Komşularımdan şikayetçiyim , haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Size katılıyorum. Herkes ile komşu olunmuyormuş

Ben gerçekten böyle olduğunu bilmiyordum. Özele ve mahremiyete saygı benim için her şeyden daha önemli. Buna uyan insanlar olursa hay hay başımın üzerine. Ama saygı yok ise arkadaşlığın da pek bir önemi yok benim için

Bu saatten sonra diyecek bir şey yok dersini almışsındır. Bir süre hiçbiriyle muhatap olma derim. Komşuluk ilişkileri hep böyledir en iyisi hiç bulaşmamak o zaman kıymetli de oluyorsun zaten. Çok arkadaş istiyorsan başka ortamlardan edin, komşu işinden uzak dur. Babam sağolsun güvenilirliğinden emin olduğumuz 3-5 kişi dışında kimseyle görüşmeyi sevmezdi onlarla bile bayramda seyranda görüşürdük, ben de alışmışım farkında olmadan ve iyi ki böyle yetişmişiz diyorum

Burada çevresiyle en alakasız benim yarisina girilmesi komik. Benim babam hasta olduğunda hastaneye kadar komşu götürmüş. Size bir şey olduğunda ailenizden sonra ilk yardım edecek kişi onlar. Çevrenize karşı bu kadar soğuk olmayın, bunu bir asosyal olarak söylüyorum. İnsan biriktirmek önemlidir, en zor anınızda yanınızda olurlar. Konu sahibi sizin yaşadığınızdan bağımsız söylediğim. Komşularla samimi olmak istemeniz de çok doğal.

İyi olunsaydı bende iyi olmak isterdim. Dediğiniz gibi insanın başına ne iş geleceği belli olmuyor. Allah iyi insanlar ile karşılaştırsın diye dua ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…