- Konu Sahibi miaselinam
K8zlar grip oldum iki gundur bogazlarim sis. hic yemegi kacirmadim sporumu yaptim ama 60 kilo goxukuo tartida ne oluyo bana boyle (
geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm umarım geçer yakın zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
K8zlar grip oldum iki gundur bogazlarim sis. hic yemegi kacirmadim sporumu yaptim ama 60 kilo goxukuo tartida ne oluyo bana boyle (
geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm umarım geçer yakın zamanda
Canım adetliysen su tutuyordur vücudun. Geçince çok daha altına indiğini göreceksin.
yok canım regl dönemimi atlatalı bir hafta oluyor bir bucuk hafta hatta. acaba su mu kaybetmiştim yağdan gitmediği için geri almıs olabilirim. (
selam kızlar 58 kiloyum bende yediklerime dikkat ediyorum ama sıkılaşmak istiyorum onun için yürüyüş yapmaya başlayacağım bugün
Buarada sımdı tekrar tartıldım 57.9
Ohhh beeeeeeeeeeeeeee
merhaba isterseniz leslie ile yürüyüş yapın ya da youtubeda jogging indoors videoları ile koşu yapabilirsiniz.ben de yıllar önce evde koşmaya çalışırdım o zamandan kalma antipatim var:/Canım kolay gelsin ne güzel koşu bandına sahipsin ben salonun ortasında koşuyorum dönmekten arada başım dönüyor:) bugün üçüncü günüm sabah uyanır uyanmaz koşu/yürüyüş yapıyorum bir saat. Akşam üzeri de aerobik plates karışımı aklıma gelen hareketleri yapıyorum o da bir 45dk sürüyor. Umarım etkisini görürüm diyete de eşzamanlı başladım şu an 63kiloyum ve tekrardan 55 56kilo halime dönmek için kesin kararlıyım. Buradan birbirimize destek olabiliriz:)
Gunaydin kizlar coookk mutluyum.
Dun igle yemegnde tavuk corbasi ve kuru fasulye yedim.eve geldm karnim kaziniodu dolapta turlu vardi isitmadan onu yedim o kadar acikmistimki. Sinra bi tartildim 60 ciktim. Dedim takmayayim yrmek yedm onun agirligidir. Evi topladim yarim saat sonra yuruyus yaptim. 60 dakikadan 75 dakikaya cikardim 600 kalori yaktim. Bi saat sonra eaim geldi onunla beaber cok az ev mantisi yedim. Veee bu sabah tartildigimda 58.5 kilo ciktim