Komşularımdan şikayetçiyim , haksız mıyım ? Siz olsanız ne yapardınız?

Öyle oldu Oktivus . Eşime içten içe öyle kızmıştım ki hatta konuyu ona hayıflandım diye açtım. Ama adam haklı.

Mesafe her zaman iyi bir şeymiş tecrübe ettim. Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim

ortada sorunlu bir komşu yok da siz abartıyorsunuz başka işlerle meşgul olun bence.

Her davete icabet etmekle yanlış yapmışsınız. Önce sadece selam sabahtan ibaret kılıp havayı koklamalıydınız. Ben de evlendim ve lojmana geldim. Eşim de samimi olma hemen diye beni uyarmıştı. Ben de kızmıştım sanki bilmiyorum diye, zaten mesafeli bir insanım ilk etapta. Ama sonra gördüm ki iyi yapmışım, uyarısı boşa değilmiş

Taşınsanız gittiğiniz yerde de mutlaka bir sorunlu denk gelir. Her apartmana minimum bir tane yerleştirilmişler gibi çünkü.

Eşiniz haklı,insan hamileliğini dedikoduculuğu zaten tescillenmiş birine söyler mi? Hadi söylediniz,kimseye söyleme derken buna kendiniz bile inanmamalıydınız. Trajikomik olmuş.

Ben komşu sevmiyorum valla. İki defa merhaba dediğim komşu çocuğunu bana itelemeye kalktı. Dağın başına yerleşsem çok mutlu olurum o derece.

Eşine darılma eşin haklı.

Bi konu niye bu kadar gereksiz uzamış diyeceğim ama komşular gereksiz olunca uzar şaşırmam :) Bende zamanında komşudan çok çektim. O yüzden önce hayırlı komşu için dua ettim. Kötü komşu insanı mal sahibi edermiş sağolsunlar daha iyisine sahip olduk sayelerinde. İnsanların artık birbirleri ile neden muhattap olmadığını, komşu ilişkilerinin neden bittiğini, niye şehir dışına kaçtıklarını o kadar iyi anlıyorum ki.. İmkanım olsa alırım 10 dönüm araziyi yemin ederim yaşarım. Bi sessiz kalıyorsun patavatsız komşuya iki sessiz kalıyorsun üçüncü de ağzının ortasına çakasın geliyor O derece yerini ve sınırını bilmiyorlar. Yaşadığım hayata, giyimime, arkadaş çevreme en ufak saçma bir eleştiri de bulunanla asla muhattap olmuyorum artık. Buraya taşındığımızda da anneme dedim ki '' konuş, selam ver, güler yüzlü ol ama samimi olma, özel ailevi meselerini anlatma zira sen içinde tutamıyorsun hemen dert anlatıyorsun. '' dedim. Şimdi ara ara çay kahve içeriz ama en ufak özel hayatımı sorgulamalarında ya da fesatlığını gördüğümde konuşmam. Bu konuda büyük tebrübemiz oldu çünkü. Sizde öyle yapın. İyisi kötüsü yok bu işin. Kanatsız melekte olsa her görüşmeye gitmeyin bence. Dairenin sevmediğim yanı aşırı gürültülü olması. Bizde keşke su, klozet, çamaşır makinesi sesi olsa öper başıma koyardım Bunlar olağan sesler. Ama bizim üstümüzdekiler ahırda yaşadığı için gece 3 te tak tak inşaat yapar, çivi çakar gibi aşırı gürültü yaparlardı. O yüzden Allah önce hayırlı komşu versin :)

Ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun. İnşallah bunlar sayesinde bende mal sahibi olurum

Rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın.

Benim de imkanım olsa dağın başını tercih ederim umarım hepimiz hayırlı insanlara denk geliriz.

Her apartmanda olmasınlar ya

En güzelini yapmışsınız başınız ağrımamış

Kadın size, bu komşuluk ve arkadaşlık ilişkisinden ne beklediğini açıkça söylemiş. Kadını hiç mi tanımadınız ?

Özel konularınızın, size özel kalmasını istiyorsanız; insanlar ne sorarsa sorsun söylememeyi seçebilirsiniz.

Yaşadığınız bu olayda da var bir hayır. Hamilelik zaten uzun vadede saklanabilen bir durum değil. Ya bu insanla daha özel bir konuda konuşmuş olsaydınız ?

Eşiniz haklı. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim; hayırlı olsun.

Hakkınızda olmadık fikirler yürüten ve konuşan komşularınızı, sosyal medya hesabınıza mı eklediniz bir de ?

Teşekkür ederim.

Çirkin insanlar. Selam verip geçin arkadas arıyorsanız da mümkünse kaliteli ortamlara girmeye çalışın, hobi kursları, iş ortami, gezi organizasyonları vs... Bunlar hep issiz amacsiz insanların davranislari

Gittiğin yerdekiler pamuklara sarmıcak. Binada oturupta yüzü gülen varmı.
Terliğin çok ses yapıyor giyme. Kocam hasta bugn süpürge açma. Herkes ayakkabısını içeri alsın bina kokuyor. Bazen bende cinnet geçiriyodum

Bunlar size söylenen cümleler mi ? Terlik ve ayakkabı konusunda doğruyu söylemişler. Süpürgeyi de, o gün açmamanız için ricada bulunmuşlar.

Bunların neresi cinnetlik ?

Bunlar size söylenen cümleler mi ? Terlik ve ayakkabı konusunda doğruyu söylemişler. Süpürgeyi de, o gün açmamanız için ricada bulunmuşlar.

Bunların neresi cinnetlik ?
Topukluyla gezmedim tıkır tıkır. Ben hastalıktan gebersem bile üst komşuma spürge açma demedim.Demem.Ya ne bileyim hiçbişey için yapmayın etmeyin demedim. 10 katlı binada hangi birini susturcam. O zmn gitcek müstakilde oturcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…