kaynim benimle o türlü alay ettigi icin bende ac kopek dedim onun söylediği lafin karşı ligi buydu emin olun. Karisinin evlenmeden önce baska bi sevgilisu varmış ayrılmışlar sonra kaynimla evlenmis eski sevgiliside asker olmus eltim benim bekleyenim var boşanıp ona gidecegim sizin oglunuzun işi iyi değil dedi . Kaynimda beni birakip gider diye karısına yaranmak icin geldi benimle tartıştı. En son kv me o..pu diye bagirdi eltim ama kocası hic bişey diyemedi kaynanam desen eltime cok iyi davraniyor bosanacak diye
Ananla babanla muhatap etme beni, hizmetçilik yapmayacağım geçti o günler, Kadir kıymet bilmeyenle işim olmaz diyip aç köpek lafını cümle içinde kullanmadan olayı başınızdan savmaya çalışın.
Bu Arada kaynınız ne terbiyesiz kadın kavgasına seviyesizce dahil olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?