Lütfen Bana Fikir Verin

Canısı 6 gün boyunca bir bahane var zaten yarın arkadaşlarıyla hamama gidecek cumartesi iş için şehir dışına gidecek pazar günü ailesiyle halasına gidecek bugün ailemle işim var dedi sonra pazara erteledim bugün film izleyelim dedi salı çarşamba görüşmedik zaten 2 yıldır hayatımda zaten ev modunu yaşıyorduk
Bahane var ama senin değil onlar maalesef önemsemesi cepte görmesi ve fiziksel olarak kullanıyor mu bilemem ama duygusal olarak kullanma sebebi bu mesajından belli oldu tatlım kendinden ödün vermemelisin bir 6 gün de sen uzat yani ne olmuş

Bahane var ama senin değil onlar maalesef önemsemesi cepte görmesi ve fiziksel olarak kullanıyor mu bilemem ama duygusal olarak kullanma sebebi bu mesajından belli oldu tatlım kendinden ödün vermemelisin bir 6 gün de sen uzat yani ne olmuş
Hiç uyarmaya düzeltmeye niyetim yok. Uyumuş kalmışım çok yorgundum şu vardı bu vardı. Seni gözümde fazla büyüttüm. Sorumsuz umursamaz bencilliğinle hayatına devam edebildiğin kadar et. Kimsenin 2. ihtimali bir köşede dursunu olmadım ben bu arada sünepe gibi kenara çekildi keyfimi sürüyorum umursamıyor hemen uzaklaşıp bitirdi düşüncesine kapılma önemsemediğimi bu
durumun umrumda olmadığını bil lütfen. yolun açık olur umarım.

Böyle bir mesaj yazarak 6 gün değil 1 gün uzatmaya niyetim olmadığını söylemek istedim

Adil yıldırımın çok sevdiğim o cümleleri tam da buraya dikilmiş bir elbise gibi uyuyor :

Hayatımın bu döneminde maceraya ihtiyacım yok
Bende kötü bir duygu bırakmadın
Fakat senin sorumsuz biri olduğunu anladım
Ancak biliyorum ki bu benimle ilgili değil seninle ilgili bir konu ...
çünkü ben bazı şeyleri bitirdiğim zaman devamı olmuyor .

Erkekler uzuuun uzun döşenen mesajların bi başını bi sonunu okuyorlar kritik bi durum var mı diye nerden biliyorsun diye sorma

Hiç uyarmaya düzeltmeye niyetim yok. Uyumuş kalmışım çok yorgundum şu vardı bu vardı. Seni gözümde fazla büyüttüm. Sorumsuz umursamaz bencilliğinle hayatına devam edebildiğin kadar et. Kimsenin 2. ihtimali bir köşede dursunu olmadım ben bu arada sünepe gibi kenara çekildi keyfimi sürüyorum umursamıyor hemen uzaklaşıp bitirdi düşüncesine kapılma önemsemediğimi bu
durumun umrumda olmadığını bil lütfen. yolun açık olur umarım.

Böyle bir mesaj yazarak 6 gün değil 1 gün uzatmaya niyetim olmadığını söylemek istedim
Kendini kandırıyorsun

Adil yıldırımın çok sevdiğim o cümleleri tam da buraya dikilmiş bir elbise gibi uyuyor :

Hayatımın bu döneminde maceraya ihtiyacım yok
Bende kötü bir duygu bırakmadın
Fakat senin sorumsuz biri olduğunu anladım
Ancak biliyorum ki bu benimle ilgili değil seninle ilgili bir konu ...
çünkü ben bazı şeyleri bitirdiğim zaman devamı olmuyor .
Aaahh.. nasıl güzel bir anlatım tam olarak gerçekten bu konuya uyuyor teşekkür ederim 🙏🏼

Hayır.. uyuyakalmışım diye başlayacak yarın
Of cidden sinir bozucu. Ama ayrılık tarzı mesajların cevabını beklemek çok heyecanlı oluyor gerçekten acaba ne diyecek diye düşünmek falan 😁 hakkınızda hayırlısı olsun. Nasıl bir insandır bilemem ama bu konuda yanlış yapıyor. Tamam ailesiyle işi olabilir ama arkadaşlarını değil seni öncelemesi gerekiyor. Aslında bakarsan bir çok erkek bunu yapıyor. Mesela evleniyor ama sürekli arkadaşlarıyla. Ama böylede olmaz ki. İnsan sevgilisi için sürekli fırsat yaratmalı. Seninle görüşemem arkadaşlarla buluşucam deyince hiç mi hesap sormadınız arkadaşların mı önemli ben mi diye? Cevabı ne oluyor bu durumlarda

