- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.425
- 33
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Test yapsanıza siz de bir kaç yerde daha gördüm yorumunuzu
Test yapsana kuzummm
Benimkini hatırla adetime bir hafta kala çıktı
Test yapmak yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ya adet günümde adet olursam diye tam gününde yapasım var testTest yapsanıza siz de bir kaç yerde daha gördüm yorumunuzuVarsa çizgi sikik de olsa çıkacak ben 11.gün kan verdim aon günler heyecan katlanıyor diye. 0.0 çıktı regli daha rahat bekliyorum şimdi.
Korkuyorum kardeşimBeni
Benimkini hatırla adetime bir hafta kala çıktı
Ama böyle sabırsızlanmak da çok zor bacım. Negatifse daha erken kabulleniliyor. Yani tabi sen bilirsin. İnşallah güzel sonuçların olsun.Test yapmak yapıp hüsrana uğramak istemiyorum ya adet günümde adet olursam diye tam gününde yapasım var test
İnşallah ben klomen kullandım bu 2.si 17 ay bitti 18 ay oldu çocuk istiyeli insan korkuyor hep test yaparak hüsran oldum endişeliyim belirtide yok dua ediyorum sürekli bi sıcak basıyor o kadar şuan havada yağmur var ben üşümüyorum değişikAma böyle sabırsızlanmak da çok zor bacım. Negatifse daha erken kabulleniliyor. Yani tabi sen bilirsin. İnşallah güzel sonuçların olsun.
Ben de 3 ay kullandım ateş basmaları da yaşadım daha neler neler... ama nasipİnşallah ben klomen kullandım bu 2.si 17 ay bitti 18 ay oldu çocuk istiyeli insan korkuyor hep test yaparak hüsran oldum endişeliyim belirtide yok dua ediyorum sürekli bi sıcak basıyor o kadar şuan havada yağmur var ben üşümüyorum değişik
Korkmak yok kardeşim dua var dedim ya inşallah güzel olacak her şey ben inanıyorumKorkuyorum kardeşimbence adet günümde yapayım çünkü belirtim yok
İnşallah kardeşimKorkmak yok kardeşim dua var dedim ya inşallah güzel olacak her şey ben inanıyorum❤
Yap şu testi artıııık netleşsin her şey kuzumİnşallah kardeşim12den sonra 1 gün kalıyor
Yarın yapıcamm kuzum :) çünkü hiç belirti yok adet belirtisi bile yok sadece dün uyuyamadım gözümü kapatıyom huzursuz gibiydim akşamda başım ağrıdı anlık ç8k kafama taktımYap şu testi artıııık netleşsin her şey kuzum
Sen bu ay kendini çok stres yaptın hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah güzel haberini alırızYarın yapıcamm kuzum :) çünkü hiç belirti yok adet belirtisi bile yok sadece dün uyuyamadım gözümü kapatıyom huzursuz gibiydim akşamda başım ağrıdı anlık ç8k kafama taktım
İnşallah kardeşim hiç belirti yaşamadan hamilelik olur muki?Sen bu ay kendini çok stres yaptın hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah güzel haberini alırız
Şuan karnımda batmalar var neden acaba adet mi yokSen bu ay kendini çok stres yaptın hayırlısı olsun kuzum hakkında inşallah güzel haberini alırız
Tabiki kuzum şuan bizim ekim grubunda hamile olup hala hiçbir belirtisi olmayan bürsürü insan var batmalar kasık ağrıları yavaştan olur bak sadece adet sancısında olmaz göğüs hassasiyeti var mı pekiİnşallah kardeşim hiç belirti yaşamadan hamilelik olur muki?
Bir yapsan rahatlıcan da neyse sen iyisini bilirsinŞuan karnımda batmalar var neden acaba adet mi yokama adette batma oluyor benim off delircem