Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Kuzum orucu ve duaları tam 24 temmuzda mı yapıcam?

Kuzum bu ayı değerlendir inşallah nasip Allahtan her şey R Ruyaaam123
Bide kızum 14nde adet oldum 17sinde olmam gerekiyordu 17sinde eşimin dedesi vefaat etti 16sı gecesi ve 17sinde adetim kesildi üzüntüden sanırım kesildi kahverengi geldi hep 18zinde tekrar adet geldi ama çok az akşamı kesilip tekrar kahverengi oldu dün ise yarı kahve yadı kırmızıydı ama ara ara neden böyle oldu hiç yaşamadım böyle randevu almaya çalıştım drdan dolu hep

Bilmem ki canım çok değişik olmuş cidden başka bir doktora git olmadı üzüntüden de değişebilir tabiki ama sormakta fayda var

Kuzum ben oruç tutatamadım ama duamı ettim olur mu öyle doktor randevum vardı haftalardır almaya çalışıyordum 2 gün önce arayıp bugune verdiler oyüzden oruç tutamadım

Kuzum ben oruç tutatamadım ama duamı ettim olur mu öyle doktor randevum vardı haftalardır almaya çalışıyordum 2 gün önce arayıp bugune verdiler oyüzden oruç tutamadım
Sen niyetini almışsın canım ne olacak ama dualarını ihmal etme sürekli dilinde olsun bu bence en önemlisi Doktora mı gittin ee ne dedi bakalım

Sen niyetini almışsın canım ne olacak ama dualarını ihmal etme sürekli dilinde olsun bu bence en önemlisi❤ Doktora mı gittin ee ne dedi bakalım
Hayırlı bayramlar kardeşim aynen gittim eylülde gel dedi tekrar tahlil edicez hem sana hem eşine dedi sonuçlara göre aşılama yapıcaz dedi bende bu ay pas geçtim artık nasıl olsa eylülde randevüm var diye eylüle kadar düşünmemeye çalışcaz biraz kafamızı rahatlatalım dedik çünkü her ay deneyip hüsran yaşıyoruz yıprattı bizi en azından 1 ay ara iyi gelir diye düşündük

Hayırlı bayramlar canım benim Hayırlı olsun çok iyi yapmışsın eylülde aşılama olduğunda da çok düşünme sen çok stres yapıyorsun bak belki de kendin engel oluyorsun biraz gez toz dolaş hayatına bak asla düşünme ama sadece dua et eylülde hayırlı haberler alırız inşallah hemen olmayadabilir ümitsizlik yok hep olumlu düşünce vücudunu stressiz koru tamam mı

Tamam kardeşim :) seninde doğumuna az kaldı nasıl hissediyorsun nasıl gidiyor prensen nasıl :)

Ya canım benim inan seninle kardeş gibi olduk vallahi her gece dualarımdasın Rabbim o güzel gönlüne göre versin en kısa zamanda ben inanıyorum olacak da zamanı var işte❤❤❤
Aynen kardeşim sende benim için kardeş oldun dert ortağım oldun allah razı olsun bazen bende forma sana yazmak için yada sen yazdın mı diye giriyorum inşallah olcak kardeşim prensesimizide sağlıklı doğcak bekliyorum heycanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…