Hayır.. uyuyakalmışım diye başlayacak yarın
Bu adam kaçta uyanıyor da arkadaşlarının yanındayken bir anda bayılıyor ve ulaşamıyorsun? Sabahın 5-6'sında uyanmıyorsa akşam 8'de uyuması garip. Evde olduğu zamanda bu saatlerde mi yatar? Eve bırakılacakken bir anda arkadaşının evinde uyuma moduna nasıl geçmiş? Sen arkadaşına yazabiliyorsan sevgilinde arkadaşının telefonunda sana yazabilirdi madem sarjı bittiyse. Bu ilişkide önemsenmiyorsun adam sadece arkadaşlarım da arkadaşlarım deyip seninle vakit geçirmiyor vakit geçirmek istediği zamanda eve gel diyor. Bu gibi durumlarda da uzun mesaj atma genelde anlamazlar. Aynısı başıma gelse yapacağım tek şey; bana uygun olmadığını söyleyip bir daha cevap vermemek olurdu. O zaman bi oturup düşünüyorlar anca.

Sevgilim gereksiz sorumsuz.. Dün arkadaşlarıyla beraberdi şarjım %1 arkadaşım beni eve bırakacak dedi saat 21:00 dan sonra ses yok. Sabah içmişiz uyuya kaldım dedi arkadaşına mesaj atmıştım bıraktın mı diye sevgilimin fotoğrafını atmış yenge burada kaldı diye. Bugün bir işi vardı akşam yoğun olmazsan görüşürüz dedim tamam dedi üstüne düşmedi eve gitti ardından annemlerle işim var dedi 10 dakika sonra erteledim pazar gününe özledim gelsen dizi izlesek dedi bende saat kaç oldu yarın çıkarız dedim yarın arkadaşlarımla olacağım dedi cumartesi şehirdışına çıkacak pazar günü ailesiyle işini halledecek totalde 6 gün boyunca görüşemiyoruz. En son pazartesi görüştük. Bugün 20:00 gibi yazdı saat 00:15 birdaha ses yok. Lütfen akıl verin ben yetemiyorum kendime.
Niye yettirmeye çalışıyorsun ? Ayrıca powerbank cüzdan gibi herkeste var şarjım bitti olayı mı kaldı ya ?

Hiç uyarmaya düzeltmeye niyetim yok. Uyumuş kalmışım çok yorgundum şu vardı bu vardı. Seni gözümde fazla büyüttüm. Sorumsuz umursamaz bencilliğinle hayatına devam edebildiğin kadar et. Kimsenin 2. ihtimali bir köşede dursunu olmadım ben bu arada sünepe gibi kenara çekildi keyfimi sürüyorum umursamıyor hemen uzaklaşıp bitirdi düşüncesine kapılma önemsemediğimi bu durumun umrumda olmadığını bil lütfen. yolun açık olur umarım.

Bunu yazdım sanırım kendime haksızlık ediyorum uzatmak istemedim..
Harikasın

Canısı 6 gün boyunca bir bahane var zaten yarın arkadaşlarıyla hamama gidecek cumartesi iş için şehir dışına gidecek pazar günü ailesiyle halasına gidecek bugün ailemle işim var dedi sonra pazara erteledim bugün film izleyelim dedi salı çarşamba görüşmedik zaten 2 yıldır hayatımda zaten ev modunu yaşıyorduk
Aşkısı ev modu sıkıntı. Adam gezip tozu kemdıne yatırım yapıo sana para harcamıyor

Hiç uyarmaya düzeltmeye niyetim yok. Uyumuş kalmışım çok yorgundum şu vardı bu vardı. Seni gözümde fazla büyüttüm. Sorumsuz umursamaz bencilliğinle hayatına devam edebildiğin kadar et. Kimsenin 2. ihtimali bir köşede dursunu olmadım ben bu arada sünepe gibi kenara çekildi keyfimi sürüyorum umursamıyor hemen uzaklaşıp bitirdi düşüncesine kapılma önemsemediğimi bu durumun umrumda olmadığını bil lütfen. yolun açık olur umarım.

Bunu yazdım sanırım kendime haksızlık ediyorum uzatmak istemedim..
Bir kere erkekler bu kadar uzun mesaj okumuyor senin 1 cümle ile bay bay demen lazım bu mesaj biraz ısrar edersen dönerim mesajı olmus

X