koşu+diyet ile zayıflıyorum katılmak isteyenler var mı??

iki gündür kahvaltı etmiyorum onunla ilgisi olmaz değilmi?

bugünde kahvaltı etmedim. sadece sabahtan çay içtim bir kupa öğlende karnıyarıktan kücük bir tane aldım. bir corba kasığı pilav bir kepce mercimek corbası ve bir kepce yoğurt yedim pul biberli. hepsi bu. aksamda sebze yemeği yerim muhtemelen. bu grip halimle spor yapabilir miyim bilmiyorum ama deniyeceğim.

Moralinizi bozmak istemem ama benimki yerlerde.

Artık bu öbeği basenleri kalın bacakları görmek istemiyorum. evet tartı lehimde ölcüler lehimde ama eskisi gibi değil hiçbiri. Çorba içmek haşlanmış yumurta yemek meyveleri bile vicdan azabıyla yemekten yorgun düştüm sanırım. tüm bunlara rağmen göbek vs duruyor. Belki eskiden daha büyüktü gözüme bu denli batmıyordu ama şimdi inancımı kaybetmiş hiç gitmeyeceklermiş gibi hissediyorum

Bugun 59.6 ciktim.
Canim sakin moralini bozma. Yavas yavas verecegiz.birden hic bisey olmaz.olursada iki katini geri aliriz :KK43:

selam kızlar 58 kiloyum bende yediklerime dikkat ediyorum ama sıkılaşmak istiyorum onun için yürüyüş yapmaya başlayacağım bugün :KK8::KK8::KK8::KK8:

selam kızlar 58 kiloyum bende yediklerime dikkat ediyorum ama sıkılaşmak istiyorum onun için yürüyüş yapmaya başlayacağım bugün :KK8::KK8::KK8::KK8:

Başla canım tempolu yürüyünce insan farkı anlıyor:) ben sana jillianı da tavsiye ederim baya etkili yarım saatcik üstelik:)

pes etmedim bakalım temmuz sonuna kadar zamanım var küçük değişim için:)

Gunaydn kizlar dun sabah 59.6 ciktm isten geldm 59.3 ciktim yine. Bu sabah tartilmadim.yarin sabah tekrar tartilcam. Dun 50 dk yurudum felaket ter attim 400 kalori harcadim.sabah uc erik yedim iki kupa cay ictim birazdan yemege gitcem

Haftasonu bana bir sey oluyor iradem zayıflıyor yaa yine kacırdımm birazzz:KK43:((
Tamda 57ye az kalmıstııı yıne 3 gun oncesıne döndüm:KK43:(

58.0 hala...

Kızlat özür dilerim uğrayamadım buralara bu hafta o kadar yogunum ki :KK43: ama diyete ve spora devam ediyorum ben jilliana başladım bugun 2.günüm ancak geceleri yapailiyorum bugun başlıcam bu arada belim 2cm incelmiş şuan 63 kilo verdim mi bilmiyorum tartılmadım :KK43: hafta sonu tartulacağım

Canım kolay gelsin ne güzel koşu bandına sahipsin ben salonun ortasında koşuyorum dönmekten arada başım dönüyor:) bugün üçüncü günüm sabah uyanır uyanmaz koşu/yürüyüş yapıyorum bir saat. Akşam üzeri de aerobik plates karışımı aklıma gelen hareketleri yapıyorum o da bir 45dk sürüyor. Umarım etkisini görürüm diyete de eşzamanlı başladım şu an 63kiloyum ve tekrardan 55 56kilo halime dönmek için kesin kararlıyım. Buradan birbirimize destek olabiliriz:)
merhaba isterseniz leslie ile yürüyüş yapın ya da youtubeda jogging indoors videoları ile koşu yapabilirsiniz.ben de yıllar önce evde koşmaya çalışırdım o zamandan kalma antipatim var:/

Gunaydin kizlar coookk mutluyum.
Dun igle yemegnde tavuk corbasi ve kuru fasulye yedim.eve geldm karnim kaziniodu dolapta turlu vardi isitmadan onu yedim o kadar acikmistimki. Sinra bi tartildim 60 ciktim. Dedim takmayayim yrmek yedm onun agirligidir. Evi topladim yarim saat sonra yuruyus yaptim. 60 dakikadan 75 dakikaya cikardim 600 kalori yaktim. Bi saat sonra eaim geldi onunla beaber cok az ev mantisi yedim. Veee bu sabah tartildigimda 58.5 kilo ciktim :KK70:

Gunaydin kizlar coookk mutluyum.
Dun igle yemegnde tavuk corbasi ve kuru fasulye yedim.eve geldm karnim kaziniodu dolapta turlu vardi isitmadan onu yedim o kadar acikmistimki. Sinra bi tartildim 60 ciktim. Dedim takmayayim yrmek yedm onun agirligidir. Evi topladim yarim saat sonra yuruyus yaptim. 60 dakikadan 75 dakikaya cikardim 600 kalori yaktim. Bi saat sonra eaim geldi onunla beaber cok az ev mantisi yedim. Veee bu sabah tartildigimda 58.5 kilo ciktim :KK70:

oh canıım çook sevindimm:):))) Ben de kahvaltıda hep yumurta yemeyeyim bugün iki dilim kepek ekmeği yiyeyim dedim ama ekmekten soğumuşum. iki lokma aldım tadı o kadar kötü ve kuru geldi ki bıraktım yumurtalarımı bekleriyorum şimdi:)umarım bir daha hiç ekmek istemez canım tüm ömrüm boyunca.
valla kendim kadar çok sevindim sana devamı da gelicek inşallah hadi bakalım:)

X