Kocama ve ailesine kırgınım

Dayalı döşeli kirası faturası ödenen boş evde tek başına bomboş otururken diyor, adamcağızın canı sıkılır diyor. Arada bir bazı arkadaşları uğrayabilir doğal olarak diyor.
Valla olabilir biliyor musun, zaten toplumun erkeğe uyguladığı tarife çok farklı, konu komşu görse de ağzını açmaz.

Valla o zaman kocana suç bulmam
Dünya ona güzel sevişip kenara çekilmiş tatilini yapıyor, sigortası ödeniyor işine 1 gün gidiyor küçücük bebeği varken gezip tozuyor kimse bir şey demiyor boşanmıyor ben olsam ben de öyle yaşarım.

Ben erkeklere kızıyorum başka bir şey düşünmüyor diye ama görüyorum ki kadınlar da aynı.

Benim bir kaç gün önce açtığım konuyla ne kadat öok benzerlik var yazdıklarınızda bende bunalımda bir şekilde bekliyorum

Tüm kadın sorumluluklarının yanında erkek sorumluluklarınıda ne güzel maddi manevi almışız

Valla ne diyeceğimi bile bilmiyorum
Sanki yaşadıklarımın bi farklı versiyonunu okudum

Konunuzu göremedim ama dilerim en kısa zamanda her şey güzel olur sizin için de :)

Valla olabilir biliyor musun, zaten toplumun erkeğe uyguladığı tarife çok farklı, konu komşu görse de ağzını açmaz.
Aman nerde öyle komşuluk artık...Konu sahibi doğru düzgün ağız tadıyla oturamamis bile o evde, kim tanıyacak da ne diyecek? Hem adam bekar gibi zaten, ben komşu olsam tanısam da hiç bulaşmam şahsen çunku dışardan bakınca da çok saçma bir aile yapısı var. Ne olduğu belli değil ki, bana ne der geçerim

Ben erkeklere kızıyorum başka bir şey düşünmüyor diye ama görüyorum ki kadınlar da aynı.
Sizinki sanki oturmuş özleminizle yanıyor. Çok fazla kefilsiniz, dikkat edin canınız ummadığınız yerden yanmasın, zaten evlilikten bişey anlamamışsınız bi de üstüne bu gelmesin yani.

Elinizin kolunuzun bağlanması için çalışmayıp üstüne aileniz kabul etmemesi küçük bebekle ortada kalmanız lazım. İşiniz var bebeğe bakan var eee sizin ne gibi boşanmama durumunuz var

Sizinki adamı boşamamak bahane bulmayın boşuna buradaki üyelere saldırmayın.

Bence siz de biraz düşünmelisiniz artık, diğer sağlıklı erkekler baska birşey düşünmezken, bu adam niye benden kilometrelerce uzak duruyor? Uzakta ne yapıyor?

Son düzenleme:
Bence siz de biraz düşünmelisiniz artık, diğer sağlıklı erkekler baska birşey düşünmezken, bu adam niye benden kilometrelerce uzak duruyor? Uzakta ne yapıyor?
Hanımefendi ben neyaptığını gayet iyi biliyorum. Benim kocamın derdi size mi düştü. İnsan gibi bir konu açtık dertleşmek için, forumun amacı doğrultusunda. Siz kendinize daşga geçtiğiniz düşünerek ego tatmin etmeye çalışıyorsunuz belli ki ama buradan çok komik görünüyorsunuz. Konu size abes geldiyse ya da ilgilendirmiyor saçmalamayın çıkabilirsiniz konudan

Siz çok gerginleştiniz birden. Eminim ne yaptığını biliyorsunuzdur. Aksi mümkün değildir. Eminim.

BElli ki siz bu adama deli gibi asiksiniz. Hicbir mecburiyetiniz olmamasina ragmen bosanmak istemiyorsunuz. O halde anneniz cocuga bakacagina esinizin yanina gidin, esiniz cocuga baksin siz calisin. O da sorumluluk alir. Ama yok ben beyime kiyamam diyorsaniz da, zorla itelemeden bu adam degismez ki iteleyerekte degisecegini sanmiyorum. Icinde olacak.

Bu adam çocuk mocuk bakmaz gezip tozmak dururken.

Hanımefendi ben kimseye saldırmıyor. Ama saygısızca yorumları da kabul edemeyeceğim. Durum ne olursa olsun, buradaki herhangi bşr kadına başka bşr adamın uçkurunu konuşmak yakışmaz, kusura bakmayın. Kendilerince dalga geçeyim derken zavallı durumuna düşüyorlar

Eşiniz sizden yaşça küçük mü ? Mesela 5+ yaş küçükte; eşinizin yeterince olgunlaşmadığını düşünerek mi bazı davranışlarını hoş görüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…