kocam ve arkadaslari.

kaymerikaa

sen bana yangın ol, ben sana rüzgar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
750
363
kocam beni evde ailesiyle yanliz birakip arkadaslariyla okey oynamaya gitti. gelde dogusmeee gelde canini skma >[

ayda yilda bir gorustugu arkadaslariysa mahalleden falan sikinti yapmayin bence. aliskanlik haline getirdiyse bu durumu siz de ailesine gitmeyin bu sartlar altinda.

ayda yilda bir gorustugu arkadaslariysa mahalleden falan sikinti yapmayin bence. aliskanlik haline getirdiyse bu durumu siz de ailesine gitmeyin bu sartlar altinda.
biz ailesiyle yasiyoruz ve aksamlari ben onlarla yanliz kalinca cok kasiliyorum. ayda hatta haftada bi olsa yine raziyim. ama hergun aksam bi bahneyle evden ckiyo. arkadaslariyla oldgna eminim o yonden bi suphem yok ama bu durum beni deli ediyor.

biz ailesiyle yasiyoruz ve aksamlari ben onlarla yanliz kalinca cok kasiliyorum. ayda hatta haftada bi olsa yine raziyim. ama hergun aksam bi bahneyle evden ckiyo. arkadaslariyla oldgna eminim o yonden bi suphem yok ama bu durum beni deli ediyor.

Ayni evde neden yasiyorsunuz..oyle kiziyorumki ayni evde yasayanlara.ev ev ustune mi olur.hangi devirdeyiz?
Siz karsi cikmadinizmi...
Ayni evde kalipta kim mutlu olmus allah askina?
Esinizde muhtemelen sikintidan kaciyor.
Insanin kendi evindeki rahatlik baska..sorununuzun koku bence bu.

Yeni evlisiniz sanirim..
Her aksam cikmasi tabi can sikici. Niye beraber cikmiyorsunuz ki?

evli atkadaslari yok mu onlar disardayken siz de esleriyle birbirinize gelip gitseniz keske. insan sikilir tabi haklisiniz. siz de yatak odasina cekilin kitap falan okuyun bari

Sen dün de eşimden çok soğudum diye konu açmıştın değil mi? Belkide bu yüzdendir soğuman. Hiç evlilik yaşamamışsınız ki. Yani adapte olamamışsın, ailesi ile yaşıyorsun. Özel anlarınız bile kısıtlı. Daha 19 yaşındasın eşin bile bana göre evlenmek için çocuk yaşta 21 yaşında. Hadi evlendin neden birlikte yaşamayı kabul ettin. İkinizde çok küçüksünüz bence evlilik için.

ben daha on dokz yasindayim ufak evlendm soracaksnz smdi nden erkenden evlendn kaciyomuydu koca diye ama napiyim ksmet ve çalışıyorum bazen nobetlere de gidiyorm bi evi cekip cevirmem zordu malesef. ailesnn yannda kalmaktan bi sorunum yok benm ama o rhatsz oluyo babasnn yannda oturmaktan . sebeb sordgmda ise bosver deyip duruyo. kendiside istedi beraber kalmayi onceden de anlastik aksamlari dsari yok diye ama duramiyo cikiyo .

Sizin yok amabakin esiniz rahatsiz bu durumdan.
Istediginizi yapin o adam rahat edemicek.
Bence ayri eve cikmak icin diretin ilerdeki huzurunuz icin.

evli atkadaslari yok mu onlar disardayken siz de esleriyle birbirinize gelip gitseniz keske. insan sikilir tabi haklisiniz. siz de yatak odasina cekilin kitap falan okuyun bari
zaten genelde yorgun oluyorm dedgnz gbi kitap falan okuyorum kendme ugras buluyorm. bu siteyede yeni uye oldum burda falan takılıyorum.

Sizin yok amabakin esiniz rahatsiz bu durumdan.
Istediginizi yapin o adam rahat edemicek.
Bence ayri eve cikmak icin diretin ilerdeki huzurunuz icin.
dogrusunuz ama simdi ayri eve ckacak maddiyatmz yok. yeni dugun oldu onun masraflari falan filon baya bi borca girdik. bu skntilari bile bile de ayri eve cikalm diye israr etmek de istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacagmi inanin.

" e evde dursam ne olacak öyle oturuyorz anne baba yaninda gece gelip yatarim yanina simdi oyuna gideyim" diyordur.

Esinize bu tavirlari devam ettiği sürece ayri eve cikmak için her gün basinin etini yiyin ya ayri eve cikar ya disari cikmaz seninle oturur...seçimini yapsin.

Her şeye tamam demek zorunda değilsiniz habernz olsun

dogrusunuz ama simdi ayri eve ckacak maddiyatmz yok. yeni dugun oldu onun masraflari falan filon baya bi borca girdik. bu skntilari bile bile de ayri eve cikalm diye israr etmek de istemiyorum. Bilmiyorum ne yapacagmi inanin.
Oy oy...
Cidden sikintili..esinizle konusacaksiniz tamam diyecek Sonra yine devam edecek.aileyle birlikte yasayincada agiz tadiylada tartisamayacaksiniz belkide.
Allah yardimcin olsun..

hemde defalarcaa . ama babasmin yannda rahat olamıyorum sklyrum vb. bahaneler söylüyor hep
sımdı gelınce yıne konuş odanızda. olamdı yarın veya musaıt olduğunuzda bı dışarı cıkın konsun sen gezıon tozuon ben burda ananla babanla oturuom de

bır haftanı bana ayırsan obur hafta ben sesımı çıkarmam de.
benımde akranlarla oturmaya gezmeye ıhtıyacm var de.
anan baban baba kaynana kayınbaba ben onlarla butttuuuuuun gun ne oturup konusabılrıım de...

aynen dedgniz gibi diyo. bende ona e o zaman nden evlendk ben burda kasilip oturacagma kendi evimde yayilarak otururum tv mi izlerm diyorum. ne alakasi var konuyu carpitma bilmem ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…