Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

İste ben once klomen femera kullandim hamile kalmadim doktor senin yumurtlama problemin yokdedi rahimiflmi cekelim dedi
Anestezili cekildim hic hissetmedim
İste hemen pesine kaldim hamile
Çok güzel haber gerçekten çok mutlu oldum kuzum allahım hayırlı ve sağlıklı evlat doğurmayı nasip etsin nasıl öğrendin adetin gecikince mi önce mi belirtilerin neydi ve kaç aylıksın :))

Çok tebrik ederim sürecinizi biliyorum sayfadan Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Darısı benim kuzuma inşallah sıra onda R Ruyaaam123
İnşallah kardeşim bugun soğan kürüne başladım aksatmadan bu sefer 15 gün içicem inşallah bu sefer olurrr rabbimden tek istediğim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etmesi

İnşallah kardeşim bugun soğan kürüne başladım aksatmadan bu sefer 15 gün içicem inşallah bu sefer olurrr rabbimden tek istediğim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etmesi
İnşallah kuzum olacak Rabbim şifa versin ben de kalmadan önce soğan kürü yapmıştım hadi hayırlısı çok düşünmeden tam gaz devam

Polip sıkıntı değildir minikse. Benim öyleydi. Klomen kullandim 4 kere. Benim tutmadı. Polip klomenle büyür mü diye korkuyorsun? Sanirim bi sıkıntı olmuyor. Benim doktorum cok iyiydi. Sıkıntılı durum oluşacaksa kesinlikle klomen vermezdi. O sebeple içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…