Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Tabiki kuzum şuan bizim ekim grubunda hamile olup hala hiçbir belirtisi olmayan bürsürü insan var batmalar kasık ağrıları yavaştan olur bak sadece adet sancısında olmaz göğüs hassasiyeti var mı peki
Biraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acaba

Biraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acaba
Lütfen test yapmar
Adet oldum galiba akşamüstü sarı gibi leke geldi sonra pembe oldu hala öyle ama akmıyor peçeteye geliyor ve ağrılarım var bide midem bulanıyor anlık hafiften pskolojik mi bilmiyorum ader oldum galiba ya 😭
Ya üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır bu ay olmasa diğer ay kalacaksın inşallah biz bol bol dua edelim her şeyin öncelikle hayırlısı üzme kendini🤲❤️❤️❤️❤️

Kızlar bende çocuk istiyorum geçen ay klomen kullandım+çatlatma iğnesi yaptım. Normalde 33 gün de bir adet oluyordum bu ay 28.gün adet oldum neden olabilir acaba ?

Kızlar bende çocuk istiyorum geçen ay klomen kullandım+çatlatma iğnesi yaptım. Normalde 33 gün de bir adet oluyordum bu ay 28.gün adet oldum neden olabilir acaba ?
Şöyle söyleyim kuzum bende 30 günde 1 adet görüyorum fakat 1 yada 2 gün oynardı adetim klomen kulanınca tam gününde hiç sekmeden adet olmaya başladım normalde gebe kalmam gerekirken adetim aksine tam gününde oldu ve daha fazla oldu şuan adetim mesala gün 3 ped değiştirirdim sabah akşam yatarkendi şimdi ise şuan 4.peddeyim ve birazdab 5.ye geçicem

Şunu merak ediyorum kardeşim biliyomusun bilmiyorum eğer tüpler tıkalıysa direk tüp bebek mi yoksa başka tedaviyle mi tüpleri açıyorlar
Gönlünü ferah tut canım. Kapalı değildir ins. Bende çektirirken aklımdan o kadar çok şey geçiyordu ki kesin kapalıdır tüpler ya başka şeyler varsa felan diye diye strese girmiştim. Çok şükür bir skinti cikmadi. Ha olurda kapalı olursa actiriyorlar diye biliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

X