Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle senin adına gerçekten üzüldüm küçük olduğun için ezip üstüne çıkmaya çalışıyorlar psikolojik baskı yengesi kocanı paylaşmak istemiyor ya abla kardeş gibiler o yüzden görümcelik yapıyor yada aralarında daha önceden bişey geçmiş onu tam olarak bilemem ama ben olsaydım şimdiye ağzı burnu kırılan o elti olurdu benim evimde bana saldıracak kan alırım şırıngayla münasip yerinden kan neyse sen saygılı davranmışsın eşine gelince ne bi eş sorumluluğu ne bir baba sorumluluğu yok maalesef ki çok yıpratmış seni dayak da varsa hep olacak değişmez bu mesleklerle aşağılamak küçük görmek beğenmemek benden sana tavsiye çocuğu doğur eşine boşanma davası aç bebek küçük sana verirler zaten bebeğe nafaka sana nafaka vermek zorunda annenin evine yerleş annen bebeğe baksın sende çalış kardeşin kendi ayaklarının üzerinde dur zaten öğretmenlik ölçüyormuşsun Allah yardmcın olsun Allah kurtarsın

sinirlerim bozuldu, yarısından sonra okuyamadım.pardon dasafmısın arkadasım ne diye çekiyorsun o aileyi,evde kalmaktanm korktun..

Hakediyosun ilk günden beri şiddet ama çocuk yapmışssın seni göndermiş geri dönmüşsün. Bu adamla işşn ne ya bide çocuk yaparken hiç düşünmedin mi? Bazıları aptallığının cezasını çekiyor sadece sen de öylesin. Sürekli de doktor doktor buna tav olmuşsun gibi yoksa 40 yaşında kötü kişiliksiz bi adamın nesine bu kadar sabır. Ayrıca 36 yasındayken 16 yasındakine bakan da benim gözümde sapıktır

Okurken size kızarak okudum. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz,insan bile bile ateşe nasıl yürürün örneğisiniz resmen.
Ne yapıcam diyorsunuz birde,ne yapacaksınız boşanıp annenizle hayatınıza devam edeceksiniz. Şunu kolay kolay söylemem birde bebek yapmışsınız bile bile yazık.

İlginç geldi yazılanlar...
Şu anda koca 41 yaşında ve doktor.Ancak ne olursa olsun doktor için çizilen profil çok inandırıcı gelmedi.İlk günden itibaren doktorun yaptıkları.Adam doktor ayın yarısını köydeki ailesi ile geçiriyor.Bu adam nerede doktor.Karısı hamile testinde ilgisi alakası yok ve bu eşin kafalarını sokakta oraya buraya vuruyor vb.Tamam çok narşist meslek sahipleri var ama burada altı boş çok yer var.
Bu kişi de öğretmenlik okuyormuş.Yazdığını görünce eğitim bu kadar yerlerde mi diye düşündüm.Dilbilgisi kurallarına uymayı bilmeyen biri yarın çocuklara ne öğretecek.Bu okul işi de çok inandırıcı gelmedi.Gerçekse de vay halimize....
Derdini yazdı uzaktan izliyor. Daha da yorum yapamayacağım. Önce inanmak lazım....
Son olarak şayet bu yazılanlar gerçek ise.Akıllı ol kendine yol haritası hazırla....Okulunu bitir mesleğini eline al kendini geliştir.Kendini ve çocuğunu bu doktordan kurtar.

Son düzenleme:
Kocam annemle anlaşamıyor diyorsun, muhtemelen annenle kocan hemen hemen aynı yaşta. Arada 20 yaş var diyorsun, kocan olacak adam 18-19 yaşında evlenseydi senin yaşında çocuğu olurdu. Senin sorunun eltin gibi görünse de asıl sorun aradaki bu kadar yaş farkı, herhangi bir maddi beklentin yoksa sana bu kadar eziyet eden, şiddet uygulayan erkek kişisiyle hala daha ne işin var? Hiç mi kendine saygın yok?

eşin ve eltim psikolojik rahatsız. bunlarla hayat geçmez keşke çocuk konusunda biraz daha dikkatli olsaydınız.

