Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Son gittigmde hsg raporu ckmisti. Milimetrik bi polip var yani ufak bi gölge. Alablrz dedi ama actgmda bu polip deglms polip yokms da diyeblrz dedi. ben de milimetrik bi ihtimal icin yatmam oraya dedim. Bilmem hata mi ettim

Son gittigmde hsg raporu ckmisti. Milimetrik bi polip var yani ufak bi gölge. Alablrz dedi ama actgmda bu polip deglms polip yokms da diyeblrz dedi. ben de milimetrik bi ihtimal icin yatmam oraya dedim. Bilmem hata mi ettim
Sıkıntı etme kuzum. Okadar şeyden sıkıntı etme. Bebek istiyorsan tutar merak etme içini ferah tut

Kardeşim bugun adet oldum yine olmadı
Ah canım ya bildirimini görünce hadi inşallah dedim bir ama bak nasipten öte yol yok biz bu davadan asla vazgeçmicez ben sana hep dua edicem inşallah tez zamanda olacak kalpten inanıyorum sen de inan duanı bırakma ve lütfen çok araştır en iyi doktorlara git asla erteleme artık belki küçücük bir müdahale gerekli sen de bu kadar çok isterken boş durma adetlisin madem hemen bir güzel kadım doğumcuya git hatta tüp bebek merkezlerine ve testlerini filan yaptır pes etmek yok

Randevu aldım salı gününe en erken o zaman boşmuş doktorum salı gidicem dualarımı eksik etmiyorum dua ediyorum yılmak istemiyorum ama yorulduğumu hissediyorum 2 yıldır her ay ümitlenip üzülüyorum psikolojim iyi değil artık herşeyi tersliyorum bi bebek videosu görsem ağlıyorum tamam daha 2 yıldır deniyoruz fakat her ay heycanı yaşayıp üzülmek beni 2 yıl daha yıpratıyor

R Ruyaaam123 kuzum nasılsın gece gece aklıma düştün hiç sesin çıkmıyor ne zamandır konuşamadık durumlar nasıl❤❤❤
Sana bişi diyim mi kardeşim dün aklımdan sen geçtin yazayım diye hatta geö olmuştur dedim yarın yazayım dedimmşimdi bi girdim sen yazmışsın çok şükür iyiyim kuxum 5 gün kaldı adetime beklemedeyim ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ettim inşallahntutmuştur kuxum belirtide aramak istemiyorum hep hüsran oluyor diye korkuyorum sen nasılsın bebeiş nasıl? Hamişlik nasıl geçiyor :)

Canım benim giremedim gündüz işten güçten kusura bakma hadi güzel haberler alırız inşallah dualarım seninle
biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz çok şükür yolunda şimdilik her şey

Canım benim giremedim gündüz işten güçten kusura bakma hadi güzel haberler alırız inşallah dualarım seninle
biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz çok şükür yolunda şimdilik her şey
Çok şükür kuzum az kaldı gelmesine heycanla bekliyoruz prensesi benimde 4 gün kaldı korku var yok değil yine olmazsa diye belirti var mı desen var ama kendimi dinlemek istemiyorum

Çok şükür kuzum az kaldı gelmesine heycanla bekliyoruz prensesi benimde 4 gün kaldı korku var yok değil yine olmazsa diye belirti var mı desen var ama kendimi dinlemek istemiyorum
Dinleme canım benim en iyisini yapıyorsun dur bakalım hayırlısı olsun gelecek inşallah da seni bekletiyor işte yaramaz sağlıkla gelsin de tek bekleriz biz tabi

İnşallah kuzum adet döngüm değişti 27 günde 1 olmaya başladım 2 aydır soğan kürü den sonra bu ay tekrar ovulasyon testi yapmaya devam edicem

İnşallah kuzum adet döngüm değişti 27 günde 1 olmaya başladım 2 aydır soğan kürü den sonra bu ay tekrar ovulasyon testi yapmaya devam edicem
*ZİLHİCCE AYI’NIN 3. GÜNÜ (24 Temmuz Cuma)-EVLÂT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER*

Zilhicce’nin 3. günü; Aşağıdaki Âyeti kerîmeler; “Rabbim.! Senden hayırlı, sâlih ve sağlıklı evlat istiyorum” diye sâlih niyet ederek okunuyor. 4 Âyet arka arkaya okununca 1 oluyor, bu şekilde 3-5-7-21-41-101 gibi tekli sayılara kadar hangi sayıda ısterseniz okuyabilirsiniz. Sadece 3. günü okunacak.

Enbiyâ Sûresi’nin 88.,89.,90.,91. Âyetler
‎فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
‎وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
‎فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
‎وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

*Özel günlerinde olan hanımların yerine eşleri veya yakınları okuyabilir.anne adlarıyla nıyetlerıne alarak okuyabılırler.*
*NOT; O gün hayırlı evlât sahibi olmak isteyenlerin dualarının, İnşâAllah geri çevrilmediği biiznillâh-Allah'ın izni ile belirtiliyor (Allahu ağlem, en doğrusunu Allah-u Teâlâ bilir).*
AYRICA BİLGİ; Zilhicce’nin 3. günü Zekeriyyâ a.s. duasının kabul olduğu ve düşman zülmünden kurtulduğu gündür. O gün oruç tutanlar sıkıntılarından kurtulur.
İbni Abbas Hz.lerinden rivayet olundu ki:
Resûlullah Efendimiz (s.a.v.) şöyle buyurdular:
Hz. ALLAH c.c Zekeriyyâ aleyhisselâm’ın duasını kabul buyurdu.
Bu gün oruç tutan kimsenin de ALLAH-U Teâlâ duâsını kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…