Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Herkeste olmaz canım ben de hiç olmadı öyle bür şey leke tarzında olanlar var ama
Anladım kuzum birşey daha sorcam göğüste illa ağrırmı hamilelik belirtisinde yani hassas olur açıksası şunu söyleyim kardeşim benim göğüs ucum kaşınıyor göğüsüm pul pul ama çok değil 2 gündür karnım gurulduyor tok olduğum halde ve sabahları kalktığımda belim ağrıyor sanki yerde yatmışım gibi olarakta afedersin gaz sancım var gaz çıkarken karnım acıyor yani ikınamıyorum geyirme var dünden beri karnımda yanmalar hissediyorum ağrı oluyor adete 4 gün kala miratech gebelik testi yaptım negatifti ama o negatiften sonra bu belirtiler başladı bende yarın adet günüm sence bi ihtimal var mı

Merhaba acaba hamile kaldın mı

Heycanla bekliyorum prensesi bende ne yapim kuzum aynı allah a dua etmekten başka çarem yok akışına bıraktık bu eylülde hasta olunca gitcektim ya söylemiştim sana öyle bişi olduki ters gitti herşey adetime 6 gün kala merdivenlerden düştüm ayağım alçıya alındı gebelik testi yapıldı ama kan çok çıkmadı negatif dediler sonra doktor gene bekle adetini belki yeni oluşuyorsa kanda çıkmaz dedi ümitlendim sonra adetim 5 gün geciktim adetim gelmedi acabamı dedim akşamına geldi adetim aöa öyle sancılı geçtiki anlatamam o sırada benim doktırum 1 hafta izne çıkmış gidemedim çünkü adet olunca 4 yada 5 günü gel demişti şimdi bitti adettim 1 hafta oluyor biteli ve yine adet olcak gibiyim karnımda çok sancı var işte böyle kuzum biraz uzun anlattım ama senle konjşmak iyi geliyor

Ya canım benim nasıl üzüldüm
Çok geçmiş olsun her şeyde bir hayır var unutma sakın var bir zamanı işte her şeyin belki hamile kalmış olsan bebek zarar görecekti sen daha çok üzülecektin hep iyiyi düşün.
doktorun olmaması nasıl kötü denk gelmiş keşke başka doktora gitseydin sen kendi doktoruna çok güveniyor musun bak bu da önemli doktordan doktora inanılmaz değişiyor canım iyice araştırmak gerek içini tamamen rahatlatmalı senin bebek istediğini iyi bilmeli ve ertelememeli doğru tedavi vermeli memnunsan diyecek bir şey yok tabi onu beklemelisin ama değilsen iyice araştırmaya gir derim sana Bu arada tabiki yazıcaksın ben senin için giriyorum kız dert ortağı olduk seninle

Çok sağol kuzum benim iyiki varsın aslın doktorumaa güveniyorum benim 2 arkadaş daha var biri 5 yıllık evli diğeri aynı gün evlemdik aynı yıl ikisi şimdi hamile ikisinede benim doktoru önermiştim çok memnunlar ama onlar hamile kaldıktan sonra gittiler dediğin olabilir başka doktormu denesem bilmiyorum eşimle konuştuk 2 ay daha bakalım olmazsa değiştiriz dokturu düşüncen için çok sağol bitanem benim gerçekten iyiki varsın adetimim biteli 1 hafta oldu dünden beri tekrar adet olcam gibi bide baya ağrım var aniden kramp giriyor ve çok özür diliyerek söylüyorum kabızım ve gazım çok şuan bu ayakla doktora gidemiyorum tek başıma eşiminde işleri çok yoğun bu ay o kadar herşey üstüste geldiki sanki herşey bana karşı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…