S sunworyy Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 128 25 13 28 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilinmez Sorular #61 Ne demek cevap vermedi ya. Kestirip atmak istiyorsa bile bir cevap verir insan
S sunworyy Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2024 128 25 13 28 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilinmez Sorular #62 rakkauspakkaus .!.: Karılarına hizmet etmek ağır gelir ama arkadaşlarının köpeği olurlar, "kılıbık" etiketi yememek için. Mantık sıfır. Hayattan direkt olarak atılması gerekir bu tipin. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden arkadaşlarına aşırı düşkün erkekten olmazzz
rakkauspakkaus .!.: Karılarına hizmet etmek ağır gelir ama arkadaşlarının köpeği olurlar, "kılıbık" etiketi yememek için. Mantık sıfır. Hayattan direkt olarak atılması gerekir bu tipin. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden arkadaşlarına aşırı düşkün erkekten olmazzz
R rakkauspakkaus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Kasım 2024 300 575 18 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilinmez Sorular #63 Bilinmez Sorular .!.: Yok şerefsiz cevap vermedi adı paşa ben de paylaşım yaptım ağaçtan masa yavşakdan paşa olmaz hayırlı cumalar yazdım Genişletmek için tıkla... Siz ısrarla aklınızın onda olduğunu belli ediyorsunuz
Bilinmez Sorular .!.: Yok şerefsiz cevap vermedi adı paşa ben de paylaşım yaptım ağaçtan masa yavşakdan paşa olmaz hayırlı cumalar yazdım Genişletmek için tıkla... Siz ısrarla aklınızın onda olduğunu belli ediyorsunuz
Bir Eylul Aksami Guru Pro Üye 3 Şubat 2018 6.309 24.472 348 28 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilinmez Sorular #64 Üzgünüm sizi sevmiyor. Ne yapsanız boşa. Umarım ileride karşınıza sizi hak eden biri çıkar
Aybalahanim Berhudar ol evladım. Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2024 1.715 3.547 48 14 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Bilinmez Sorular #65 Bilinmez Sorular .!.: Çoktan bitirdim adı Paşa bugün bir durum attım ağaçtan masa yavşakdan paşa olmaz yazdım umarım anlamıştır Genişletmek için tıkla... Yalnız ağaçtan masa olur
Bilinmez Sorular .!.: Çoktan bitirdim adı Paşa bugün bir durum attım ağaçtan masa yavşakdan paşa olmaz yazdım umarım anlamıştır Genişletmek için tıkla... Yalnız ağaçtan masa olur