KesinlikleKayinvaliden de bence hatalı iki cocugu arasinda ayrimcilik yapiyor. Gorümcen kötü olabilir ama kaynananda az degil
O da benim torunum diyebilirdi
Ayrimcilik yaptigi asikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KesinlikleKayinvaliden de bence hatalı iki cocugu arasinda ayrimcilik yapiyor. Gorümcen kötü olabilir ama kaynananda az degil
O yuzden baristirmaya calismayin. Bir annenin vicdanı nasil evladiyla konusmamaya elverir. Görümcen varya tam dayaklik. Dilerim allahtan kızı vardır aynı size yaptıklarını ona yaparlarKesinlikle
O da benim torunum diyebilirdi
Ayrimcilik yaptigi asikar
Herkes kalbinin ekmegini yesin inşallahO yuzden baristirmaya calismayin. Bir annenin vicdanı nasil evladiyla konusmamaya elverir. Görümcen varya tam dayaklik. Dilerim allahtan kızı vardır aynı size yaptıklarını ona yaparlar
Evet bende o yönden duşündüm. Esiniz arasa annesini insan oğlunu hiç mi aramaz ben senin üvey oğlun muyum vs dese. Konussalar yaniHerkes kalbinin ekmegini yesin inşallah
Kv ile esim barissa kv bize gelip gitse hasedinden catlar
Aslinda bi ara annesinin isi dustu esimeEvet bende o yönden duşündüm. Esiniz arasa annesini insan oğlunu hiç mi aramaz ben senin üvey oğlun muyum vs dese. Konussalar yani
Sırf görümcen için esini annesiyle konusmaya yönlendir bence sen. Kesin kudurcak diyorsan. Eşin hakkinizi aradiği icin görümcen sinsisi daha çok kudurmustur. Seni oyle bir kiskanmis ki cocugu bile sirf bu yüzden yaptigina eminim.Aslinda bi ara annesinin isi dustu esime
Aradi kv bunu, esim acmadi hatta engelledi nosunu annesinin
Kv birkac kez konusmak icin yeltendi ama esim cok sertti o donem
Simdi ise doktugunu toplayamiyor galiba
Beni o kadar iyi anladin ki:) evet annesi ile barissa gorumce kudurur o kesinSırf görümcen için esini annesiyle konusmaya yönlendir bence sen. Kesin kudurcak diyorsan. Eşin hakkinizi aradiği icin görümcen sinsisi daha çok kudurmustur. Seni oyle bir kiskanmis ki cocugu bile sirf bu yüzden yaptigina eminim.
Görümcem yok ama anlıyorum :) bence deneyin derim. Ya da siz gidin ne olcak kiBeni o kadar iyi anladin ki:) evet annesi ile barissa gorumce kudurur o kesin
Ama kvyi cagirsam gorumce kesin gitme ne isin var ayaklarina cagriyolar der engeller zaten:)
Siz karışmayın derimMerhabalar
Mumkun oldugunca kisa tutmaya calisacagim kizlar, ben 6 yillik evliyim evlenip uzak bir yere geldim ben kvye yakin oturmayi kabul edince gorumcem mevcut evini satti kvnin sokagina tasindi 1cocugu vardi ikinciyi yapanlara akilsizlar derdi bizimde 4yil cocugumuz olmadi 1kez dusuk yaptim gorumcem neden cocuk denediginizi soylemediniz diye panikledi ve diger ay hamileydi:) o zamanlar anlamamistim ama cocuguma hamileyken kv aserirsen soyle demisti gorumcem kizarak yok asermek falan ben diyetteyim demisti:) neyse cocuk dogdu kv gorumcemin cocuklarina bakmaktan bize hic yardimi olmadi bizde biraz sitem ettik hani en azindan gunde 1saat ugra bi wcye gideyim iki lokma yiyecek yiyeyim bebegim zor bir bebekti kv gorumcenin korkusundan gelemiyordu neyse uzatmiyorum tartismalar oldu gorumcede anasini babasini cok guzel doldurdu küstük konusmuyoruz herkese bizi kotulemisler vs vs aradan aylar gecti benim kafam rahat fakat esim uzuluyor sadece annesiyle kus oldugu icin bazen ona uzuluyorum bilmiyorum ölümlü dünya yarin birgun annene birsey olsa küs ayrildik diye vicdan edersin git baris diyorum gecti artik o kizi icin bizi sildi torununu bile merak etmiyor diyor ama bir keresinde baristirayim mi sizi diye sordugumda nasil olcak o dedi yani o da istiyor ama pasif kaliyor. Sizce dogru mu yapiyorum yoksa kendi ayagima mi sıkıyorum danismak istedim
Beğenmedim atanlara inat çok beğendim. Sonuna kadar haklısın imzaKendi cocugunuzdan siz sorumlusunuz bu yardımı kaynanadan değil kocanizdan istemeliydiniz.neyin kavgasını yaptiniz ? Kadını iki arada birakmissiniz ,kadınla aynı sokağa taşınmayı kabul etmemişsin sonra vay efendim gel bir saat bak ,oldu..kadin haklı olarak onun için evini satan kızını tercih etmiş. Olan olmuş oğlu barisacaksa barissin
Esim asla gitmez kiGörümcem yok ama anlıyorum :) bence deneyin derim. Ya da siz gidin ne olcak ki
