Komşularımdan şikayetçiyim , haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Müstakil evlerde de komşular birbiriyle iletişim halinde oluyor.

Hastaysanız ve başınız hiç ses kaldırmıyorsa; üst komşunuza siz de rica edin. Yerde cam kırığı vs yoksa süpürge sonraki günde açılsa sorun olmaz. Bu kadar küçük bir rica için sinirlenmeye gerek yok ki.

eşimin titizlik takıntısı vardı. Alt komşu böyle böyle rica etti desem anlayış gösterirmiydi yada 1 hafta kavgamı ederdik bilmiyorum.
Benim demek istediğim üst yapmazsa yan komşu yapar. Bi katta 4 daire var. Biz hersesi üstten zannediyoruz ama diğerlerindende geliyor. Hangi birini susturabiliriz.

Sesin nerden geldiği her zaman anlaşılmıyor, haklısınız.

Süpürgeyi, komşunuzun ricasına rağmen açtıysanız; orada haksızsınız. Eşiniz, hastalık sebebiyle yapılan bir ricayı geri çevirecek ve üzerine bunun için sizinle 1 hafta kavga edecek karakterde biri ise; bu çok üzücü.

Artık eski eşim :) sadece eşim değil kv kp hepsi kavga ederdi. Onlar için sadece temizlik yapmak vardır gerisi boş meşgale

Ev alma komşu al.Ya çok kötü komşular.

Artık eski eşim :) sadece eşim değil kv kp hepsi kavga ederdi. Onlar için sadece temizlik yapmak vardır gerisi boş meşgale

Sizin için sevindim. Boşandığınız için değil; komşunuzun ricasını geri çevirmezseniz; sizinle 1 hafta kavga edebilecek bir insanla yaşamak zorunda kalmadığınız için, sizin için sevindim.

Anneler kulubü üyesiymişsiniz. Eski eşinizden çocuğunuz var mı ?

Çirkin insanlar. Selam verip geçin arkadas arıyorsanız da mümkünse kaliteli ortamlara girmeye çalışın, hobi kursları, iş ortami, gezi organizasyonları vs... Bunlar hep issiz amacsiz insanların davranislari
Asla aralarına girmek gibi bir amacım yoktu. Gerçekten sadece komşuluk olsun diyeydi. Ama herkes ile komşu olunmuyormuş bunu gördük.

İşsiz ve amaçsız insanlar olduğu konusunda hem fikiriz. Teşekkür ediyorum yorum için

Pamuklara sarmalarını beklemek çok ahmaklık ama en azından iftira ve dedikodu beni irrite etti. Yani olmadık şeyler hakkında konuşulması ve benim bunları aylar sonra öğrenmem. Gerçekten saflığıma denk geldi diyebilirim. Yani saf saf iyi niyet aradım onlarda.

Aynen aynen bizimkilerin de hep kocaları hasta , fön makinesinden her gün rahatsız. Gerçekten böyle saçmalıklar ile Allah kimseyi karşılaştırmasın

Bizim 2 kat 6.katı duyduğunu iddia ediyor

Birinci katta 4kattaki kadının halısının silindiği zaman duyduğunu iddia ediyor

ben ise ne ses duysam Ahan bugün de yıkılmazsa hiç bir zaman yıkılmaz deyip alaya almışımdır

Binaların havalandırma bacaları ve apartman boşluklarının nerede olduğuna, kullanılan malzeme kalitesine kadar sesin iletimini etkileyen çok fazla faktör var.

O yüzden, olur mu öyle şey deyip; birisinin hakkına girmekten kaçınıyorum.

Herkesin evinde tartışma da olur; kahkaha da. Bilinçli olarak insanlar bencilce hareket etmediği sürece, hiç lafını bile etmeden yaşanabilir.

binanızdaki kişilerden kaynaklı güzel komşuluk ilişkisi yaşayamamışsınız her yerde öyle ilerlemiyor bu işler şuan güzel seviyeli bir ortamım var hiç öyle komşuluktan uzak durmak gerekmiyor değen kişiler olduktan sonra ortamdan biri kalktığında asla gidenin arkasından konuşulmaz ve öyle her an herkese çat kapı gidilmez herkesin kendine göre bir düzeni var sizinle seviyesiz konuştuklarında tırnaklarınızı gösterseydiniz kendilerine gelirlerdi şuan doğru olanı yapmışsınız mesafeyi hakediyorlar.on yıldır defalarca yer değiştirdik ve ne insanlar tanıdığım cahil zamanlarımda bile hep mesafe korudum ama güzel anılarım değerli dostlarım oldu ama gerçekten şans işi herkesle frekans tutmayabiliyor inşalalh daha iyi insanlar çıkar karşınıza

Bir süre sonra tüm komşular zombi çıkacak sanki, korku filmi gibi kolaylıklar diliyorum

Komsularinız korkunc duzeyde rezil insanlar. Muhatap olmayin. Evinize almayim selam dahi vermeyin . Minasebetsiz konusani azarlayin. Silkeledin vs. Derse de artik sirkelerim en azindan geldigine degsin deyin. Pislik jnsanlar reziller sinirim zipladı. Pis dedikoducular. Kiradaysaniz tasinın ilk firsatta

Bu laf uzerime gkrusmeye devam ettiyseniz siz de ya cok safsiniz ya da çok yalnizsınız. 2. Ise kendinize meşgale bulun

Ne hadlerine karışıyorlar?Niye hemen eklediniz ki komşuları?Hiç kimseyle paylaşmayın bir şeyinizi.
Apartman apartman değil ki,adeta yalan rüzgarı,dedikodu kazanı.

Size ilk hamilesin diye dediklerinde evet hamileyim deseydiniz ne olacaktı ki? Trollük yapıp eglenebilirdiniz
Biraz çocukça geldi herşey

Size ders olmuştur taşındığınız yeni yerde kimseyle komşuculuk oynamayın gerek yok 1 seneye yaklaşıyor aynı binadayım kimseyi tanımam gerek duymam sizde öyle yapın

Komşuluk güzeldir ama olmuyorsa da zorlamamak lazim.
Bu anlattiklarinizdan kesinlikle tasinilacak bişey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…