Kocama ve ailesine kırgınım

Merak etmeyin onu da yaptım. Son bir şans verdim ama kırgınlık bitmiyor.
Yani şansını değerlendirdi ama kırgınlık devam mı ediyor, yoksa şansını değerlendiremedi mi? Benim anladığım kocanız aynı tas aynı hamam.
Siz zaten çocuğunuzla yalnızsınız. Adam başka şehirde, çalışmıyor, tembel teneke bişey zaten gönlü de yok çalışmaya. Sizin üzerinizden sigortası. Karısı kombine bilet bile alıyor. Ohoooo adam kapağı iyi yere atmış valla. Siz de çocuk bahanesiyle bu sülüğü beslemeye razı olmuşsunuz.

Valla bu hikayede sadece annenize acıdım ben.
Sizi büyütmüş şimdi torununu büyütüyor. Üstelik dolaylı yoldan beleşçi damadına da bakmış oluyor.

Yeni eş bunu kabul etti mi?

Beni bütün sülale sıra dayağına çekmişti şimdiye. Ben böyle vakalarda en çok ailenin sakinliğine şaşıyorum, sen kızını elin herifini beslesin diye mi okuttun ne bu sakinlik?
Bazen ailelerin de elinden bir şey gelmiyor katip. Diretseler boşandırsalar yarın öbür gün suçlu olurlar. Sizin yüzünüzden boşandım. Ben kocasız kaldım çocuğum babasız kaldı diye suçlanırlar.
Kör ölür badem gözlü olur.

Konudaki aile boşansın istiyormuş ama konu sahibi ı ıhh.

Valla kocayı da peşinden babasının evine getirenleri gördüğüm için acaba boşanmayıp çekmeye devam mı etseler zaten bi şekilde gönüllülük oluyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Burda bir kızcaz vardı, beceriksiz kocası evi kapatıp köye anasının yanına sürükledi, sonra anasıyla bir oldu kızı elinde çocukla attı sokağa. Kız babasının evine gitti, adam napmış etmiş gönlünü almış yerleşmiş kayın aile evine. 2.çocuğu da patlatmışlar arada derede. Konu sahibi umarım aklını başına tez alır.

Boşanmış bir çiftten tek farkınız aynı soyadi kullanmanız.

Ha bir de çocuğunuzun riskini adama yedirmeniz.

Kırılmakta çok haklısınız

Cocugunuz zaten babasiz buyuyor farkinda degilmisiniz siz neden tum yuku sirtlaniyorsunuz bu nasil bir adam evin erkegi siz olmussunuz boyle sorumsuz bencil biriyle neden devam etmek istiyor hala para verip kendinizi somurtuyorsunuz anlamiyorum

Eşinizle ciddi bir konuşma yapın diyeceğim ama bu adam değişmez. Bir erkek bu kadar rahat olmamalı, bir kadın bu kadar çok yük taşımamalı. Ailecek aşırı rahatlar.

O sonra bir daha siteye girmedi. Herkes merakta
O adam sırf eski karısı koca bulmasın diye sahiplenme duygusu ile yapıyordu bence. Bu böyle değişse gelin beni bulun. Özel okuldan vazgeçilmişti, bi denedi adam, ı ıh yemedi. Şansını fazla zorladığını anladı g.tüm g.tüm çekildi oturdu yerine.

Kesinlikle ya başka bir açıklaması yok. Adamın aklı çıkıyordur eski es evlenecek diye.
Ya adamın bu evden yollandigini hatırlıyorum hayal meyal. Kadın bizim yorumlardan sonra bi kendine gelip evden kovmustu. Bence barıştılar ama ders olmuştur.

Yani bazı şeyler var gelip buraya sormak bile saçma, bu konu da aynen öyle. Ben dogacam, babam beni öyle bırakıp yüzmeye gidecek anasının yanına.. e büyümeyeyim öyle babayla.

Yanlış anlamayın ama bence siz buna sebep olmuşsunuz. Güçlü olup mücadele verdiğinizi ve bazı şeyleri içinize attığınızı gördükten sonra üzerinize gelmiş. Eski sevgililerim ben kadın halimle stabil maaşım olsun diye uğraşırken bana gaz verip kendileri hiçbir sınava hazırlanmıyordu erkekler mücadeleci güçlü kadin görünce aradan çekiliyorlar şu aşamada boşanmanızı önermen ama diğer evi finanse etmeyin ya çocuğa baksın ya da sizin gibi tam zamanlı çalışsın param kalmadı bebeğe gitti diyin bahane bulun

Sizin çocuğu kocayı daha rahat beslemek için yaptınız sanırım. Kendi duygusal açlıklarınızı”çocuğum babasız kalmasın” bahanesine sığdırmayın (annesi babası ayrı biri olarak yazıyorum kafadan sallama değil yani) . Para vermeyi kesin sonra izleyin tiyatroyu biraz erkek olsun asalak gibi yaşıyor böyleleri lafa gelince de mangalda kül bırakmaz. Boşanamam kocasız yaşayamam derseniz ki şuan zaten koca yok ortada o halde kavga dövüş devam.

Tespitleriniz o kadar doğru ki. Kadınlar bazen gereksizce her şeyi yüklenmeye çalışıyor, sonra da üzülen yine kadın oluyor...

Tespitleriniz o kadar doğru ki. Kadınlar bazen gereksizce her şeyi yüklenmeye çalışıyor, sonra da üzülen yine kadın oluyor...
Peki sonuç? Tespitler doğru, yani aksiyon alacak mısınız?
Kira, fatura ödeyecek misiniz?
Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Sürekli haklısınız doğrusunuz yazıyorsunuz.

Size büyü falan mı yapıldı? Efsunlandınız mı? Bi baksanıza dışarıdan kendinize.
  • Çocuğun babası zaten boşanınca da bu kadar görecek, şu an ekstradan görmüyor bebeğini?
  • Adam çalışmayıp aylak aylak gezdiği halde sizin yanınıza gelmiyor, sizi de bebeği de görmek istediği yok meden zorla kendinizi ve bebeği adama kaba tabirle yamamaya heveslisiniz? Babalık dilenerek yaptırılmaz.
  • Boşanınca sizden haraç kesmeyeceği için zaten bakıcı da tutarsınız, kreşe de yazdırırsınız haraçla
  • boşanınca nafaka alacaksınız kızınız için şimdiki gibi tek bakmak da yok
  • boşanınca eşinizin anormal ailesi ile bağınız kesilecek, annenize hizmetçilik yaptıramayacaklar
Daha sayayım mı?

Ben de çok hatırlamıyorum ama özel okul mevzusunun kapandığı aklımda kalmış. Adam kadına evi bırakmış gelmiş, mahkeme 2 bin demiş, adam maaşının yarısını veriyordu. Kalan yarısı da özel okula gidecek, eee oradaki çocuk da burdaki mısır sübeği mi ne alaka bu kadar yağdırma? Bu kadar birbirlerine meraklılardı, boşanmasalarmış. Kolay kolay sinirlenmem, o konu delirtmişti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…