- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
ben kimsenn uzerine yuk oldgmuzu düşünmüyorum bizim birlikte yasamamizdan annesnnde babasnnda skntsi yok. dogrusunz ayri yasamann tadi ayridir farklidr ama bi sure boyle olmak zornda. yorm icn tsk.
ilk baslarda bende problem etmiyodm ama dozunu asinca insann cani sklyo anlatilcak gbi degl
evet19 yaşındasınız
evlisiniz
eşinizin ailesi ile yaşıyorsunuz
artı hemşiresiniz
öyle mi
Senin maaşın bile ayrı eve çıkmaya yeter
21 yasnda. evet maasm iyi ama ben ilerde daha iyi bi hayat yasamak icn calsyrum. esimde oyle. su an borc oduyorz ve birikim yapmamz gerekiyoSenin maaşın bile ayrı eve çıkmaya yeter
eşin kaç yaşında bu arada
İleride rahat edicem derken en güzel yılların gidiyor farkında mısın?21 yasnda. evet maasm iyi ama ben ilerde daha iyi bi hayat yasamak icn calsyrum. esimde oyle. su an borc oduyorz ve birikim yapmamz gerekiyo
benm annesyle babasyla problemim yok. siz kayinbabanzn yannda koltuga rahatca yayilarak oturuyo msnz. lutfen biseyleri bilmeden aksi yorum yapmayn. insallah siz oyle bi duruma dusmessniz.Kasılarak oturuyorum dediniz sonrasında benim bi sorunum yok ailesiyle dediniz allah aşkına yahu bi tas çorba için ev ev üstüne kurmaya değer mi ? 2Gün az yersiniz ne bileyim dana değil tavuk yersiniz yine de eve gelince kendi evim dersiniz. ha bu arada ekleyeyim ben bu adamın siz ayrı eve çıksanız da akşam gezmelerinden geri kalacağına inanmıyorum, ne olur kaynanan kaynatanla oturmazsın da tek başına oturursun o olur yani balık baştan kokmuş bacım
esimde hemşire. ya oyle tabi ama yapcak baska bseym yok malesefİleride rahat edicem derken en güzel yılların gidiyor farkında mısın?
umarım eşinin işi iyidir
oyle ypyom smdlikaaaa ozaman haklısın.süreklı ypıyorsa evet can sıkar.sende çek restını yuz werme cıkamasın
Erkekler hemşir olmuyor muyduesimde hemşire. ya oyle tabi ama yapcak baska bseym yok malesef
çoğu insan hemşir deynce ne oldgnu anlamıyor o yuzden oyle dedm. neyse ypcak bse ykErkekler hemşir olmuyor muydu
o zaman biz ne yapalım
kocan nede olsa ev kalabalık canı sıkılmaz der gezer
ayrıca rahat rahat baş başa vakit geçirmezsiniz
adam ne yapsın
Dert etme o zamançoğu insan hemşir deynce ne oldgnu anlamıyor o yuzden oyle dedm. neyse ypcak bse yk
evetDert etme o zaman
sen de çık arkadaşlarına git
evde oturma
çalışıyorsan ortamın vardır
Cnm benim üzülme hem yaşınız küçük hemde daha çok yeni evlisiniz..erkekler malesef evliliği hemen kabullenemiyorlar..zamanla düzelecektir herşey..sadece sabır tabi birbirinizi kırmadan incitmeden..tatlı dille anlat eninde sonunda anlayacaktır
umarım oyle olur. erkekler gec olgunlasirmis. insallah duzelr bi zaman sonra.Cnm benim üzülme hem yaşınız küçük hemde daha çok yeni evlisiniz..erkekler malesef evliliği hemen kabullenemiyorlar..zamanla düzelecektir herşey..sadece sabır tabi birbirinizi kırmadan incitmeden..tatlı dille anlat eninde sonunda anlayacaktır
Ayni evde neden yasiyorsunuz..oyle kiziyorumki ayni evde yasayanlara.ev ev ustune mi olur.hangi devirdeyiz?
Siz karsi cikmadinizmi...
Ayni evde kalipta kim mutlu olmus allah askina?
Esinizde muhtemelen sikintidan kaciyor.
Insanin kendi evindeki rahatlik baska..sorununuzun koku bence bu.