Test yaptınız mı sonucunuz nasıl çıktıBende düşünmeden yapamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptınız mı sonucunuz nasıl çıktıBende düşünmeden yapamıyorum
yok yaniTest yaptınız mı sonucunuz nasıl çıktı
daha demin fark ettim peçeteyi silerken çok çok açık pembe bişi geldi ama sonra gelmediTest yaptınız mı sonucunuz nasıl çıktı
Adet taeiginiz be zamandaha demin fark ettim peçeteyi silerken çok çok açık pembe bişi geldi ama sonra gelmedi
Yerleşme kanaması da olabilirdaha demin fark ettim peçeteyi silerken çok çok açık pembe bişi geldi ama sonra gelmedi
Devamı gelemz veya kahverengi gelirse az olursa 2 gün kadar en fazla sürüyor leke leke yerleşme kanamasidir. İnşallah pozitif görürsün.daha demin fark ettim peçeteyi silerken çok çok açık pembe bişi geldi ama sonra gelmedi
dün yaptım negatifti olmadı galibaDevamı gelemz veya kahverengi gelirse az olursa 2 gün kadar en fazla sürüyor leke leke yerleşme kanamasidir. İnşallah pozitif görürsün.
sabah uyandığımda metal bi tat vardıDevamı gelemz veya kahverengi gelirse az olursa 2 gün kadar en fazla sürüyor leke leke yerleşme kanamasidir. İnşallah pozitif görürsün.
Ben de de prodictor ve normal kaset test var ben pazar i bekleyecem ..ya test sonuçlarını görünce bide üstüne kan testi olunca ne bilim hayırlısı tabiki pcosumda var çatlamamıştı yumurtam bu ay 2 tane varmıştı işte
Pozitif çıkmaz hemen zaten yerleşme kanaması üzerinden benim 4 gün geçmişti silik çizgi çıktı. Beta zaten yerleştikten sonra artmaya başlar. Yerleşme kanaması da yeni yerlesiyor demek biraz bekle bencedün yaptım negatifti olmadı galiba
Merhaba bugün tam 14. Gününüz olmuş. Son durumunuz nedir acaba, test yaptınız mı?Merhaba kızlar bi yandan sizle dert ortağı olmak bir yandan da buraya not almak istiyorum ki geriye baktığımda başarabilbişim demek istiyorum.
Bundan yaklaşık 4 gün önce 4.10.2023 tarihinde doktora gittim ve 2 tane yumurtamın olduğunu söylediler ama riske atmayalım çatlatma iğnesi vuralım dedi ertesi gün vuruldum ve bu 3 günlük zamanı değerlendirin dedi toplasam afedersiniz aksikillerden dolayı 4 kez girmişizdir.Neyse dün 07.10.2024 tarihinde dedim ki çatlatma durumum nasıl diye lh testi yaptım yüksek çıktı sonra dedim ki ardından gebelik testi yapım dedim baktım oda pozitif ard arda 4 kez yaptım ve hepsi pozitif sonra dayanamayıp hastaneye gittim kan verdim değerim 25 çıktı. Meğersem iğnenin etkisiymiş çok ama çok üzüldüm sizce varmıdır ?
Siz yaptınız mı test sonucunuz nedirBen de de prodictor ve normal kaset test var ben pazar i bekleyecem ..
Merhaba. Test sonucunuz nedir.sabah uyandığımda metal bi tat vardı
Testi bugün sabah yaptım çok çok silik çıktıMerhaba bugün tam 14. Gününüz olmuş. Son durumunuz nedir acaba, test yaptınız mı?
Baya olmuş aslında sizin, yeni mi test yaptınız? Hiç kan testi verdiniz mi acaba? İnş gebelik vardır.Testi bugün sabah yaptım çok çok silik çıktı
Valla şuan hastanedeyim umudum yokBaya olmuş aslında sizin, yeni mi test yaptınız? Hiç kan testi verdiniz mi acaba? İnş gebelik vardır.
Test yaptım ama atım bakın çok çok silikValla şuan hastanedeyim umudum yok
Şimdiye kadar adet olmadıysanız bence gebesiniz. peki bu süreçte adet sancısına benzer sancılarınız oldu mu?Valla şuan hastanedeyim umudum yok
Doktor kontrol etti sağ tarafıma bastırdı acıdıŞimdiye kadar adet olmadıysanız bence gebesiniz. peki bu süreçte adet sancısına benzer sancılarınız oldu mu?
Evet gördüm ama yani bu kadar günün üstüne silik çıkar mıydı bilemedim. Kan testi net sonuç verecektir inşallah.Test yaptım ama atım bakın çok çok silik Eki Görüntüle 3495468