Görümcemi davet etmeli miyim

Gelirse zaten yemek yapmicam dışardan yedircem tatlıyı da dışardan alcam
Kendi yapsin. Ya da disarida yesin gelsin. Siz de disaridan yiyip oyle gecin even. Hamilelikten yiyemiyorum falan uydurun. Kendi dusunsun.

Önce eşin senin hatrın için seni savunsaymış. Seni insan yerine koyup tebrik etmeyen birini ne diye davet edesin ki?

Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Nikahta ağız ucuyla davet et bize geçelim bir kahve içelim de o da eşinin hatrina hayır derse tamam o zaman ben ayakta duramıyorum agirlastim eve geçiyorum de git.

Ben olsam davet etmezdim. 6 ayda bir kere telefon edip hayırlı olsun yenge dememiş birini neden ağırlayacakmışım ki?
Hem hamilesiniz bir de şimdi misafir ağırlayacak zaman mı? Ben olsam artık ağırlaşmaya başlıyorum, hareketlerim kısıtlanıyor, yorgunum uykum geliyor vs. der sıyrılırdım.
Dün beni aradı nasılsın iyi misin diye bende ağzımın ucuyla bana da gel dedim oda olur ayarlayalım dedi öyle askıda kaldı yani eşim bugün kendi dedi cuma dan gelsin cumartesi nikaha beraber geçersiniz diye demek öyle planlamış

Bir kere bile mi aramadı ? Ne olursa olsun doğacak çocuk onun yeğeni . Fesatmış doğrusu. Utanmadan evinize gelecek. Böyle kafalar abimin evi istediğim gibi girip çıkarım mantalitesinde.
Hiç aramadı tebrik dahi etmedi ona göre öyle zaten eltimin evine de elini kolunu sallayarak giriyordu en son eltimin şutladı onu konuşmuyor onunla

Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Ben olsam agirlamam. Velev ki eşimin hatrina agirlasam bile kesinlikle yemek falan yapmazdim. Çay, kek yeter.

Benimkiler doğum bile yaptım aramadilar şeytan görsün yüzlerini asla aramam.sizde davet etmeyin böyleleri güzellikten anlayıp aa bak bize iyi davrandı bizde kötülükten vazgeçelim demeyecek.tam tersine daha çok cesaretlenip nasıl olsa ne bok yesek yanımıza kâr kaliyo diyip daha çok şey yapacaklar.

Dün beni aradı nasılsın iyi misin diye bende ağzımın ucuyla bana da gel dedim oda olur ayarlayalım dedi öyle askıda kaldı yani eşim bugün kendi dedi cuma dan gelsin cumartesi nikaha beraber geçersiniz diye demek öyle planlamış
İşi düşmüş ya ondan aramıştır kalacak yer bulmak için.

Dışarıda buluşup görüşebilirsiniz

Asla davet etmem adla.

X