- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Hayırlısı olsun canım benim ne demek her zaman yanındayım ben seninÇok sağol kuzum benim iyiki varsın ❣ aslın doktorumaa güveniyorum benim 2 arkadaş daha var biri 5 yıllık evli diğeri aynı gün evlemdik aynı yıl ikisi şimdi hamile ikisinede benim doktoru önermiştim çok memnunlar ama onlar hamile kaldıktan sonra gittiler dediğin olabilir başka doktormu denesem bilmiyorum eşimle konuştuk 2 ay daha bakalım olmazsa değiştiriz dokturu düşüncen için çok sağol bitanem benim gerçekten iyiki varsınadetimim biteli 1 hafta oldu dünden beri tekrar adet olcam gibi bide baya ağrım var aniden kramp giriyor ve çok özür diliyerek söylüyorum kabızım ve gazım çok şuan bu ayakla doktora gidemiyorum tek başıma eşiminde işleri çok yoğun bu ay o kadar herşey üstüste geldiki sanki herşey bana karşı resmen
Aynen kuzum önce sağlık inşallah allah bekletiyorsa güzelleştiriyordurHayırlısı olsun canım benim ne demek her zaman yanındayım ben senin ❤
arkadaşların dediğin gibi hamile kaldıktan sonra gitmişler ya seninki tedaviye ihtiyacın var sonuçta Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin en hayırlısıyla canımm. Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine iyi bak ki sonu güzel olsun unutma sen varsan bu dünya güzel öncelik senin sağlığın sonrası daha iyi olacak inşallah
Aynen canım her şeyin hayırlısı gerçektenAynen kuzum önce sağlık inşallah allah bekletiyorsa güzelleştiriyordurbelki sabrım, inancım sınanıyordur
Canımm nasılsınn çok merak ettim prenses geldi miAynen canım her şeyin hayırlısı gerçekten
Mesela ben gözümde çok büyüttüm hamileliği ama asla öyle değilmiş eşin evin huzuru da çok önemli biliyor musun bırak kocan önce sana değer versin huzurun olsun evinde bebek de gelir inşallah zamanında bazı değerler daha önemli...
Geldi teyzesi 12 sinde doğum yaptım şükür kavuştuk darısı senin başına inşallah o anda çok dua ettim Allah kabul etsin tüm isteyenlereCanımm nasılsınn çok merak ettim prenses geldi mi
Çokk sevindim kardeşim benim allah analı-babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı hayatı ömrü olsunGeldi teyzesi 12 sinde doğum yaptım şükür kavuştuk darısı senin başına inşallah o anda çok dua ettim Allah kabul etsin tüm isteyenlere
Sağ ol canım kardeşim Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsünÇokk sevindim kardeşim benim allah analı-babalı büyütsün sağlıklı ve hayırlı hayatı ömrü olsun
Aminnn kardeşimmmm benimSağ ol canım kardeşim Rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün
Canım nasıl oldu ne kadar süre bebek olmadı bide Klomenle kaç yumurta oluştu çatladıBen 9 yil once pko yuzunden klomen tedavisine baslamistim harika bir ilactir buyuk umuttur.dr yumurta gelisimine ve kandaki hirmonlarin seviyesine gore belirler dozunu ben ilk kullandigim ay catlatma ignesine bile gerek kalmadan hamile kaldim
Canım varya hep aklımdasın ama artık öyle zor giriyorum ki burayaKardeşim uzun zaman oldu nasılsın
Ne yapayım kuzum aynı şuan değişen birşey yokCanım varya hep aklımdasın ama artık öyle zor giriyorum ki buraya
Bebişle uğraşıyorum işte evdeyim hep sen napıyorsun nasılsın çok uzun zaman oldu
Üzülme canım benim bir gün ben buraya girdiğimde eminim bana o müjdeyi vereceksin çok kalpten inanıyorumNe yapayım kuzum aynı şuan değişen birşey yokmerak ettim seni yazayım dedim :)
Aminnn kardeşim inşallahhhÜzülme canım benim bir gün ben buraya girdiğimde eminim bana o müjdeyi vereceksin çok kalpten inanıyorum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin o zaman inşallah bebişinizBanada bir hemsire onerdi klomen ictim
Canım kardeşim nasılsın nerelerdesinAminnn kardeşim inşallahhh
Ya uzun zamandir deniyorum olmadi klomen ictim bakalim nr olacakHayırlısıyla sağlıkla gelsin o zaman inşallah bebişiniz
İlk defa mı kullandınız klomeniYa uzun zamandir deniyorum olmadi klomen ictim bakalim nr olacak