2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR

Yarın olmam gereken regl günü sonrasında haftasonu 3 gün sonra gideceğim bakalım bana dua edin ❤️❤️
Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz 🧿🧿🧿 Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?

Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz 🧿🧿🧿 Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Canım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşse

Tebrikler😍 hala iğne etkisi olmaz bence.
Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü ❤️
Teşekkür ederim ❤️ yumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum ☺️☺️

Teşekkür ederim ❤️ yumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum ☺️☺️
Merhaba öncelikle hayırlı olsun🙏🏼 iğneden sonra nelere dikkat etmiştiniz

Canım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşse
İlaç bittikten 9 gün sonra kontrole çağırdı gittiğimde 3 yumurtam oluşmuştu iki tane 16 mm bir tane 14 mm iki gün sonra tekrar gel dedi ikinci kez gittiğimde yumurtalar 19-18-15 mm olmuştu ve 20 kasımda çatlatma iğnesi vuruldu. Yumurtamın çatladığına dair hiçbir belirtim yok anlamadım bende

Bende hiçbir belirti yok akıntım yok ağrım yok. Acaba işe yaramadı mı diye düşünüyorum. 3 yumurtam oluşmuştu. 19-18 ve 15 mm iken çatlatma iğnesi vuruldu 20 kasımda. Dün gebelik testi yaptım iğne etkisiyle çift çizgi çıkıyor demişlerdi bende ikinci çizgi çok çok silik çıktı.

Arkadaşlar 15 Kasım da çatlama iğnesi olmadan istenilen değerlerim nasıl sizce? Anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum🙏

Eklentiler

• 1000074178.jpg
    1000074178.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 26

Kızlar hepinize merhaba,

Kasım ayında Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulanlar olarak birlikte takip yapalım istedim.
Tablodaki bilgileri beni etiketleyerek iletirseniz tablo üzerinden kolayca birbirimizi takip edebiliriz.
Umarım Kasım ayı hepimize şans getirir.

:KK200::KK200::KK200:

İSİM
KLOMEN/FEMARA/LETU
OVİTRELLE TARİH
GEBELİK
Daydi Daydi
KLOMEN​
05.11.2024​
-
yaseminarya
KLOMEN​
28.10.2024​
cmlex27
08.11.2024​
Flowersgirl57 Flowersgirl57
@Octodayy
LETU​
14.11.2024​
C callmemumsy
FEMARA​

16.11.2024​
@ASYAA
@kivircikbimuhendisFEMARA
Deniss__ Deniss__ 09.11.2024
cidooss cidooss KLOMEN20.11.2024
S Sevmuh FEMARA15.11.2024
Beni de eklermisiniz 15 Kasım femara + çatlatma iğnesi :)

Benim bugün çatlatma iğnesinden sayarsak 6. günüm. Sol yumurtalığımın batması dışında hiçbir yan etki ya da belirti yok. Sizde hangi belirtiler olmuştu? Flowersgirl57 Flowersgirl57

@cmlex27 Deniss__ Deniss__ sizde nasıl durumlar kızlaar çatlatma iğnesi sonrası son günlerdesinizz :))
Benim iki üç gündür göğüslerim çok acıyorr kasıklarımda kramp gibi batma oluyor onun dışında bi belirtim yok daha hiç test yapmadım. Ben 33 günde bir regl oluyorum onada daha çoook var çokta umutlu değilim sanki yaaa 🙄

Bende iğneyi 11 inde oldum suan 11.günüm az once evde idrar testi yaptim negatif sonuc aldim. Herhalde tutmadi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İgneyi oldugumdan beri hep hafif hafif kasiklarim argisi ozellikle yumurtamin oldugu taraf bazen goguslerimde cok as agri hisettim. Baska belirlti yasamadim.

Kızlar tabloya olası BAT tarihlerinizi ekledim. Eksik olanlarınız var onlar da yazarsa düzenlerim tekrar :KK49:

X