Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 KASIM AYI FEMARA/KLOMEN GONAL F VE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANANLAR
Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Tebrik ederimmm bu artık iğne etkisi olamaz bence kesinlikle hamilesiniz Belirtileriniz nelerdi? Bende dün ovitrelle vuruldum. Sizin iğneden sonra akıntınız olmuş muydu?
Canım iğneyi ilaçtan sonra kaçıncı gün vuruldun bende ilk kez bu ay ilaç tedavisine başladım geçen hafta adetin3.günü gittim letu verdi yedi gün sabah akşam kullan dedi ve 11 gün sonra gel dedi ilaç bugün bitti pazartesi gidecem neden geç çağırdı anlamadım daha iğne verecek yumurta büyümüşse
Teşekkür ederim yumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum
Teşekkür ederim bende öyle sanıyorum gittikçe koyulaştı çünkü
Teşekkür ederim yumurtamın gelişmiş olduğu tarafta yani sol kasığımda hissettiren bir ağrı oldu, vücut sıcaklık artışım oldu yanı sıra baş ağrım oldu. Son birkaç gündür sol kasık ağrım ve bel ağrım var bakalım pazartesiyi iple çekiyorum