- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Hayır yumurta geliştirici bir ilaç canım bu çatlatma için iğne veriliyor hemen sonrasında ikisi beraber kullanılıyor klomen+çatlatma iğnesiO ilaçtan ben istedim vermedi nasıl uygun gördü acaba daha doğrusu yumurta çatlatma ilacı mi
Canım daha çok yenisin ondandır bende pco var o yüzden de veriyorlar5 aylık evliyiz bn istedim vermediler
Çok yumurtan oluştu ise düşürmüştür mesela bende femarayı günde bir tane 5 gün kullanacağım sana yeterli oluyor demiştiLütfen konu hakkında bilgisi olan yok mu
Bende kullanmıştım adet bitiminin 10.gününde başlayıp 5 gün içiyordum bendeSelam bayanlar size bir sorum var klomene başladım bu ay tekrar ve dozunu bu doktorum değişti ilk kullandığımda 2 kutu 3 öğün almıştım şimdi sadece kutudan 5 tane içmemi söyledi bu doz olayı neye göre belirleniyor bu olayı anlayamadım herkes çok farklı şekilde kullanmış?
Yok ben birinci hamileliğimde klomeni 2 kutu 3 öğün aldım şimdi ise sana bu doz yeterli dedi ve düşük verdiNormalde giderek dozu arttırırlar .. neden düşürdü ki çok mu yumurtan oluştu?
İlk kullandığımda 3 tane oluşmuştu canım bunda az geldi doz tereddüt ettim 5 gün bir taneÇok yumurtan oluştu ise düşürmüştür mesela bende femarayı günde bir tane 5 gün kullanacağım sana yeterli oluyor demişti
Adette başlatıyorlar genelde bitiminden 10. Gün geç geldi banaBende kullanmıştım adet bitiminin 10.gününde başlayıp 5 gün içiyordum bende
Hayrlısı olsun ama yeterli ise bence az çok kafanıza takmayın inşallah bu ay son klomen olurİlk kullandığımda 3 tane oluşmuştu canım bunda az geldi doz tereddüt ettim 5 gün bir tane
İnşallah canım çok sağ olHayrlısı olsun ama yeterli ise bence az çok kafanıza takmayın inşallah bu ay son klomen olur
Anladım demek ki düşük dozla başlamak istemiş tekrardan bu sorun yapilcak bir şey değil aslında. İlk hamileliginiz tek seferde mı tuttu?Yok ben birinci hamileliğimde klomeni 2 kutu 3 öğün aldım şimdi ise sana bu doz yeterli dedi ve düşük verdi
İlk hamileliğim kendiliğinden oldu hiçbir şey yapmadım ama düşük oldu ikinci hamileliğimde kalamayınca klomen verdi ilk seferde tuttuAnladım demek ki düşük dozla başlamak istemiş tekrardan bu sorun yapilcak bir şey değil aslında. İlk hamileliginiz tek seferde mı tuttu?
Sizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun. klomeni ilk seferde günde 1 tane alacak şekilde veriyorlar size ilk sefer çok vermişler şimdi normale dönmüş aslında.İlk hamileliğim kendiliğinden oldu hiçbir şey yapmadım ama düşük oldu ikinci hamileliğimde kalamayınca klomen verdi ilk seferde tuttu
Sağ olun. Evet üniversitedeki doktorum çok şaşırdı sana nasıl böyle bir doz yüklemiş çok manasız dedi o yüzden şaşırdım ben de bakalım günde bir tane alıyorum her gün aynı saatte 5 gün boyuncaSizin adınıza üzüldüm geçmiş olsun. klomeni ilk seferde günde 1 tane alacak şekilde veriyorlar size ilk sefer çok vermişler şimdi normale dönmüş aslında.