Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Arslan5858

İpek🌸
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
862
946
Selam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?

Normalde giderek dozu arttırırlar .. neden düşürdü ki çok mu yumurtan oluştu?

Bende kullanmıştım adet bitiminin 10.gününde başlayıp 5 gün içiyordum bende

Yok ben birinci hamileliğimde klomeni 2 kutu 3 öğün aldım şimdi ise sana bu doz yeterli dedi ve düşük verdi
Anladım demek ki düşük dozla başlamak istemiş tekrardan bu sorun yapilcak bir şey değil aslında. İlk hamileliginiz tek seferde mı tuttu?

Anladım demek ki düşük dozla başlamak istemiş tekrardan bu sorun yapilcak bir şey değil aslında. İlk hamileliginiz tek seferde mı tuttu?
İlk hamileliğim kendiliğinden oldu hiçbir şey yapmadım ama düşük oldu ikinci hamileliğimde kalamayınca klomen verdi ilk seferde tuttu

İlk hamileliğim kendiliğinden oldu hiçbir şey yapmadım ama düşük oldu ikinci hamileliğimde kalamayınca klomen verdi ilk seferde tuttu
Sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun. klomeni ilk seferde günde 1 tane alacak şekilde veriyorlar size ilk sefer çok vermişler şimdi normale dönmüş aslında.

Sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun. klomeni ilk seferde günde 1 tane alacak şekilde veriyorlar size ilk sefer çok vermişler şimdi normale dönmüş aslında.
Sağ olun. Evet üniversitedeki doktorum çok şaşırdı sana nasıl böyle bir doz yüklemiş çok manasız dedi o yüzden şaşırdım ben de bakalım günde bir tane alıyorum her gün aynı saatte 5 gün boyunca

Arkadslar ben 5 tane kullandım çok yumurtam oldu. Içimden geçiyor 3 taneye mi düşürsek diye. Doktor bu hormon ilacını elbette gereksiz yere fazla fazla icmeni istemez. Doktorunu dinle.

Kızlar bir de klomen kullanınca yumurta rezervlerimiz azalıyormus. Yani yumurtalari tüketip erken menopoza neden olabilirmis doğru mu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…