kocam ve arkadaslari.

sımdı gelınce yıne konuş odanızda. olamdı yarın veya musaıt olduğunuzda bı dışarı cıkın konsun sen gezıon tozuon ben burda ananla babanla oturuom de

bır haftanı bana ayırsan obur hafta ben sesımı çıkarmam de.
benımde akranlarla oturmaya gezmeye ıhtıyacm var de.
anan baban baba kaynana kayınbaba ben onlarla butttuuuuuun gun ne oturup konusabılrıım de...
demedm mi saniyosnz defalarca soyledim tık yok adamda. bakin saat kac oldu hala gelmedi. seytan diyo kitle odann kapisini giremesin. nerde yatarsa yatsın

gerçekten can sıkıcı..
bekar hayatına devam eden bir erkek vakası..
geldiği zaman da aaa iyiymiş yatağımda bir de kadın var diyecek keyfine bakacak..

aynen dedgniz gibi diyo. bende ona e o zaman nden evlendk ben burda kasilip oturacagma kendi evimde yayilarak otururum tv mi izlerm diyorum. ne alakasi var konuyu carpitma bilmem ne diyo

Maalesef bunlar evlenmeden önce düşünülecek seylerdi. Adı üstünde "evlenmek" bunlarla karsilasacgnzi tahmin etmeliydiniz.

Umarim evinize kavusursunuz en kısa zamanda

Can sıkıcı bir durum gelenler senden çok eşinin misafiri evde kalıp ağırlaması gerekirdi
Eşinin ailesi ne diyor bu duruma?
babasi cok sinirleniyo kiziyo koca evli adama ama dinleyen kim. kac kere şikayet ettim babasna beni dinlemiyo sizi dinlesn diye ama yok. buyuk bi ders lazim ona amaa ne yapmalym bilmiyorum

gerçekten can sıkıcı..
bekar hayatına devam eden bir erkek vakası..
geldiği zaman da aaa iyiymiş yatağımda bir de kadın var diyecek keyfine bakacak..
o kadar uzun boylu degil. kendsne cevabmi cok guzel veriyorm. simdiye kdar kimn yanndaysan git smdide onnla yat deyip arkami donup yatıyorum. yalvariyo yakariyo ama nafile

Maalesef bunlar evlenmeden önce düşünülecek seylerdi. Adı üstünde "evlenmek" bunlarla karsilasacgnzi tahmin etmeliydiniz.

Umarim evinize kavusursunuz en kısa zamanda
evlenmeden once defalarca konstuk. nisanlykende surekli aksamlari dsari cikardi cikma dedgmde ise sen yanma gel bi evlenelim bak ben bdha dsari cikiyomuyum bunaldim bende ondan ckiyorm dedi. soz verdi cikmayacagna dair. ama evlendk ikinci ay nolur bi saat cikayim dsari diye izin almaya basladi bi kaç gune bi izin veriyodm cok skmaym diye ama iste bi kere taviz verince clkni ckardi. buda bnm kaderm artik napaym

demedm mi saniyosnz defalarca soyledim tık yok adamda. bakin saat kac oldu hala gelmedi. seytan diyo kitle odann kapisini giremesin. nerde yatarsa yatsın
Biz de ne zaman kayınvalide evine gelsek kocamın yüzünü görmüyorum.
Resmen beni atıp kaçıyor.
Az önce telefonda kavga ettim dedim gelme hafta sonunun tamamını sevgili arkadaşlarınla geçir. Özür diledi gelecem falan telefonu kapattım.
Kayınvalidemlerin evi iki daire üzeri. Biz geldiğimizde eltim evini bize ayırıyor rahat edelim diye, kendisi kayınvalideme geçiyor. Dedim gelme açmayacağım kapıyı. Gitsin rezil olsun ailesine. Gece yarıları eve geliyor ya resmen.

Biz de ne zaman kayınvalide evine gelsek kocamın yüzünü görmüyorum.
Resmen beni atıp kaçıyor.
Az önce telefonda kavga ettim dedim gelme hafta sonunun tamamını sevgili arkadaşlarınla geçir. Özür diledi gelecem falan telefonu kapattım.
Kayınvalidemlerin evi iki daire üzeri. Biz geldiğimizde eltim evini bize ayırıyor rahat edelim diye, kendisi kayınvalideme geçiyor. Dedim gelme açmayacağım kapıyı. Gitsin rezil olsun ailesine. Gece yarıları eve geliyor ya resmen.
damdan dusunce ne olur diye baska damdan dusene sor demisler. asagi yukari ayni seyleri yasiyorz.

Valla hepimiz borç harç evlendik ama kimsenin üzerine de yük olmadık evlenirken. Madem sıkıntıya gelemiyordunuz o zaman düğünü erteleseydiniz. Bazen değil, genelde sıkıntıları biz kendimiz yaratıyoruz. Ev ev üstüne olunca durum bu hatta keşke evlenmeseydim'e kadar gider sizin sorunlarınız. Bir cesaretle kendi evinizi kurun bak görün ne rahatmış diyeceksiniz. Allah yardımcınız olsun ne diyelim...

21 yasinda bir cocukla evlenirseniz sokaktan eve sokamazsiniz iste boyle :KK14: arkadaslariyla oynamayi evde tv karsisinda cay icip cekirdek citlemeye tercih eder...
bunlari evlenmeden konusup dusunmeliydiniz, madem bir evi çekip cevirecek maddi manevi gucunuz yok neden evleniyorsunuz cidden anlamiyorum :KK51:

Hem ailesiyle tek kalınca kasılıyorum diyorsunuz onlarla yalnız bırakıyor diyorsunuz konyda sonra da benşm ailesiyle oturmakta sorunun yok diyorsunuz. Daha 19 yaşında hem de daha 21 yaşıbda biriyle evlendiysen nöbetim oluyor filan deneyip o evliliğin sorumluluğunu alıp ayrı eve çıkacaktın ya da maddi olarak para biriktirdiğinde evlenecektin eşindr daha olgunlaşmamış ki

17 - 18 yasindaki genc kizlar bile bir evi cekip ceviriyor , sen 19 yasinda neden bir evi cekip cevirmiceksinki ??
esimde bende hemsireyiz. ve ozel hastanede çalışıyoruz. belki biliyosnzdur ozel hastane sartlarini haftada elli saat calisiyoruz nerdeyse. eve gelince canmiz ckiyo ve esim olsun ben olayim eve gelince hazirda bir tas corba olsun istiyorz. ayrca bunun temizlgi derlemesi toplamasi bilmemnesi. acikcasi goze alamadm.

Valla hepimiz borç harç evlendik ama kimsenin üzerine de yük olmadık evlenirken. Madem sıkıntıya gelemiyordunuz o zaman düğünü erteleseydiniz. Bazen değil, genelde sıkıntıları biz kendimiz yaratıyoruz. Ev ev üstüne olunca durum bu hatta keşke evlenmeseydim'e kadar gider sizin sorunlarınız. Bir cesaretle kendi evinizi kurun bak görün ne rahatmış diyeceksiniz. Allah yardımcınız olsun ne diyelim...
ben kimsenn uzerine yuk oldgmuzu düşünmüyorum bizim birlikte yasamamizdan annesnnde babasnnda skntsi yok. dogrusunz ayri yasamann tadi ayridir farklidr ama bi sure boyle olmak zornda. yorm icn tsk.

X