Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Hayırlısı olsun canım benim ne demek her zaman yanındayım ben senin
arkadaşların dediğin gibi hamile kaldıktan sonra gitmişler ya seninki tedaviye ihtiyacın var sonuçta Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin en hayırlısıyla canımm. Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine iyi bak ki sonu güzel olsun unutma sen varsan bu dünya güzel öncelik senin sağlığın sonrası daha iyi olacak inşallah

Aynen kuzum önce sağlık inşallah allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur belki sabrım, inancım sınanıyordur

Aynen kuzum önce sağlık inşallah allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur belki sabrım, inancım sınanıyordur
Aynen canım her şeyin hayırlısı gerçekten
Mesela ben gözümde çok büyüttüm hamileliği ama asla öyle değilmiş eşin evin huzuru da çok önemli biliyor musun bırak kocan önce sana değer versin huzurun olsun evinde bebek de gelir inşallah zamanında bazı değerler daha önemli...

Canımm nasılsınn çok merak ettim prenses geldi mi

Ben 9 yil once pko yuzunden klomen tedavisine baslamistim harika bir ilactir buyuk umuttur.dr yumurta gelisimine ve kandaki hirmonlarin seviyesine gore belirler dozunu ben ilk kullandigim ay catlatma ignesine bile gerek kalmadan hamile kaldim
Canım nasıl oldu ne kadar süre bebek olmadı bide Klomenle kaç yumurta oluştu çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…