Yol haritası yap demiştim.İlk maddeleri ben yazayım.
1)Bu adamı al karşına konuş.16 Yaşımda hayatıma girdin.Senelerce beni sen bırakmadın.Ben çocuktum daha.Evlendik.Benden kaç yaş büyüksün.Evlilik sorumluluklarını yerine getir öncelikle.Bu yaptıklarını düşün bir doktora bir eşe yakışıyor mu.Yok yakışıyor diyorsan haklarımı ver ayrılalım diye konuşmanı yaparsın kararlı bir şekilde.Bu adamın karşısında ezilme dik dur önce.Bu adamlara da bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapmayın.Adamı hayatının önceliğinden çıkart önce.
2) Bir daha kötü muamele gördüğümde seni önce polise arkadan bu belgelerle işyerinde ki amirine şikayet edeceğim seni tüm ülkeye rezil edeceğim dersin. Gör tepkisini yapabilir mi.Hangi doktor rezil olmayı göze alabilir.
2)Her şeye rağmen dayak ve kötü muameleye devam ederse Kades indir telefonuna hemen polisi ara..
16 Yaşında kandırılmışsın 36 yaşındaki doktor tarafından şimdi gözünü aç artık..
Yol haritasının devamı senden...

Son düzenleme:
Ay okuyamadım hepsini Allah aşkına bi paragraf koyun ya..

16 yaşındayken nasıl 36 yaşında adamla ilişki niyetiyle görüşüp konuşuyorsunuz?

Sapıklık bu?

Üniversite okurken de mi aklınız başınıza gelmedi, ya ben 20 yaşındayım adam 40 yaşında demediniz?
Spor yapıyormuş, giyimine dikkat ediyormuş, genç gösteriyormuş bla bla bla...

Adam 5 parasız 40 yaşına gelmiş araba alamamış ki yaşadığı yerde çok lazım, 40 yaşına gelmiş ayrı ev açamamış ana baba bacı gardaş hepiniz aynı evdesiniz evlendikten sonra. Ne sporu ne giyinmesi Allah aşkına?

Kusura bakmayın ama ben melek gibi davranan, saygılı seviyeli, olgun ve aklı başında bir adamın bir anda düğünden sonra babanın evine git bi daha gelme diyecek kadar değiştiğini hiç sanmıyorum.

Muhakkak öncesinde kendini belli etti ve siz görmezden geldiniz.

Sonuç hüsran.

Hamile kalmadan boşayın şunu.

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızı sinir krizi geçirerek okudum vallahi de billahi de tüm yaşadıklarınızı hakediyorsunuz. Hiç kimse duyar kasmasın bu pedofoli adamın zorbalığını ta nişanlıyken görüp devam edip sürekli fiziksel-psikolojik şiddet görüp birde hamile kalıyorsanız size herşey haktır. Ama olan gene günahsız bir çocuğa olacak çok yazık. Bir de okuyormuşsun öğretmen olacakmışsın. Kör cahil insanların bile artık kafası basıyor ya gerçekten yazıklar olsun sonunuz mezar taşı çok üzgünüm ama haberiniz olsun

Bana covid den dolayı sokağa çoksa yasakları olduğunda doktorun ailesinin yanında köyde kalması dikkatimi çekti. Doktorlar çalışmıyor muydu kapanmalardan muaf değil miydi o dönem

Yazık olmuş kendinize, hatanın neresinden dönseniz kar. Daha çok gençsiniz. Kaç yaş büyük adam nasıl idare edemez ya hem küçücük kızla ne işi var? Bir de ibisi didisi herkes dalınıza binmiş, ufacık kadını idare edememişler, yavrum kızım ablacım diyip yardımcı olması gereken koca koca insan bunlar ya

Ben inanmadım. 16 yaşında neredeyse babası yaşında biriyle görüşmeye başlıyor. Ne ara okul bitirecek de üniversite okuyacak falan filan. 20 yaş var ama belli olmuyormuş. Dünyanın sporunu da yapsa belli olur kusura bakmayın. Adam doktor ama ne hikmetse köyden çıkmıyor, birikimi yok , evlendiğinin ertesi günü yaylaya gidip 3 gün gelmiyor , elti fingirdek ama ne hikmetse kuran kursunda öğretmen, olamaz mı olabilir elbette ama hassas konularda böyle sivrilikler , hepsi de bir araya toplanmış. Hiç inandırıcı değil. Kaldı ki konu sahibi 1 mesaj yazıp banlanmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…