Görümcemi davet etmeli miyim

Maalesef o zaman daha 2 aylık evliydik eşim saftı o zamanlar bişey demedi bende şaşkınlıkla kaldım hala unutamıyorum o günü
Eşiniz hâlâ saf,aman ağzımızın tadı bozulmasın modunda takılıyor.Ben olsam davet etmem,bu tip insanlar mutlaka sinir edecek bir şey bulurlar gerek yok.....

Gelirse zaten yemek yapmicam dışardan yedircem tatlıyı da dışardan alcam
Para harcayim diyorsunuz.....Bir bana mı saçma geliyor??? kadının sizi kaale aldığı yok koca hatrina girdiğiniz hallere bakın!!!!Sizin hatrınız ne olacak,size böyle muamele yapanları önemseyip , sınır cizmezseniz,kocanizada o sınırı ogretmezseniz elinize daha çok süpürge tutuştururlar.....

Görende konu sahibi 6.5 aylık hamile değilde 6 yerinden bıçaklanmış. Öyle dikişlerle yatıyor. Hamilelik bir hastalık değildir. Hastalık olarak kabul eden varsa da iyice korunsun hastalanmasın. 😂
Ben hastayım demedim ki nerden çıkardınız diz heralde kötü bir hamilelik geçirmişsiniz herkesin hamileliği kendine hamilelik kişiye özeldir kimi yataktan kalkamaz kimisi de gayet dinç olur kadın kadının düşmanı işte burda görüldüğü gibi

Ben artık eşlerimiz için kimseye tahammül etmek zorunda olduğumuz düşünmüyorum. Herkese haddini bildirmek gerek. Yok düşünüyorsa sizi ve abisini onun sizin yanınıza gelmesi lazım davet beklemeden. Ne bu herkesin bir davet beklentisi ya. Bu güne kadar faydası olmamış davet falan etmeyin gelen gelsin gelmeyen gelmesin. Eşinizin çok umrundaysa kardeşine ağzının payını versin.

Görende konu sahibi 6.5 aylık hamile değilde 6 yerinden bıçaklanmış. Öyle dikişlerle yatıyor. Hamilelik bir hastalık değildir. Hastalık olarak kabul eden varsa da iyice korunsun hastalanmasın. 😂
Gebelik döneminde hormonlar gereği kadınlar daha çok ilgiye muhtaç ve duygusal olur. Kadınların bu hassas döneminde özenli davranılması gerektiğini herkes bilir. Hastalık değil "çok özel bir durum" sizin gibi düşünenler yüzünden kadınlara böyle muameleler ediliyor.

Gebelik döneminde hormonlar gereği kadınlar daha çok ilgiye muhtaç ve duygusal olur. Kadınların bu hassas döneminde özenli davranılması gerektiğini herkes bilir. Hastalık değil "çok özel bir durum" sizin gibi düşünenler yüzünden kadınlara böyle muameleler ediliyor.
Evet maalesef böyle hemcinslerimiz yüzünden bu kadar sıkıntı çekiyoruz

Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Konuyu okumadim bile başlığa istinaden yazıyorum asla davet etmem esimde davet ederse son derece mesafeli olurum nerde çokluk orda birsey lik oluyor derler

Madem çağırdın ,görümceyi öyle kötü ağırla ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın.Makarna yap akşam yemeğine sadece,soğuk odada yatır ,battaniye falan verme

Madem çağırdın ,görümceyi öyle kötü ağırla ki ne kadar değersiz olduğunu anlasın.Makarna yap akşam yemeğine sadece,soğuk odada yatır ,battaniye falan verme
O kadarda değil ya haha😂zatürre falan olur vicdanım el vermez yemeği dişardan yeriz tatlıyı da dışardan alırım

X