R Ruyaaam123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 1.489 1.627 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Arslan5858 #881 Arslan5858 .!.: Hadi inşallah güzel haberler alalım senden kuzum biz de iyiyiz çok şükür prenses de iyi teyzesi büyüyoruz gittikçe yaramazlaşıyoruz çok zor artık işim 3 saniye gözümü ayıramıyorum üzerinden ona göre düşün bak Genişletmek için tıkla... Canım nasılsın benim malesef yine olmadı dün hasta oldum
Arslan5858 .!.: Hadi inşallah güzel haberler alalım senden kuzum biz de iyiyiz çok şükür prenses de iyi teyzesi büyüyoruz gittikçe yaramazlaşıyoruz çok zor artık işim 3 saniye gözümü ayıramıyorum üzerinden ona göre düşün bak Genişletmek için tıkla... Canım nasılsın benim malesef yine olmadı dün hasta oldum
Arslan5858 İpek🌸 Kayıtlı Üye 25 Aralık 2019 862 946 22 Ağustos 2021 Konu Sahibi Arslan5858 #882 Ruyaaam123 .!.: Canım nasılsın benim malesef yine olmadı dün hasta oldum Genişletmek için tıkla... Canım kusura bakma lütfen telefonum bozuldu şifremi kaybettim giremedim bir türlü buraya ya Lütfen güzel haber ver bana inşallah bu ay olmuştur
Ruyaaam123 .!.: Canım nasılsın benim malesef yine olmadı dün hasta oldum Genişletmek için tıkla... Canım kusura bakma lütfen telefonum bozuldu şifremi kaybettim giremedim bir türlü buraya ya Lütfen güzel haber ver bana inşallah bu ay olmuştur
R Ruyaaam123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2020 1.489 1.627 24 Ağustos 2021 Konu Sahibi Arslan5858 #883 Arslan5858 .!.: Canım kusura bakma lütfen telefonum bozuldu şifremi kaybettim giremedim bir türlü buraya ya Lütfen güzel haber ver bana inşallah bu ay olmuştur Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel haber vermeyi çok istiyorum fakat bugun adet oldum yine olmadı tükendim artık ne yaptıysam olmadı
Arslan5858 .!.: Canım kusura bakma lütfen telefonum bozuldu şifremi kaybettim giremedim bir türlü buraya ya Lütfen güzel haber ver bana inşallah bu ay olmuştur Genişletmek için tıkla... Gerçekten güzel haber vermeyi çok istiyorum fakat bugun adet oldum yine olmadı tükendim artık ne yaptıysam olmadı
Arslan5858 İpek🌸 Kayıtlı Üye 25 Aralık 2019 862 946 24 Ağustos 2021 Konu Sahibi Arslan5858 #884 Ruyaaam123 .!.: Gerçekten güzel haber vermeyi çok istiyorum fakat bugun adet oldum yine olmadı tükendim artık ne yaptıysam olmadı Genişletmek için tıkla... Kuzum benim her şeyde vardır bir hayır üzülme dua edelim hayırlısı olsun
Ruyaaam123 .!.: Gerçekten güzel haber vermeyi çok istiyorum fakat bugun adet oldum yine olmadı tükendim artık ne yaptıysam olmadı Genişletmek için tıkla... Kuzum benim her şeyde vardır bir hayır üzülme dua edelim hayırlısı olsun