Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkınca

Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkınca
Bnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.

Sağol kuzum bende 2 ay kullandım yumurtalar büyüdü çatladı fakat gebelik olmadı ama çatlatma iğneside vermedi çatlıyor diye

Tüplerin tıkalıysa rahim filmiyle o anda açıyorlar kuzum işte rahim filmi onun için çekiliyor tüpler açık mı değil mi diye
Bugun baya araştırdım dediğin gibi rahim filmi iyiymiş tıkalı olsada olmasada yararı varmış rahim filminden sonra baya hamile kalan varmış yapışkan bile olsa o esnada açılıyormuş sadece tek korkum acısı anestezili yaptırcam kiminde acıyor kiminde acımıyormuş ben her ihmale karşı anestezi isticem

Canım benimde bu ay olmasaydı rahim filmi demişti doktor kesinlikle anestezili çektir benim doktorum öyle yapacaktı bana çok fayda gören var hemen tedavisiz hamile kalan var inşallah sen de de olacak

Tek farkı oysa ikisi arasındaki fiyat farkı çok
Femaraya 150 tl verdim ama klomen ucuzmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…