Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor

Aferin kız iyi demişsin. Kaynanan çok bidi bidi yapiyorsa eşin arada da kalıyor olabilir sesi kesilsin diye

Kv ve kp evliliği nasıl? Kesin adam karısıyle gezmiyordur, ilgisizdir. Eşin de anam anam garip anam dedirtilerek büyümüştür.

Merhaba Kızlar,

Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.

Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.

Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.

Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.

Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.

Ne yapmalıyım sizce?
Bir gün sen de kendi anne babanı çağır . Cümbür cemaat gidin, bakalım tepkisi ne olacak?

Merhaba Kızlar,

Kocam Ne Zaman Uzun Yola Bir Yere Gitmek İstesek Annesini Götürmek İstiyor.

Uzun zamandan sonra eşim ve çocuğumla bir yere gitmek istedim. Eşim hemen annemde gelsin, ayıp olur.

Yaa ne ayıbı evimiz ayrı yolumuz sapa diyorum bozuldu. Çok okul tatilinde çocuğu annesi bakacakmış ayıp değil miymiş.

Değil diyorum anlatamıyorum kafayı yicem.

Gitmiyorum! sen anneni de al istediğiniz yere gidin dedim.

Ne yapmalıyım sizce?
Bizim cocugumu emmeyi bıraktı sutten kesileli çok oldu
Sen daha annenın memesinden ayrılamadın mı pes deyin

Olmadı sende aileni topla

Ben bu şekilde senden soğumaya başlıyorum artık, seni yetişkin bir birey olarak değil annesinin 5 yaşında ki çocuğu gibi görmeye başladım, ve korkarım böyle giderse kendini bende iyice bitireceksin, ya evli çocuklu yetişkin bir adam gibi davran yada günü gelince bana neden diye sorma. Ben sana diyeceğimi dedim şimdi karar senin diyip eline el bombasını bırakın o düşünsün!

Sizin annenizi kendi annesini çocukları alsın gitsin vır vır dır dır oh pek güzel olur.Sizde kafanızı dinleyin

Karne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.
Na alaka torun seviyor o da sonuçta karşılıklı bu. Ayrıca hediye alırsınız o hafta evine meyve vs alırsınız cocuğu bırakırken de tamam yani. Heryere özellikle uzun yere neden gelsinki. Ben uzun yolculukları seviyorum. Çocuk arkada uyuyor. Biz eşimle önde sesli kitap sarkı vs dinleyerek gidiyoruz. Benim için güzel bir alan oluyor. Kayınvalide ne alaka yani. Ayrı bir plan olur aileli tamam. Ama her uzun yola saçma cidden

Ay şöyle bı hayal ettim iki anne bı güzel konuşuyor çocuklar babada arada su tuvalet ihtiyaci yemek tatlı molası cips çukurlata istemeler falan iki annede bı güzel lafa dalıyor eşinizin burnundan geliyor çocuklarla hani o günde çocuklar baba baba tutturuyor anane babanede durmuyor yazdıklarınizdan 😂 Hayalî bile iyi gelir yani😁

Otel filansa aynı odada mı kalacakmış tövbe tövbe 🤣🤣 aranızada yatsın ayıp olmasın ayy nedir bu erkeklerin sütten kesilmemiş halleri kaynana olsam ben gitmem şahsen oğlum çağırsa bile

Şimdi burada yazdın, dertleştin, fikir sordun .emek verdik sonuçta yorumlarla. Bizim de hakkımız o tatile gitmek. Toplayın hepimizi, aileleri güzel bir yurt dışı turuna falan götürün. Öyle saça böyle tarak yani. Eşin saçmalamış tamamen.

Karne tatilinde 1 hafta çocuğa bakacakmış ayıp değil miymiş.
Cocuk okula mı gidiyor?
E o zaman cocugum küçük neden diyorsunuz? Gayet buyumus. Sizle her yere gelebilir. Uyum da saglayabilir. Ben olsa ben kızımla surata gideceğim. Semçn de annenleri gezgirebilirsin dersin.
Bırak tatsızlık cıksın. Annesi belki sorar gelen niye yalnız gitti diye de onlar belki kuyruk olmayı bırakır.

X