Lütfen Bana Fikir Verin

Sevgilim gereksiz sorumsuz.. Dün arkadaşlarıyla beraberdi şarjım %1 arkadaşım beni eve bırakacak dedi saat 21:00 dan sonra ses yok. Sabah içmişiz uyuya kaldım dedi arkadaşına mesaj atmıştım bıraktın mı diye sevgilimin fotoğrafını atmış yenge burada kaldı diye. Bugün bir işi vardı akşam yoğun olmazsan görüşürüz dedim tamam dedi üstüne düşmedi eve gitti ardından annemlerle işim var dedi 10 dakika sonra erteledim pazar gününe özledim gelsen dizi izlesek dedi bende saat kaç oldu yarın çıkarız dedim yarın arkadaşlarımla olacağım dedi cumartesi şehirdışına çıkacak pazar günü ailesiyle işini halledecek totalde 6 gün boyunca görüşemiyoruz. En son pazartesi görüştük. Bugün 20:00 gibi yazdı saat 00:15 birdaha ses yok. Lütfen akıl verin ben yetemiyorum kendime.
Şu an neyse evlenince 2 ile çarp. Güzelce konuşmayı yap ve bitir.Mesaj vs gereksiz şeyler . Evime gel özledim. Gel fan Fin yapalım demek bu. Arkadaşları senden öncelikli. Tipik keko bir tip. Yenge vs.nedir yaa mal misiniz oğlum 😅Kendini de boş yere üzme. Attığın tekme kuvvetli olsun.😅

Bu şarjının bitmesi müsaitsit olmayısı bana aldatılmayı anımsattı. Kanıt gibi foto atılması filan..
Ki umursamıyor cok belli.
Bence ne yazarsa yazsın cevap verme.
Ev modu= takmıyor seni.

Sana değer ve öncelik vermeyen birinin alacağı tek şey YOL olmalı bunu hiç unutma sen değerlisin en iyisini ve en güzelini hak ediyorsun🙏🏻
Saat 11:51 cevap yok gebermiştir umarım😄

Eklentiler

• IMG_9489.jpeg
    IMG_9489.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 27
Sevgililinizmi oglunuzmu niye bu kadar merakla iz sürer gibisiniz.Anne oğlunu merak eder ya .Onun gibi.Size zaman ayirmiyorsa kendi bilir.Size zaman ayıracak keyifli uyumlu daha çok goruseceginiz biri olsa mesela hayatınızda.Cok daha güzel olur bence Evlenip duzelirmi diye bekleyio zor düzelir dediğim olaya dönmüş.Bu kadar fragmandan sonra ben bu diziye bir final yapardım.

Bu ilişkiyi inşallah evliliğe tasimazsiniz sevgili iken böyle yaşayan adam evlilikte eve uğramaz bu konuda ciddiyim.Genede bilemem belki yaşı genç hayatını yaşamak istiyor sizinle gelecek düşünmüyor yada uyum yok.Buda olabilir.Bana sizi çok önemsiyor gibi gelmedi İlişkilerde kendi değerimizi kendimiz belirleriz ne kadar aza raziysaniz o kadar az olur .Burdan bakınca peşinden koşuyor gibi geldiniz . Bilemem

Bu ilişkiyi inşallah evliliğe tasimazsiniz sevgili iken böyle yaşayan adam evlilikte eve uğramaz bu konuda ciddiyim.Genede bilemem belki yaşı genç hayatını yaşamak istiyor sizinle gelecek düşünmüyor yada uyum yok.Buda olabilir.Bana sizi çok önemsiyor gibi gelmedi İlişkilerde kendi değerimizi kendimiz belirleriz ne kadar aza raziysaniz o kadar az olur .Burdan bakınca peşinden koşuyor gibi geldiniz . Bilemem
34 yaşında yaşayacağı çok birşey olduğunu düşünmüyorum 1.5 yıl süren bir ilişkide merak devreye giriyor haliyle ama bu işin sonunda gördük ki en azından ben böyle düşünüyorum gece geziliyor sabah uyuyakaldım rolüne giriliyor..

Bence o hayatından memnun hayatında size verdiği zaman bu kadar .Genede kendiniz bilirsiniz ilk 6 aya bakmayın o flört devri herkesin ki süper geçiyor.Onu çıkarın ve öyle tartın.İliskinin senesi değil hissettirdikleri önemli .Sizinki bitmiş kaniksanmış orda bir köy var uzakta ya dönmüş sanki.Hani gitmesekde gormesekte gibi.Bence mutlu olmadığınız yada değer manasında ilgi manasında hoş tutulmadiginiz bir iliskiyi alışkanlık yada sevgiden zorlamayın.Hayat bazen sabırla bekler bırak ki daha iyisi gelsin diye.İyi kararlar dilerim

Sevgilim gereksiz sorumsuz.. Dün arkadaşlarıyla beraberdi şarjım %1 arkadaşım beni eve bırakacak dedi saat 21:00 dan sonra ses yok. Sabah içmişiz uyuya kaldım dedi arkadaşına mesaj atmıştım bıraktın mı diye sevgilimin fotoğrafını atmış yenge burada kaldı diye. Bugün bir işi vardı akşam yoğun olmazsan görüşürüz dedim tamam dedi üstüne düşmedi eve gitti ardından annemlerle işim var dedi 10 dakika sonra erteledim pazar gününe özledim gelsen dizi izlesek dedi bende saat kaç oldu yarın çıkarız dedim yarın arkadaşlarımla olacağım dedi cumartesi şehirdışına çıkacak pazar günü ailesiyle işini halledecek totalde 6 gün boyunca görüşemiyoruz. En son pazartesi görüştük. Bugün 20:00 gibi yazdı saat 00:15 birdaha ses yok. Lütfen akıl verin ben yetemiyorum kendime.

Amacin nedir bu ilişkide bilmiyorum ama "yengeli", "sarjim yuzde 1 kalmis askim, sonra da uyuyakalmisim" temali iliskiler evlilige gitmez, gidenini hic gormedim.

Mesaj atmaya tenezzul bile etmezdim ben olsam, z kusaginin dediği gibi ghostlamalik tam.

Eğer yeterince ilgilenmediğini hissediyorsanız sizi gerçekten sevmiyor olabilir.Benim ilişkim olduğu dönemde sevgilim buluşma sonrası bile konuşmak istiyordu darlamadan beni merak ederdi hep bi kulağı bende olurdu o ki arkadaşları için benimle buluşmayacak... olası değildi, olması gereken de bu zaten.Bi ilişkide hep erkeğin daha çok ilgisini belli etmesi gerektiği düşüncesindeyim .
Rahatsız olduğunuzu belli edin baktınız düzelmedi yollayın arkadaşlarıyla ilişki yaşasın o zaman.

X