kocam ve arkadaslari.

ben kimsenn uzerine yuk oldgmuzu düşünmüyorum bizim birlikte yasamamizdan annesnnde babasnnda skntsi yok. dogrusunz ayri yasamann tadi ayridir farklidr ama bi sure boyle olmak zornda. yorm icn tsk.

Hiç bir aile çocuklarına yük oldunuz bize demez ama illaki onların yaşamını etkileriz...Rahat bir aile hayatları olmaz ve aynı şey sizin içinde geçerli. Sizin sağlıklı bir birlikteliğinizin olması için ayrı ev şart ama demek ki gerçekten durumunuz müsait değil. Ne diyelim Rabbim yardımcınız olsun.

Haftada bir ya da ayda bir kaç kere arkadaşlarıyla bu şekilde görüşmesi normal hatta sağlıklı bir şey ama her akşam çok fazla. Haftada bir iki çıkıyorsa diğer günlerde de seninle evde ya da dışarıda birlikte vakit geçirmesi, dışarı çıkarması lazım. Hoşlanmadığın bir durum varsa tavrını çok net koy canım. Başta nasıl alışınılırsa öyle gider evlilikte her şey. Her akşam çok fazla, kendini benim yerime koy, ben de gencim yaşıtlarımla ve senle vakit geçirmek istiyorum diye güzellik ve tatlı dille anlat. Baktın olmuyor çalışan bir kadınsın, sen de bir kaç arkadaşını ayarla o dışarı çıkacağında ben de bu akşam arkadaşlarla şuraya gidiyorum de. Noluyor moduna girerse e sen arkadaşlarınla vakit geçirecekten benim de hakkım ben arkadaşlarımla vakit geçiricem, gencim çalışıyorum benim de gezmeye eğlenmeye rahatlamaya hakkım var de. Mutlaka orta yolu bulmak zorunda kalacaktır. Erkekler bazen biz gözlerine sokmadan bazı şeyleri fark edemiyorlar.

Kasılarak oturuyorum dediniz sonrasında benim bi sorunum yok ailesiyle dediniz allah aşkına yahu bi tas çorba için ev ev üstüne kurmaya değer mi ? 2Gün az yersiniz ne bileyim dana değil tavuk yersiniz yine de eve gelince kendi evim dersiniz. ha bu arada ekleyeyim ben bu adamın siz ayrı eve çıksanız da akşam gezmelerinden geri kalacağına inanmıyorum, ne olur kaynanan kaynatanla oturmazsın da tek başına oturursun o olur yani balık baştan kokmuş bacım

Kasılarak oturuyorum dediniz sonrasında benim bi sorunum yok ailesiyle dediniz allah aşkına yahu bi tas çorba için ev ev üstüne kurmaya değer mi ? 2Gün az yersiniz ne bileyim dana değil tavuk yersiniz yine de eve gelince kendi evim dersiniz. ha bu arada ekleyeyim ben bu adamın siz ayrı eve çıksanız da akşam gezmelerinden geri kalacağına inanmıyorum, ne olur kaynanan kaynatanla oturmazsın da tek başına oturursun o olur yani balık baştan kokmuş bacım
benm annesyle babasyla problemim yok. siz kayinbabanzn yannda koltuga rahatca yayilarak oturuyo msnz. lutfen biseyleri bilmeden aksi yorum yapmayn. insallah siz oyle bi duruma dusmessniz.

Erkekler hemşir olmuyor muydu
o zaman biz ne yapalım
kocan nede olsa ev kalabalık canı sıkılmaz der gezer
ayrıca rahat rahat baş başa vakit geçirmezsiniz
adam ne yapsın
çoğu insan hemşir deynce ne oldgnu anlamıyor o yuzden oyle dedm. neyse ypcak bse yk

Cnm benim üzülme hem yaşınız küçük hemde daha çok yeni evlisiniz..erkekler malesef evliliği hemen kabullenemiyorlar..zamanla düzelecektir herşey..sadece sabır tabi birbirinizi kırmadan incitmeden..tatlı dille anlat eninde sonunda anlayacaktır

Cnm benim üzülme hem yaşınız küçük hemde daha çok yeni evlisiniz..erkekler malesef evliliği hemen kabullenemiyorlar..zamanla düzelecektir herşey..sadece sabır tabi birbirinizi kırmadan incitmeden..tatlı dille anlat eninde sonunda anlayacaktır
umarım oyle olur. erkekler gec olgunlasirmis. insallah duzelr bi zaman sonra.

Ayni evde neden yasiyorsunuz..oyle kiziyorumki ayni evde yasayanlara.ev ev ustune mi olur.hangi devirdeyiz?
Siz karsi cikmadinizmi...
Ayni evde kalipta kim mutlu olmus allah askina?
Esinizde muhtemelen sikintidan kaciyor.
Insanin kendi evindeki rahatlik baska..sorununuzun koku bence bu.

herşey tamamen duygusal canım yanı paradan kaynaklanıyor yoksa kim ister ki aynı evde kalmak....

X