Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alalımKorkma daha genceciksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler alalımKorkma daha genceciksin
Şimdi yaptım ilacin etkisi gitmiş bende ama kasıklarım sızlıyorTeşekkür ederim inşallah güzel haberler alalım
Seninde benim gibi 6.gün etkisi gitmiş, ama bende belirti yok bişey hissetmiyorumŞimdi yaptım ilacin etkisi gitmiş bende ama kasıklarım sızlıyor
Sağ tarafımda sızlıyor gaz gibi aynı belki soğuk kapmışımdır. Kramp gibiSeninde benim gibi 6.gün etkisi gitmiş, ama bende belirti yok bişey hissetmiyorum
Olabilir canım, ama inşallah bebiş için oluyordur belirtilerinSağ tarafımda sızlıyor gaz gibi aynı belki soğuk kapmışımdır. Kramp gibi
Bende pcos var sanmıyorumOlabilir canım, ama inşallah bebiş için oluyordur belirtilerin
Bendede var, ama biz iyi düşünelim inşallah olur bu ay pozitifBende pcos var sanmıyorum
2 yumurta beni umutlandırmıştıBendede var, ama biz iyi düşünelim inşallah olur bu ay pozitif
Anlıyorum seni umudun yok bendede aynı hiç umudum yok ama yinede iyi düşünmeye çalışıyorum canım, umutlanmıyorum çünkü sonunda yine çok üzülürüm diye2 yumurta beni umutlandırmıştı
Ay evet yaAnlıyorum seni umudun yok bendede aynı hiç umudum yok ama yinede iyi düşünmeye çalışıyorum canım, umutlanmıyorum çünkü sonunda yine çok üzülürüm diye
İnşallah bu ay çift çizgiyi görürüzAy evet ya
Üzüldü bi yaİnşallah bu ay çift çizgiyi görürüz
Üzülme stres yapma iyi düşünmeye çalışÜzüldü bi ya
Testi görünce çok üzüldümİnşallah bu ay çift çizgiyi görürüz
Yaptın mı test ?Üzülme stres yapma iyi düşünmeye çalış
Bügün iğne hariç 8.günüm test yaptım negatif bundan sonra yapmayacam iyice psikolojim bozuluyor yoksa, artık umudum yok olacaksa olur olmazsada Allahın bi bildiği vardır diyorum çok yoruldum artık bu streslerdenTesti görünce çok üzüldüm
Yaptın mı test ?
Bende 8.günüm yapmıcam ama kassıklarım hala batma yaşıyorumBügün iğne hariç 8.günüm test yaptım negatif bundan sonra yapmayacam iyice psikolojim bozuluyor yoksa, artık umudum yok olacaksa olur olmazsada Allahın bi bildiği vardır diyorum çok yoruldum artık bu streslerden
Bencede yapma boşuna stres yapıyoruz negatifi görünce, ama ben bi belirti hissetmiyorum arada gaz oluyor hiç eskiden öyle bişey yaşamamıştım sadece o varBende 8.günüm yapmıcam ama kassıklarım hala batma yaşıyorum
Benimde çok ağrılı değilde sağ tarafım sızlıyor aman aman ağrımıyor ama düşünmeden duramıyorumBencede yapma boşuna stres yapıyoruz negatifi görünce, ama ben bi belirti hissetmiyorum arada gaz oluyor hiç eskiden öyle bişey yaşamamıştım sadece o var
Bende düşünmeden yapamıyorumBenimde çok ağrılı değilde sağ tarafım sızlıyor aman aman ağrımıyor ama düşünmeden duramıyorum
Testim hep böyle çıkıyor ve üstelik ovilasyon testi