Merhabalar
Mumkun oldugunca kisa tutmaya calisacagim kizlar, ben 6 yillik evliyim evlenip uzak bir yere geldim ben kvye yakin oturmayi kabul edince gorumcem mevcut evini satti kvnin sokagina tasindi 1cocugu vardi ikinciyi yapanlara akilsizlar derdi bizimde 4yil cocugumuz olmadi 1kez dusuk yaptim gorumcem neden cocuk denediginizi soylemediniz diye panikledi ve diger ay hamileydi:) o zamanlar anlamamistim ama cocuguma hamileyken kv aserirsen soyle demisti gorumcem kizarak yok asermek falan ben diyetteyim demisti:) neyse cocuk dogdu kv gorumcemin cocuklarina bakmaktan bize hic yardimi olmadi bizde biraz sitem ettik hani en azindan gunde 1saat ugra bi wcye gideyim iki lokma yiyecek yiyeyim bebegim zor bir bebekti kv gorumcenin korkusundan gelemiyordu neyse uzatmiyorum tartismalar oldu gorumcede anasini babasini cok guzel doldurdu küstük konusmuyoruz herkese bizi kotulemisler vs vs aradan aylar gecti benim kafam rahat fakat esim uzuluyor sadece annesiyle kus oldugu icin bazen ona uzuluyorum bilmiyorum ölümlü dünya yarin birgun annene birsey olsa küs ayrildik diye vicdan edersin git baris diyorum gecti artik o kizi icin bizi sildi torununu bile merak etmiyor diyor ama bir keresinde baristirayim mi sizi diye sordugumda nasil olcak o dedi yani o da istiyor ama pasif kaliyor. Sizce dogru mu yapiyorum yoksa kendi ayagima mi sıkıyorum danismak istedim