- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
-
- Konu Sahibi Arslan5858
belirtim adetin gecikmesi idiBelirtileriniz oldu mu? Ne zaman yaptınız test
Anladım kuzum birşey daha sorcam göğüste illa ağrırmı hamilelik belirtisinde yani hassas olur açıksası şunu söyleyim kardeşim benim göğüs ucum kaşınıyor göğüsüm pul pul ama çok değil 2 gündür karnım gurulduyor tok olduğum halde ve sabahları kalktığımda belim ağrıyor sanki yerde yatmışım gibi olarakta afedersin gaz sancım var gaz çıkarken karnım acıyor yani ikınamıyorum geyirme var dünden beri karnımda yanmalar hissediyorum ağrı oluyor adete 4 gün kala miratech gebelik testi yaptım negatifti ama o negatiften sonra bu belirtiler başladı bende yarın adet günüm sence bi ihtimal var mıHerkeste olmaz canım ben de hiç olmadı öyle bür şey leke tarzında olanlar var ama
Göğüslerin hassasmıydı kuzum benim göğüsümde hiç hassaslık yok yarın adet günüm bi göğüs uclarım kaşınmıştı acır gibiydi arada geligor bu kaşıntıbelirtim adetin gecikmesi idi
Adetim gelmeyince test yaptım 2gun sonra silik cizgi gördüm
Çok sonra oluyor hassasiyet hemen degilGöğüslerin hassasmıydı kuzum benim göğüsümde hiç hassaslık yok yarın adet günüm bi göğüs uclarım kaşınmıştı acır gibiydi arada geligor bu kaşıntı
Anladım kuzum adete 4 gün önce negatifti şuan 1 gün kaldı adete sonradan pozitif olur mu?Çok sonra oluyor hassasiyet hemen degil
olabilir inşallah hamilesindirAnladım kuzum adete 4 gün önce negatifti şuan 1 gün kaldı adete sonradan pozitif olur mu?
Şuan pembe renk geldi adet oldum sanırım ama 2 kez peçeteye geldi pffolabilir inşallah hamilesindir
Kuzum adet mi oldun bu ay çok belirti bekleme kendini dinlemesen keşke bu kadar diğer ay tedaviye gidecektin değil mi hatta olduysan başlasaydın hemenŞuan pembe renk geldi adet oldum sanırım ama 2 kez peçeteye geldi pff(((
Aynen hasta oldum kuzum eylülde başlıcak bu ay artık bıraktım kendimi düşünmücem bu adet bitince nasıl olsa eylülde randevu varKuzum adet mi oldun bu ay çok belirti bekleme kendini dinlemesen keşke bu kadar diğer ay tedaviye gidecektin değil mi hatta olduysan başlasaydın hemen
Ama adetliyken tedaviye başlanması gerekmiyor mu canım ben öyle biliyorumAynen hasta oldum kuzum eylülde başlıcak bu ay artık bıraktım kendimi düşünmücem bu adet bitince nasıl olsa eylülde randevu var
Evet kuzum öyle eylüldeki adet günümde gidicem doktorum bu ay yok malesefAma adetliyken tedaviye başlanması gerekmiyor mu canım ben öyle biliyorum
Hımm tamam canım hayırlısı olsun üzme kendini geç olsun güç olmasınEvet kuzum öyle eylüldeki adet günümde gidicem doktorum bu ay yok malesef
Canımmm nasılsın prenses nasıl baya oldu konuşmayalı özledim :)Hımm tamam canım hayırlısı olsun üzme kendini geç olsun güç olmasın
Merhaba acaba hamile kaldın mıMerhaba canım bende ilk klomen kuşladım 10lu tablet fakat adetin 5. günü başlattı 5 gün 5 tane içmemi istedi ve 6.günü dr. Gittim 3 tane yumurtam olmuştu 14mm 10.gün ise 22mm oldular şuan beklemedeyim adetime 6 gün kaldı bazı belirtiler yaşıyorum bakalım hayırlısı olsun
Merhaba canım benim ben de seni özledim aklıma geliyorsun ama pek giremiyorum son günlerdeCanımmm nasılsın prenses nasıl baya oldu konuşmayalı özledim :)
Malesef canımMerhaba acaba hamile kaldın mı
İnşallah o da olacak ben inanıyorum doğumda sanada dua edicem canım aklımdasınMalesef canımdenizyoruz ama şuan daha yok inşallah olucak allahın vardır bi bildiği diyorum bekliyoruz
Heycanla bekliyorum prensesiMerhaba canım benim ben de seni özledim aklıma geliyorsun ama pek giremiyorum son günlerde
Prensesimiz büyüyor işte artık gün sayıyoruz canım az kaldı inşallah
Sen nasılsın napıyosun neler yapıyorsun kuzu
Ya canım benim nasıl üzüldümHeycanla bekliyorum prensesibende ne yapim kuzum aynı allah a dua etmekten başka çarem yok akışına bıraktık bu eylülde hasta olunca gitcektim ya söylemiştim sana öyle bişi olduki ters gitti herşey adetime 6 gün kala merdivenlerden düştüm ayağım alçıya alındı gebelik testi yapıldı ama kan çok çıkmadı negatif dediler sonra doktor gene bekle adetini belki yeni oluşuyorsa kanda çıkmaz dedi ümitlendim sonra adetim 5 gün geciktim adetim gelmedi acabamı dedim akşamına geldi adetim aöa öyle sancılı geçtiki anlatamam o sırada benim doktırum 1 hafta izne çıkmış gidemedim çünkü adet olunca 4 yada 5 günü gel demişti şimdi bitti adettim 1 hafta oluyor biteli ve yine adet olcak gibiyim karnımda çok sancı var işte böyle kuzum biraz uzun anlattım ama senle konjşmak iyi geliyor
Çok sağol kuzum benim iyiki varsınYa canım benim nasıl üzüldüm
Çok geçmiş olsun her şeyde bir hayır var unutma sakın var bir zamanı işte her şeyin belki hamile kalmış olsan bebek zarar görecekti sen daha çok üzülecektin hep iyiyi düşün.
doktorun olmaması nasıl kötü denk gelmiş keşke başka doktora gitseydin sen kendi doktoruna çok güveniyor musun bak bu da önemli doktordan doktora inanılmaz değişiyor canım iyice araştırmak gerek içini tamamen rahatlatmalı senin bebek istediğini iyi bilmeli ve ertelememeli doğru tedavi vermeli memnunsan diyecek bir şey yok tabi onu beklemelisin ama değilsen iyice araştırmaya gir derim sanaBu arada tabiki yazıcaksın ben senin için giriyorum kız dert ortağı olduk seninle❤❤❤