• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar, klomen nasıl kullanıyorsunuz?

Biraz var ama gecen ayda olmuştu hassasiyat bide hala adet ağrısı yok sadece oldum mu diye tuvalete gidiyorum idrarım çok geliyor bugun 3 5 bardak çay içtim ondan mı acaba
Lütfen test yapmar
Adet oldum galiba akşamüstü sarı gibi leke geldi sonra pembe oldu hala öyle ama akmıyor peçeteye geliyor ve ağrılarım var bide midem bulanıyor anlık hafiften pskolojik mi bilmiyorum ader oldum galiba ya 😭
Ya üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır bu ay olmasa diğer ay kalacaksın inşallah biz bol bol dua edelim her şeyin öncelikle hayırlısı üzme kendini🤲❤️❤️❤️❤️

Lütfen test yapmar

Ya üzülme kardeşim vardır bunda da bir hayır bu ay olmasa diğer ay kalacaksın inşallah biz bol bol dua edelim her şeyin öncelikle hayırlısı üzme kendini🤲❤❤❤❤
Haklısın kardeşim umut edip sonra hüsran olması psikolojimi altüst etti rahim filmi çektircem adet bitince:(

Kızlar bende çocuk istiyorum geçen ay klomen kullandım+çatlatma iğnesi yaptım. Normalde 33 gün de bir adet oluyordum bu ay 28.gün adet oldum neden olabilir acaba ?

Kızlar bende çocuk istiyorum geçen ay klomen kullandım+çatlatma iğnesi yaptım. Normalde 33 gün de bir adet oluyordum bu ay 28.gün adet oldum neden olabilir acaba ?
Şöyle söyleyim kuzum bende 30 günde 1 adet görüyorum fakat 1 yada 2 gün oynardı adetim klomen kulanınca tam gününde hiç sekmeden adet olmaya başladım normalde gebe kalmam gerekirken adetim aksine tam gününde oldu ve daha fazla oldu şuan adetim mesala gün 3 ped değiştirirdim sabah akşam yatarkendi şimdi ise şuan 4.peddeyim ve birazdab 5.ye geçicem

Şunu merak ediyorum kardeşim biliyomusun bilmiyorum eğer tüpler tıkalıysa direk tüp bebek mi yoksa başka tedaviyle mi tüpleri açıyorlar
Gönlünü ferah tut canım. Kapalı değildir ins. Bende çektirirken aklımdan o kadar çok şey geçiyordu ki kesin kapalıdır tüpler ya başka şeyler varsa felan diye diye strese girmiştim. Çok şükür bir skinti cikmadi. Ha olurda kapalı olursa actiriyorlar diye biliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.

Gönlünü ferah tut canım. Kapalı değildir ins. Bende çektirirken aklımdan o kadar çok şey geçiyordu ki kesin kapalıdır tüpler ya başka şeyler varsa felan diye diye strese girmiştim. Çok şükür bir skinti cikmadi. Ha olurda kapalı olursa actiriyorlar diye biliyorum. Umarım herşey gönlünce olur.
Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkınca

Eğer bendede Birşey çıkmassa neden çocuk olmuyordur başka bi yöntem mi denicekler sana ne dediler kuzum rahim filmi temiz çıkınca
Bnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.

Bnm gittiğim hastanede klomene başlamak icin smear testi hsg sperm testi yapıldıktan sonra klomene basladim canm. Rahim filminden sonra iki üç ay bekle gebe kalamazsan gel dediler ben kalamadim gittim klomene başladım canm ilk ay kullandım günde bir doz beş gün yumurtalarim büyümedi . Bu arada çatlama ignesinden sonra asilama yapıyorlar burda ilişkiye gir şu kadar gün demiyorlar. Tekrar klomen kullanırsin blki canm aşılama da yapabilrler. Allah büyük derdi veren dermanını verir inşallah canım. Bu iş kafa rahatli emin oll benim kadr kasan sıkan kendini yok heralde.
Sağol kuzum bende 2 ay kullandım yumurtalar büyüdü çatladı fakat gebelik olmadı ama çatlatma iğneside vermedi çatlıyor diye

Tüplerin tıkalıysa rahim filmiyle o anda açıyorlar kuzum işte rahim filmi onun için çekiliyor tüpler açık mı değil mi diye
Bugun baya araştırdım dediğin gibi rahim filmi iyiymiş tıkalı olsada olmasada yararı varmış rahim filminden sonra baya hamile kalan varmış yapışkan bile olsa o esnada açılıyormuş sadece tek korkum acısı anestezili yaptırcam kiminde acıyor kiminde acımıyormuş ben her ihmale karşı anestezi isticem

Bugun baya araştırdım dediğin gibi rahim filmi iyiymiş tıkalı olsada olmasada yararı varmış rahim filminden sonra baya hamile kalan varmış yapışkan bile olsa o esnada açılıyormuş sadece tek korkum acısı anestezili yaptırcam kiminde acıyor kiminde acımıyormuş ben her ihmale karşı anestezi isticem
Canım benimde bu ay olmasaydı rahim filmi demişti doktor kesinlikle anestezili çektir benim doktorum öyle yapacaktı bana çok fayda gören var hemen tedavisiz hamile kalan var inşallah sen de de olacak

Back