- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Son gittigmde hsg raporu ckmisti. Milimetrik bi polip var yani ufak bi gölge. Alablrz dedi ama actgmda bu polip deglms polip yokms da diyeblrz dedi. ben de milimetrik bi ihtimal icin yatmam oraya dedim. Bilmem hata mi ettimPolip sıkıntı değildir minikse. Benim öyleydi. Klomen kullandim 4 kere. Benim tutmadı. Polip klomenle büyür mü diye korkuyorsun? Sanirim bi sıkıntı olmuyor. Benim doktorum cok iyiydi. Sıkıntılı durum oluşacaksa kesinlikle klomen vermezdi. O sebeple içim rahat
Sıkıntı etme kuzum. Okadar şeyden sıkıntı etme. Bebek istiyorsan tutar merak etme içini ferah tutSon gittigmde hsg raporu ckmisti. Milimetrik bi polip var yani ufak bi gölge. Alablrz dedi ama actgmda bu polip deglms polip yokms da diyeblrz dedi. ben de milimetrik bi ihtimal icin yatmam oraya dedim. Bilmem hata mi ettim
Ne tatlisinizSıkıntı etme kuzum. Okadar şeyden sıkıntı etme. Bebek istiyorsan tutar merak etme içini ferah tut
Rica ederim. Ayni yollardan geçiyoruz.:)Ne tatlisiniztesekkur ederim sagolun
Kardeşim bugun adet oldumİnşallah kuzum olacak Rabbim şifa versin ben de kalmadan önce soğan kürü yapmıştım hadi hayırlısı çok düşünmeden tam gaz devam
Ah canım ya bildirimini görünce hadi inşallah dedim bir ama bak nasipten öte yol yok biz bu davadan asla vazgeçmicez ben sana hep dua edicem inşallah tez zamanda olacak kalpten inanıyorum sen de inan duanı bırakma ve lütfen çok araştır en iyi doktorlara git asla erteleme artık belki küçücük bir müdahale gerekli sen de bu kadar çok isterken boş durma adetlisin madem hemen bir güzel kadım doğumcuya git hatta tüp bebek merkezlerine ve testlerini filan yaptır pes etmek yokKardeşim bugun adet oldumyine olmadı
Randevu aldım salı gününe en erken o zaman boşmuş doktorum salı gidicem dualarımı eksik etmiyorum dua ediyorum yılmak istemiyorum ama yorulduğumu hissediyorum 2 yıldır her ay ümitlenip üzülüyorum psikolojim iyi değil artık herşeyi tersliyorum bi bebek videosu görsem ağlıyorum tamam daha 2 yıldır deniyoruz fakat her ay heycanı yaşayıp üzülmek beni 2 yıl daha yıpratıyorAh canım ya bildirimini görünce hadi inşallah dedim bir ama bak nasipten öte yol yok biz bu davadan asla vazgeçmicez ben sana hep dua edicem inşallah tez zamanda olacak kalpten inanıyorum sen de inan duanı bırakma ve lütfen çok araştır en iyi doktorlara git asla erteleme artık belki küçücük bir müdahale gerekli sen de bu kadar çok isterken boş durma adetlisin madem hemen bir güzel kadım doğumcuya git hatta tüp bebek merkezlerine ve testlerini filan yaptır pes etmek yok
Sana bişi diyim mi kardeşim dün aklımdan sen geçtin yazayım diye hatta geö olmuştur dedim yarın yazayım dedimmşimdi bi girdim sen yazmışsınR Ruyaaam123 kuzum nasılsın gece gece aklıma düştün hiç sesin çıkmıyor ne zamandır konuşamadık durumlar nasıl❤❤❤
Canım benim giremedim gündüz işten güçten kusura bakma hadi güzel haberler alırız inşallah dualarım seninleSana bişi diyim mi kardeşim dün aklımdan sen geçtin yazayım diye hatta geö olmuştur dedim yarın yazayım dedimmşimdi bi girdim sen yazmışsınçok şükür iyiyim kuxum 5 gün kaldı adetime beklemedeyim ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ettim inşallahntutmuştur kuxum belirtide aramak istemiyorum hep hüsran oluyor diye korkuyorum sen nasılsın bebeiş nasıl? Hamişlik nasıl geçiyor :)
Çok şükür kuzum az kaldı gelmesineCanım benim giremedim gündüz işten güçten kusura bakma hadi güzel haberler alırız inşallah dualarım seninle❣
biz de iyiyiz teyzesi büyüyoruz çok şükür yolunda şimdilik her şey
Dinleme canım benim en iyisini yapıyorsun dur bakalım hayırlısı olsun gelecek inşallah da seni bekletiyor işte yaramazÇok şükür kuzum az kaldı gelmesineheycanla bekliyoruz prensesi benimde 4 gün kaldı korku var yok değil yine olmazsa diye belirti var mı desen var ama kendimi dinlemek istemiyorum
İnşallah kardeşim benimDinleme canım benim en iyisini yapıyorsun dur bakalım hayırlısı olsun gelecek inşallah da seni bekletiyor işte yaramazsağlıkla gelsin de tek bekleriz biz tabi
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah kardeşimİnşallah kardeşim benim
Amin kardeşimGüzel haberlerini bekliyorum inşallah kardeşim
Ya kuzum inan senin için girdim yine ne yaptı diyeKuzum ben adet oldum
İnşallah kuzum adet döngüm değişti 27 günde 1 olmaya başladım 2 aydır soğan kürü den sonra bu ay tekrar ovulasyon testi yapmaya devam edicemYa kuzum inan senin için girdim yine ne yaptı diyehayırlısı canım benim her şey Allahtan bak bugün doktorda bir arkadaşımı gördüm 4 yıldır hiç olmadı çocuğu bugün hamileymiş öğrendim nasıl sevindim pes etme olmayacak şey değil ❤
*ZİLHİCCE AYI’NIN 3. GÜNÜ (24 Temmuz Cuma)-EVLÂT SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER*İnşallah kuzum adet döngüm değişti 27 günde 1 olmaya başladım 2 aydır soğan kürü den sonra bu ay tekrar ovulasyon testi yapmaya devam edicem