- 6 Temmuz 2023
- 4.821
- 16.557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelirse zaten yemek yapmicam dışardan yedircem tatlıyı da dışardan alcamDavet edin. Eve girer girmez de eline supurgeyi verin. Hamileyim yapamiyorum dyin. Sonra siradan yapilacak isleri verin.
Kendi yapsin. Ya da disarida yesin gelsin. Siz de disaridan yiyip oyle gecin even. Hamilelikten yiyemiyorum falan uydurun. Kendi dusunsun.Gelirse zaten yemek yapmicam dışardan yedircem tatlıyı da dışardan alcam
Nikahta ağız ucuyla davet et bize geçelim bir kahve içelim de o da eşinin hatrina hayır derse tamam o zaman ben ayakta duramıyorum agirlastim eve geçiyorum de git.Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Dün beni aradı nasılsın iyi misin diye bende ağzımın ucuyla bana da gel dedim oda olur ayarlayalım dedi öyle askıda kaldı yani eşim bugün kendi dedi cuma dan gelsin cumartesi nikaha beraber geçersiniz diye demek öyle planlamışBen olsam davet etmezdim. 6 ayda bir kere telefon edip hayırlı olsun yenge dememiş birini neden ağırlayacakmışım ki?
Hem hamilesiniz bir de şimdi misafir ağırlayacak zaman mı? Ben olsam artık ağırlaşmaya başlıyorum, hareketlerim kısıtlanıyor, yorgunum uykum geliyor vs. der sıyrılırdım.
Bence de öyle ama annem ablam eşinin hatrı için davet et diyor gönlü kalmasın ara bozulmasın diyor sinirim bozuldu benimdeÖnce eşin senin hatrın için seni savunsaymış. Seni insan yerine koyup tebrik etmeyen birini ne diye davet edesin ki?
O kadar haklısınız ki..6.5 aylık hamileliğim boyunca beni bir kere aramayacak, tebrik etmeyecek, hal hatır sormayacak bende evime davet edeceğim öyle mi ? Hahahahhahaha
Hiç aramadı tebrik dahi etmedi ona göre öyle zaten eltimin evine de elini kolunu sallayarak giriyordu en son eltimin şutladı onu konuşmuyor onunlaBir kere bile mi aramadı ? Ne olursa olsun doğacak çocuk onun yeğeni . Fesatmış doğrusu. Utanmadan evinize gelecek. Böyle kafalar abimin evi istediğim gibi girip çıkarım mantalitesinde.
Ben olsam agirlamam. Velev ki eşimin hatrina agirlasam bile kesinlikle yemek falan yapmazdim. Çay, kek yeter.Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Bende yemek yapmayo düşünmüyorum dışarda yeriz tatlıyı da dışardan alırım evde çay yaparım bitekBen olsam agirlamam. Velev ki eşimin hatrina agirlasam bile kesinlikle yemek falan yapmazdim. Çay, kek yeter.
Evet bu da mantikliBende yemek yapmayo düşünmüyorum dışarda yeriz tatlıyı da dışardan alırım evde çay yaparım bitek
İşi düşmüş ya ondan aramıştır kalacak yer bulmak için.Dün beni aradı nasılsın iyi misin diye bende ağzımın ucuyla bana da gel dedim oda olur ayarlayalım dedi öyle askıda kaldı yani eşim bugün kendi dedi cuma dan gelsin cumartesi nikaha beraber geçersiniz diye demek öyle planlamış
Merakından aramıştır gelin nasıl bir evde yaşıyor gidim de bana hizmet etsin diye aramıştır kendini davet ettirmek içinİşi düşmüş ya ondan aramıştır kalacak yer bulmak için.
Dışarıda buluşup görüşebilirsinizSelam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim
Gelirse gitmesi zor olur mecbur eve gelecek görümce sonuçta ağırlanmak ister paşalarDışarıda buluşup görüşebilirsiniz
Asla davet etmem adla.Selam kızlar biz eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz tayin durumundan dolayı ve ben 6.5 aylık hamileyim.2 gün önce görümcem yaşadığım şehre geldi amcasının düğününe ve bir hafta burda kalacak bende hafta içi çok yoğun çalışıyorum hafta sonuda amcasının nikahına katılacaz onlar pazar günü gidecekler.Sorum şu ben görümcemi hiç sevmem çünkü iyi niyetli biri değil hamileliğim boyunca beni birkez aramadı tebrik dahi etmedi sadece kardeşini tebrik etti ben kaynanamlara ilk kez el öpmeye gittiğimde daha eve girer girmez hemen elektrikli süpürgeyi elime verip evi süpürtmüştü,bu ve bunun gibi bikaç şey yaşadık ve eşimin aklına zamanında girmeye çalıştı yemek yapmayi bilmiyor gibisinden falan her neyse ben baya soğudum bundan ve evime davet edesim gelmiyor ama eşim iyi bir insan ve onun hatrına davet et diyor annem bilemedim şimdi napsam tek yaşıyorum normalde.Eşimde cuma gelsin kalsın cumartesi beraber düğüne katılırsınız diyor ne yapsam bilemedim