Kocama ve ailesine kırgınım

Hanımefendi ben çocuğu yamamaya çalışmıyorum, hafta sonu görüyor çocuğunu tatil günlerinde. Kendi paramı kazanıyorum, nafakaya da ihtiyacım yok. Ben sadece acaba düzelir mi diye düşündüm hep

Ne yapmayı planlıyosunuz? Adam zaten bebek yokken de böyle biriymiş. Siz kendi kendinize adama köle olmuşsunuz şimdi de zaten boşanma fikri size yakın değil. Bari harçlığını kesin de paniklesin

Hanımefendi ben çocuğu yamamaya çalışmıyorum, hafta sonu görüyor çocuğunu tatil günlerinde. Kendi paramı kazanıyorum, nafakaya da ihtiyacım yok. Ben sadece acaba düzelir mi diye düşündüm hep
Nafakaya sizin ihtiyacınız yok zaten hanımefendi, o sizin çocuğunuzun hakkı. Çocuğunuzun hakkını nasıl böyle kolay başkasına yedirebiliyorsunuz? Yeni moda mı bu benim nafakaya ihtiyacım yok olayları. İhtiyacınız var demedik, çocuğun yasal hakkı dedik. Zaten boşanınca da haftasonu görüşüyor çocuk tam olarak farkı nedir anlık durumun?

Ay konu sinirimi bozdu. Okudukça on kere boşandım sizin yerinize. Yanlış anlamayın hata insana mahsus , benim de kocaya milyonla para kaptırmışlığım var hani zamanında ama benim gereksiz , en azından akşamdan akşama işten eve gelip çocugun başını okşuyordu, siz göz göre göre boş yatıp , anasıyla keyif çatsın diye bı de ayrı şehirde ayrı ev açmışsiniz resmen ... Boşan bacım, çocuk bunsuz daha iyi büyür...

Son düzenleme:
Kocanızın mı nafakaya ihtiyacı var?

Niye düzelsin ki her olanak var ve adam sizi sevmiyor, çocuğunu da sevmiyor.

O çocuğu sadece siz mi yaptınız. Nafakyı biriktirip çocuğunuzun geleceği için kullanırsız. Bakıcısı, kreşi okulu derken paraya ihtiyacınız olur, hiç olmadı birikim yaparsınız...

Düzelecek gibi durmuyor

Eşiniz sizin nüfusunuza geçsin bari. Malum bebeğiniz bir değil iki olmuş. Kira falan yollamayın da görsün. Niye bu kadar ezdirdiniz kendinizi. Eşiniz altından mı? Arsa mı bu yıllar sonra değerlenecek? Dolar mı bu üç beş sene sonra kendini amorte edecek? Yooo. Niye ona da siz bakıyorsunuz o zaman.

E adamcağız işsiz güçsüz, nafakası kesilirse kirayı faturaları yazlık iaşelerini nasıl ödeyecek? Kötü yola mi düşsün ? Kurda kuşa yem mi olsun kâtip?
Tabi canım beslemek lazım minik kuşu, yoksa kaçar gider kendini besletecek başka kapı bulur.

İfade edememişim adam yanına gelmiyo sürekli yalnız çalışmıyor da bence başka bir şeyler karıştırıyor
O olabilir. Adamın ne halt ettiği belli değil bi başına aylardır, konu sahibi de harçlığını eksik etmesin faturasını yatırsın.

Saygı çerçevesinde yorum yapanlara diyecek bir şeyim yok, çok teşekkür ederim ayrıca. İnsanın bazen sanki eli kolu bağlanıyor, hareket edemiyor gibi oluyor, yaşamadan gerçekten bilinmiyormuş. Dalga geçenler de, büyük konuşmayın, aynı şeyler başınıza gelebilir, ben de zamanında büyük konuştum çünkü. Çok eğlenmek istiyorsanız tiktola falan girin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…