Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün sen de kendi anne babanı çağır . Cümbür cemaat gidin, bakalım tepkisi ne olacak?Merhaba Kızlar,
Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.
Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.
Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.
Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.
Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.
Ne yapmalıyım sizce?
Bizim cocugumu emmeyi bıraktı sutten kesileli çok olduMerhaba Kızlar,
Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.
Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.
Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.
Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.
Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.
Ne yapmalıyım sizce?
Peder yokmu? Anneside gelmek istemez belki , benim kv olsa siz beraber gidin derHayır tek cocugu sanki eşimde değil diğer cocukları götürsün bu neden üstleniyor her şeyi
Na alaka torun seviyor o da sonuçta karşılıklı bu. Ayrıca hediye alırsınız o hafta evine meyve vs alırsınız cocuğu bırakırken de tamam yani. Heryere özellikle uzun yere neden gelsinki. Ben uzun yolculukları seviyorum. Çocuk arkada uyuyor. Biz eşimle önde sesli kitap sarkı vs dinleyerek gidiyoruz. Benim için güzel bir alan oluyor. Kayınvalide ne alaka yani. Ayrı bir plan olur aileli tamam. Ama her uzun yola saçma ciddenKarne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.
Cocuk okula mı gidiyor?Karne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.