- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
-
- Konu Sahibi Arslan5858
Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkıncaGönlünü ferah tut canım. Kapalı değildir ins. Bende çektirirken aklımdan o kadar çok şey geçiyordu ki kesin kapalıdır tüpler ya başka şeyler varsa felan diye diye strese girmiştim. Çok şükür bir skinti cikmadi. Ha olurda kapalı olursa actiriyorlar diye biliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.
Bnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkınca
Tüplerin tıkalıysa rahim filmiyle o anda açıyorlar kuzum işte rahim filmi onun için çekiliyor tüpler açık mı değil mi diyeŞunu merak ediyorum kardeşim biliyomusun bilmiyorum eğer tüpler tıkalıysa direk tüp bebek mi yoksa başka tedaviyle mi tüpleri açıyorlar
Sağol kuzum bende 2 ay kullandım yumurtalar büyüdü çatladı fakat gebelik olmadı ama çatlatma iğneside vermedi çatlıyor diyeBnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.
Bnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.
Bugun baya araştırdım dediğin gibi rahim filmi iyiymiş tıkalı olsada olmasada yararı varmış rahim filminden sonra baya hamile kalan varmış yapışkan bile olsa o esnada açılıyormuş sadece tek korkum acısı anestezili yaptırcam kiminde acıyor kiminde acımıyormuş ben her ihmale karşı anestezi isticemTüplerin tıkalıysa rahim filmiyle o anda açıyorlar kuzum işte rahim filmi onun için çekiliyor tüpler açık mı değil mi diye
Canım benimde bu ay olmasaydı rahim filmi demişti doktor kesinlikle anestezili çektir benim doktorum öyle yapacaktı bana çok fayda gören var hemen tedavisiz hamile kalan var inşallah sen de de olacakBugun baya araştırdım dediğin gibi rahim filmi iyiymiş tıkalı olsada olmasada yararı varmış rahim filminden sonra baya hamile kalan varmış yapışkan bile olsa o esnada açılıyormuş sadece tek korkum acısı anestezili yaptırcam kiminde acıyor kiminde acımıyormuş ben her ihmale karşı anestezi isticem
Çok yumurtan oluştu ise düşürmüştür mesela bende femarayı günde bir tane 5 gün kullanacağım sana yeterli oluyor demişti
Femara klomene göre daha yeni bir ilaçmış rahimde inceltme yapmadığı için onu öneriyorlarmış yeni uzmanlar doktorum öyle demişti bana tek farkı bu klomenden. İnşallah yeni ayınızda hamile kalırsınız kalırız hep beraber en kısa sürede
Imm baya da fark varmış resmen ticarete dönmüş desene farkıTek farkı oysa ikisi arasındaki fiyat farkı çok
Femaraya 150 tl verdim ama klomen ucuzmuş
Imm baya da fark varmış resmen ticarete dönmüş desene farkı
Canım klomene etki etmeyenlere yazılıyor genelde bünyeden bünyeye değişir tabiki hangi ilaca tepki verdiğine göre.Galiba öyle ama bu femaranın klomenden daha etkili olduğunu duydum
Yani bu kadar fiyat farkının bi artısı olmalı elbette
Aynen kardeşim hayırlısı olsun ee sen ne yaptın bebişten habee var mı :)Canım benimde bu ay olmasaydı rahim filmi demişti doktor kesinlikle anestezili çektir benim doktorum öyle yapacaktı bana çok fayda gören var hemen tedavisiz hamile kalan var inşallah sen de de olacak
sendemi cnm benbuadrese pek giremiyorum sikinti oliyor digee adresim die blumeCanım adet oldum bende rahim filmi
Yarın dönüyoruz kuzum perşembe de memleketteyim inşallah döner dönmez inşallah güzel haberler veririm canım size inşallah bebeğim sağlıklıdır ve benimledirAynen kardeşim hayırlısı olsun ee sen ne yaptın bebişten habee var mı :)
Sağlıklı inşallah kardeşim herşet güzel olcak buna inanıyorum kalp atışlarını heycanla dinliceksinizYarın dönüyoruz kuzum perşembe de memleketteyim inşallah döner dönmez inşallah güzel haberler veririm canım size inşallah bebeğim sağlıklıdır ve benimledir❤
Anlamadım kuzum diğer adres?sendemi cnm benbuadrese pek giremiyorum sikinti oliyor digee adresim die blume
Ah canım benim inşallah yaSağlıklı inşallah kardeşim herşet güzel olcak buna inanıyorum kalp atışlarını heycanla dinliceksiniz❣
Bubazen giremiyirum nikim diğeri die blumeAnlamadım kuzum diğer adres?
Şimdi anladımBubazen giremiyirum nikim diğeri die blume
buna bazen girilmiyor cnm ben cuma doktora gitcm cok korkuyorumŞimdi anladım