Demekki sizde konuyu istediginiz gibi anlamayi seciyorsunuzBeğenmedim atanlara inat çok beğendim. Sonuna kadar haklısın imza
tüh ozamanEsim asla gitmez ki
Sizler kayinvalideden hic destek almamissiniz belli. Bir de üzerine eşleriniz hakkınızı aramamış. Annelerine itaat etmenizi istemiş. Ondan boyle düşünüyor olmanız normal.Beğenmedim atanlara inat çok beğendim. Sonuna kadar haklısın imza
Eşin istiyorsa kendi adım atsın sen öncülük yapma derim hem konuşmak istememek hemde onun adına bir adım atmak hiç iyi olmaz sanki. Onlar kendi aralarında Hall etsin bende hiç karışmamıştım hatta benim yerime annem daha çok eşimle kv barıştırdı annesi de arayıp sormayı kesince annem kızmıştı X.. bak oğlun bizim yakınımızda onu yalnız bırakmıyoruz yeri geliyor çocuklarımdan ayırmıyorum oğlunu ama o senin öz evladın felan dedikten sonra kv iyice arayıp sormaya başladı ta ki biz kötü haber alana kadar sonra mecburen kontağa girmek zorunda kaldık sonuçta büyükler ve kötü bir şey olsa ben kendimi kötü hissederdim.. kötülere ayak uydurmamaya karar verdim sonunda herkes yaptığıyla kalıyor.. zamanla onlar da benim haklı olduğumu anladılar ama çok geç oldu eski ben değilim artık herkes çok farkında :) kv ile konuşacağına eşinle konuş mesela ? Ben sanmıyorum annesine gitse kovmaz herhalde yanından anne yüreği dayanmaz diye düşünüyorum ben yazık üzüldüm bu eve de yansır bizim çok yansımıştı bunalıma felan giriyor erkekler aile deyince bi kötü oluyolarCanim valla esim konusmak istiyor ama adim da atamiyor bazen karamsar hallere burunuyor o halleri de beni darliyor ondan arayayim kvyi diye dusunmustum ona iyilik etmis olurum ama kendime kotuluk etmis olurum sanirim
Esim gitmez annesigilin evine malesefEşin istiyorsa kendi adım atsın sen öncülük yapma derim hem konuşmak istememek hemde onun adına bir adım atmak hiç iyi olmaz sanki. Onlar kendi aralarında Hall etsin bende hiç karışmamıştım hatta benim yerime annem daha çok eşimle kv barıştırdı annesi de arayıp sormayı kesince annem kızmıştı X.. bak oğlun bizim yakınımızda onu yalnız bırakmıyoruz yeri geliyor çocuklarımdan ayırmıyorum oğlunu ama o senin öz evladın felan dedikten sonra kv iyice arayıp sormaya başladı ta ki biz kötü haber alana kadar sonra mecburen kontağa girmek zorunda kaldık sonuçta büyükler ve kötü bir şey olsa ben kendimi kötü hissederdim.. kötülere ayak uydurmamaya karar verdim sonunda herkes yaptığıyla kalıyor.. zamanla onlar da benim haklı olduğumu anladılar ama çok geç oldu eski ben değilim artık herkes çok farkında :) kv ile konuşacağına eşinle konuş mesela ? Ben sanmıyorum annesine gitse kovmaz herhalde yanından anne yüreği dayanmaz diye düşünüyorum ben yazık üzüldüm bu eve de yansır bizim çok yansımıştı bunalıma felan giriyor erkekler aile deyince bi kötü oluyolar
Kayınvalideden destek isteyen mi oldu?Sizler kayinvalideden hic destek almamissiniz belli. Bir de üzerine eşleriniz hakkınızı aramamış. Annelerine itaat etmenizi istemiş. Ondan boyle düşünüyor olmanız normal.
Bak iste kayinvaliden bakmadigi için, kendi annen yapmış. Ondan bu sinirin öfken. Sakin ol lütfen herkese hayat eşit olmuyor. Sen tek basına yapmıs olabilirsin. Eşin ve kayinvaliden sana destek olmamiş olabilir. Herkes senin gibi olcak diye değil. Sanırım ayrisiniz herşeyi tek başına yapmanıza da üzüldüm.Kayınvalideden destek isteyen mi oldu?
Çok şükür tek başıma evimi taşıdım çocuğuma da kendi annem destekli şekilde bakıyorum, kayınvalideden destek bekleyerek çocuk yapmadım sonuç olarak
İtaat yok bizde merak etme, itaat kısmını konu sahibine mi söyledin?
Benim de itaat ettigim biri yok kiKayınvalideden destek isteyen mi oldu?
Çok şükür tek başıma evimi taşıdım çocuğuma da kendi annem destekli şekilde bakıyorum, kayınvalideden destek bekleyerek çocuk yapmadım sonuç olarak
İtaat yok bizde merak etme, itaat kısmını konu sahibine mi söyledin?
Girmezdim hayatım neden biliyor musun evliliğimin bir buçuk yılını zehir zıkkım etti banada oğluna daBenim de itaat ettigim biri yok ki
Ben kendi ailem de destek alamiyorum uzaktalar
Yakinda bir kv vardi iste
Sizde de hic destek olmasaydi sizde kvdeden beklentiye girerdiniz az da olsa
Yoksa kimse ona buna cocuk dogurmuyor